Kızlar Herkese Slm,
Verdiğiniz bilgiler için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Ben de bugün memorialda Hale hn ile görüştüm,gelecek ay tedaviye başlıcaz kısmetse.
Bizim sorunumuz morfoloji,3 senedir olmadı hamilelik maalesef
Gerçi Dr. bence çok problemli gözükmüyor ,sabrınız varsa denemeye devam dedi,ama hiç sabrım kalmadı gerçekten
Yazılarınızla beni hem çok umutlandırdınız ,hem çok bilgilendirdiniz
Tedavisi olumlu sonuçlanan herkesi tebrik ediyorum,allah sağlıkla almayı kucaklarına nasip etsin inşallah:),Darısı başımıza
Teşekkürler....
opuyorumnanaktan
tedavin hayırlı olsun canım. sorunumuz morfoloji demişsin. daha önce denediniz mi?. bizimde erkek kaynaklı sorun. sperm sayısı düşük ve morfoloji % 0. 3 kere micro denedik olmadı. ben de bir sonraki tedaviyi memorial'da düşünüyorum. bilmiyorum memorial erkek infertilitesinde iyi diyorlar. inşallah bir gün biz de hayırlısıyla anne oluruz.
slm arkadaşlar.umarım herkez iyidir.benimde eşimin morfolojisi %0 idi ve 3 kez aşılama ve 2 kez farklı yerlerde mikro denedik sonuc negatif.3. denemeyi memorialde yaptırdık Allahıma şükür şuan 7 haftalık ikizlere hamileyim.ve tabiki hale hn.nur hanimda cok sempatık takibi o yaptı.transferi ve yumurta toplamayı hale hn. sakın paranızı başka yerde harcamayın derim.cünkü memorial erkek sorunu yönünde bir numara.bana hep orasını demişlerdi maddiyatsızlıktan olmadı.yada şimdiye nasipmiş.Rabbim herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin.test gününü bekleyen arkadaşalrıda cok iyi anlıyorum bende hep sonucu tel. de öğrendim.bu seferde okulda tenefüste aradım ve yine zaten negatiftir boşuna oraya gelmeyeyim dedim.hemşire sonuc hamilesiniz deyince inanamadım cığlık cığlığa eve eşime koştum.oyüzden Rabbim korkularınızı inşallah boşa cıkartır ve hayırlı sonuclar alırsınız.ve kalp atışlarınıda duymak nasip olur herkeze.offfff yine cok uzun yazdım hadi daha fazla kafa şişirmeyeyim.tatlı anneler ve anne adayları hepinizi öpüyorum Rabbim yardımcınız olsun.opuyorumnanaktan
canım inşallah tedavin çok güzel sonuçlanır.dualarım seninle.hale hanım çok mükemmel bir insandır ona güven herşey çok güzel olacak inşallah.dualarım seninleopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar, bende aranıza yeni geldim sayılır, 3 kez tüp bebek denedim ancak başarısızlıkla sonuçlandı. bizdeki sorun tüpler tıkalı ve kaliteli embriyo oluşmaması. en son denememde 6 hücreli donmuşlar transfer edildi ama maalesef sonuç negatif.
bundan sonraki denememi memorial da yapmayı düşünüyorum. tlf da mustafa bey ile görüştüm. memnun kaldım diyebilirim. bakalım hayırlısı herşeyin. onunda bir zamanı var diye düşünüyorum...
betofen cok sevındım ne guzel Rabbım tamamına erdırsın saglıkla ınsallah arkadasım
memorıallı arkadaslar
tedavıdeyken esınız sperm verınce para aldılarmı sızden tekrar
ben pakete dahıl bılıyordum ama bızden almıslar ogrenmek ıstedım
spermıyogram yapıldı onceden bıze sadece ıslem ıcın sperm verecektık
sızde durum nasıl merak ettım?
canım memorial çok iyi bir merkez ama işte tek kötü tarafı herşey için ücret almaları,herşeyin fiyatı ayrı belirleniyor,bence tedavi süreci içinde sperm örneği eğer o işlemde kullanılıcaksa alınmaması lazım.spermsiz işlem olamıyacağına göre oda paket fiyatın içinde olmalı,ama işte dedim ya bu yönünü sevmiyorum memorialin,her an bir ekstra fiyat çıkabiliyor.betofen cok sevındım ne guzel Rabbım tamamına erdırsın saglıkla ınsallah arkadasım
memorıallı arkadaslar
tedavıdeyken esınız sperm verınce para aldılarmı sızden tekrar
ben pakete dahıl bılıyordum ama bızden almıslar ogrenmek ıstedım
spermıyogram yapıldı onceden bıze sadece ıslem ıcın sperm verecektık
sızde durum nasıl merak ettım?
