- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
canım benim tedavim ilaçlarla birlikte(birde eski hast.olduğum için indirim vardı)6 milyar tuttu.benim dr.hale hanım ben dr.çok memnunum canım.sanada tavsiye ederim eminim sende memnun kalacaksındır..tedavin hayırlı olsun.artvinli ne kadara mal oldu tedavin birde hangi doktoru önerirsin.bu arda allah taamına erdirsin.sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
merhaba arkadaşlar ilk denememi memorial hastanesinde yaptırdım dr. mustafa beydi aman tedavi süresince hiç karşılaşamadık oyüzden benim moralim çok bozulmuştu.şimdi ikinci denemem de daha bilnçli olucam inş. mesela iğne için dışarı çıkmıştım şimdi eve hemşire gelse ii olur trasferden önce çok fazla su içmiştim ve çok sıkıştığım için ogün boyunca wc çıkamadım .şimdi kısmet olursa ocakda başlıycam tedadaviye ve yapay rahim uygulaması olucak tabi en önemlisi önce semra hanımla görüşmek istiyorun ve dr. hale hanım olsun istiyorum ve bu sefer KEŞKE demek istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun .....
merhaba arkadaşlar ilk denememi memorial hastanesinde yaptırdım dr. mustafa beydi aman tedavi süresince hiç karşılaşamadık oyüzden benim moralim çok bozulmuştu.şimdi ikinci denemem de daha bilnçli olucam inş. mesela iğne için dışarı çıkmıştım şimdi eve hemşire gelse ii olur trasferden önce çok fazla su içmiştim ve çok sıkıştığım için ogün boyunca wc çıkamadım .şimdi kısmet olursa ocakda başlıycam tedadaviye ve yapay rahim uygulaması olucak tabi en önemlisi önce semra hanımla görüşmek istiyorun ve dr. hale hanım olsun istiyorum ve bu sefer KEŞKE demek istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun .....
Evet canim benim tedavim devam ediyor. Semra Hanim ekibin basi ve hastanede gördügüm kadariyla senin doktorun yoksa baska birisi seni muayene ediyor ama tedavilere ekip olarak karar veriyorlar. Ama yine de ayrintilari cok iyi bilmiyorum. Fakat Dr Hale Hanim'in cok sorumluluk duyan, dikkatli bir doktor oldugunu rahatlikla söyleyebilirim. Ismini degistirmek icin sanirim kullanici paneline girip, oradan degistiriyorsun. Ugurlu buldugun bir isim sec canim. Bir de sakin yilma zorluklardan... Bebegimiz her zorluga deger...denizatı çok teşekkür ederim senin tedavin devam mı ediyo ? ben önce semra hanından randevu aldım ikinci deneme olucağı için konuşmak istedim sonra hale hanımla tedavime devam etmek istediğimi söylüycem kısmet olursa..anladığım kadarıyla biraz üstüne düşmek gerekiyo yoksa kimse sizin farkınızda olmuyo ben bütün dr. muayne oldum ilk denememde oyüzden moralim çok bozulmuştu...bide canım ya hüzünü bende değiştirmek istiyorum ama yapamadım bilgin var mı nasıl değiyo:kedi:
artvinli Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim. 3saat wc ye gitmiyosun sonra sadece 3 bardak su içiyosun demi bende öyle yapyım.bide hale hanım çok mu yoğun oluyo yine aynı şey olmasından korkuyorum..
ammminnnnnn canım ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn.................................ama ilk güzel haberi senden bekliyoruz tattlı anniş.............................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
baharnaz çok saol canım darısı sana inşallah sağlıkla gelsin meleklerin.sorularına geleyim canım.1.sorun.rapor geçerli ama diğer merkezler gibi indirimi fazla değil ilaçlarını rapor karşılamıyor cepten ödüyorsun.sadece 200 euro kadar indirim oluyor.2.soru=bu konuda fazla bilgim yok dr.danışman en doğrusu sanırım.3.soru=ücreti 1900 euro+ilaçlar,oda kişiye göre 2.500 3 tl.civarı değişiyor.ödeme önce ücretin yarısı kalanıda işlem sonunda alınıyor.kredi kartı geçerli.4.soru=işten ayrılmanı sen bilirsin,şöyle söyleyeyim.adetinin 2.3.günü ilk muayene ilaçlara başlıyorsun,3 gün sonra tekrar muayene ve kan,iğnelere devam,2 gün sonra tekrar muayene iğnelere devam,sonra her gün kan ve muayene sabah saat 9 da çağırılıyorsun,öğlen 12 gibi işin biter yoğunluğa göre tabi.sonra yumurta toplama işlemi ve bu işlemden 2.3.5.günlerde(embriyoların gelişimine göre transfer tarihi belirleniyor)transfer oluyor.canım işlem tedavi süreci böyle gelişiyor eğer işten sorun olmaz idare ederler dersen izin hakkını bence transferden sonra 12 gün dinlenme zamanın var o zaman kullanırsın.senin için daha rahat olur.ama 1 ay izin alırım dersen o dahada rahat olur senin için.kafana takılan sorular varsa cevaplarım.şimdiden hayırlı olsun.
Kızlar Herkese Slm,
Verdiğiniz bilgiler için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Ben de bugün memorialda Hale hn ile görüştüm,gelecek ay tedaviye başlıcaz kısmetse.
Bizim sorunumuz morfoloji,3 senedir olmadı hamilelik maalesef
Gerçi Dr. bence çok problemli gözükmüyor ,sabrınız varsa denemeye devam dedi,ama hiç sabrım kalmadı gerçekten
Yazılarınızla beni hem çok umutlandırdınız ,hem çok bilgilendirdiniz
Tedavisi olumlu sonuçlanan herkesi tebrik ediyorum,allah sağlıkla almayı kucaklarına nasip etsin inşallah:),Darısı başımıza
Teşekkürler....
opuyorumnanaktan
milkpınarım canım insa hamis haberini alıcaz allahım büyük ümitsiz olma cok öpüyom senii
pınarcım çogu gitmiş azı kalmış...............ayyyyy ne heyecanlısındır sen şimdi.................Allah yardımcın olsun................
canım inşallah tedavin çok güzel sonuçlanır.dualarım seninle.hale hanım çok mükemmel bir insandır ona güven herşey çok güzel olacak inşallah.dualarım seninleopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?