Artvinli slm,
Sizin sorun neydi canım?
Dün ilk defa biz memorialda spermiyogram yaptırdık morf %1 çıktı(daha önce 2merkezde 2şer kez yaptırmıştık 3 sene boyunca hep %3 çıkmıştı)Belki memorialda daha fazla büyütüldüğü için akla kara iyice ortaya çıkmıştır diyorum ama yine de moralim bozuldu,senin de morfoloji miydi merak ettim?
Teşekkürler..
merhaba canım.bizim sorunumuz azosperm yani mikro tese ameliyatıyla eşimde sperm bulundu,normal çıkış yok.ama kesinlikle memorialin labaratuvarı çok çok iyi ve gelişmiş teknoloji,biz embriyo dondurduk,çözülünce hiç fire veren embriyo olmadı,sperm donduruldu çözülünce hiç spermlerde bozukluk çıkmadı.yumurtalar sağlıklı döllenebildi.bu konuda güvenimiz sonsuz.
canım memorial çok iyi bir merkez ama işte tek kötü tarafı herşey için ücret almaları,herşeyin fiyatı ayrı belirleniyor,bence tedavi süreci içinde sperm örneği eğer o işlemde kullanılıcaksa alınmaması lazım.spermsiz işlem olamıyacağına göre oda paket fiyatın içinde olmalı,ama işte dedim ya bu yönünü sevmiyorum memorialin,her an bir ekstra fiyat çıkabiliyor.
artvınlı arkadasım sagolasın en tecrubelımız sensın yıne sana dusuyor soruları cevaplamak :)
valla cok sınır oldum
basta hersey dahıl demıslerdı
yenı yenı masraf cıkıyor
hayır bastan soyleseler ona gore dusunur tasınırız bızde degılmı
yanı odenecek extra paradan zıyade bastan soylemeyıp ta tedavının ortasında guven sarsmaları canımı sıkıyor
bıde lucrın maceramız oldukı hıc anlatmayacagım onu boyle bır hassas bir durumda sınırlerım lackalastı ıyıce.
yarın gıdınce soracagım daha neler cıkaracaklar bakalım
hayırlısıyla guzel sonuclar alalımda hıc onemlı degıl gercekten ama maddı manevı ınsan cok yıpranıyor
ipek canım bu tedavi süreci böyle karşına ne çıkacağını bilmiyorsun.hele tedavi masrafı hiç belli olmuyor inan.ben memorialde 2 taze 2 dondurulmuş tedavisi oldum,birde histeroskopi oldum,ha birde düşük için 1 gece yattım ve kürtaj olmak zorunda kaldım.bizim ekonomik gücümüzün yettiğindenmi hayır eşim öğretmen.ama sırf hast.ve en önemlisi dr.çok güveniyorum.benden istediği bana uyguladığı herşeyde hiç aklımda acabalr olmuyor çünkü beni çok güzel aydınlatıyor ve güvendiriyor kendisine.bazen eşimle memoriale giidince derizki bu hastanenin 1 katı bizim çünkü onun masraflarını biz ödedik deriz şaklaşırız.sonuç inşallah hayırlı olsunda eşler bunun için çalışıyorlar.
Kızlar Slm,
Bişey sorucam spermiyogram sonucunda elonge(uzun) baş sperm değeri yüksek olan varmıdır?Neyi ifade eder bu?
Birşey daha sorucam:) doktor bazı ek kan testleri istedi T4 gibi,özelde yaptırmasam mesela,kızılay da falan yapılıyor mudur?
Teşekkürler..
canım ilk sorunun cevabını bilmiyorum yardımcı olamıycam.ama dr.istediği diğer testleri kızılayı bilmiyorum ama devlet hast.yaptırabilirsin.ama sonuca erken ulaşamazsın önce hast.gün alman ve sonuç için beklemen lazım.
merhaba arkadaşlar,
pazar günü test günüm,lütfen dua edin....
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?