Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

CANIM pazar günü hayırlı haberi vereceksin bize inşallah.dualrım seninle,rabbim emeklerinin karşılığını versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok sağol canım,bu defa çok farklı oldu nedense...çok ağladım,çok yıprattım kendimi...dualarınıza ihtiyacım var,hem de çok...
sevgiler canım,öptüm seni...

artvinli slm. yardımına ihtiyacım var. ben bugün etilere gittim. çidere üyeyim. önce Dr.Hande hn. muayene etti.sonra eşimin ve benim yaklı 1 sene önceki sonuçlarımızla beraber sem ra hn. gördü. %60 başarı oranıyla bebeğiniz olur dedi. mikro enjeksiyon tüp bebek olurmuş. eşimin sperm sayısı 800.000 miş.bunun normalde 20.000.000 olması gerekliymiş. eşimden sperm tahlili istediler.okmeydanındaki kendi merkezlerinden yapılacak.normal sperm tahlilinden biraz daha ayrıntılı bakılcakmış. fiyatı 162 tl.30.000 defa büyüterek bozukluk varmı ona bakılcak sanırım. zonra kromozom testi istedi eşimden.onn fiyarı eğer onlarda yaptırırsam 500tl.dışarda olursa çok geç çıkarmış.bu pahalı olan testi nerde yaptırabilirizi.eşimin ssk sı ile bilgin varmı? bide bugünkü muayeneden çider üyesi oldum için ücret almadı.ama okuduklarımdn sonra her yapılan test ve muayeneden sonra extra ücret alınacak olarak mı algılamalıyım. mesele tahlillerimin sonuçlarını göstermeye gittimde muayene parası alıcaklarmı?1650euro ödicem işlem için. bunun hepsini yumurta toplarken mi ödicem? aydınlatırsan sevinirim.
haa bu arada bugün etilere semra hanıma EBRU GÜNDEŞ geldi. :)

h_L_C AKADAŞI bEN DE HAFTAYA 12 . İ İLK RANEUYA İİCEM AMA ÖNCE FH ONUCUNU AAIM 30 ÜSTÜYSE GELME DEDİ DR UM Ama ben kasımpaşaya giiyorum etiler değil

benim gittiğim saatte 3 çift daha vardı görüşmeye gelen.eğer etiler olsaydı görüşürdük. semra hn. ilk görüşmeleri etilerde yapıyormuş. bundan sonraki herşey için okmeydanına gitcem kısmetse. ya kafama takıldı gerçi az önce artvinliye sorum ama henüz cevap dönmedi. paket fiyat dışında bizden muayene için filan ücret alıcaklarmı acaba??? yani muayeneye gittimizde ücret alıcaklarmı? bunu sormamışım.sen biliyomusun canım?

arkadaşar lütfen aydınlatırmısınız beni???
yani şimdi eşim için ilk gittiğimiz için onlara sperm testi ve kromozom testi istediler. e onlar malum tabiki ücretli. diyelimki onalrın tüm istediği testleri yaptırıp sonuçlarıyla gitik.reçete yazdılar. eczaneye sordum.2100 tl filan tuttu.folicasit ve şeker ilacının hemen kullanmaya başla. sonuçlarını alınca gel dediler. şimdi bu her çağırdıklarında ve gittiğimde benden ücret alıcaklarımı?????
1650 euroyu nezamn ödicem. heyecandan bunları sormayı unutmuşum
arkadaşlar lütfen bilgsi olan varssa bana dönsün.

arkadaşar lütfen aydınlatırmısınız beni???
yani şimdi eşim için ilk gittiğimiz için onlara sperm testi ve kromozom testi istediler. e onlar malum tabiki ücretli. diyelimki onalrın tüm istediği testleri yaptırıp sonuçlarıyla gitik.reçete yazdılar. eczaneye sordum.2100 tl filan tuttu.folicasit ve şeker ilacının hemen kullanmaya başla. sonuçlarını alınca gel dediler. şimdi bu her çağırdıklarında ve gittiğimde benden ücret alıcaklarımı?????
1650 euroyu nezamn ödicem. heyecandan bunları sormayı unutmuşum
arkadaşlar lütfen bilgsi olan varssa bana dönsün.

yani bu durumda 15 günü geçişlerde her gittiğimde muayene ücretimi ödeyeceğim. ?
acaba her merkezde aynımı yoksa buraya mı özel.?

Slm hlc tedavin hayırlı olsun şimdiden,ben de 25gibi tedaviye başlıcam memorialda,
Spermiyogram ve muayene için ücret aldılar ama diğer muayenelerde ücret alınacağını sanmıyorum,hiç öyle bişey okumadım,totalde ek bişey çok çıkmazsa ilaçlar dahil 6000tlye çıkıyor diye biliyorum.Artvinli bu süreci sonlandırdığı için o da bizi aydınlatır olmazsa
vereliniortak

çok teşekkürler krizantem dileklerin için opuyorumnanaktan

canım mrhb.mesajını yeni gördüm,hemen cevaplıyayım.canım eşinin sperm değeri gayet iyi,evet oradan istiyorlar tedavi için sperm örneği daha ayrıntılı oluyormuş.sen istanbuldamısın,eğer avrupa yakasındaysan sana bizim yaptırdığımz yeri tavsiye edebilirim.biz düzende yaptırdık sonuç en erken 15 gün içinde çıkıyor,devlette 1,5 ayı buluyor.canım tahlillerden ücret alırlar,sperm kan tahl,vs.ama diğer muayenelerin sonuç göstermelerinde almazlar.sen randevu alırken belirt ama kontrol veye sonuç gösterme diye.tedaviye başladığındada önce ücretin bir kısmını sonrada tedavi bitiminde yani transfer günü kalnını alıyorlar,eğer embriyo don.olursa onun içinde 100 euro alıyorlar.(ebru gündeşte tüp bebek içinmi gelmiş:uhm:)

h_ı_c sen tedavine başladığından itibaren ücretin 500 eurosunu ödüyorsun.yapılan muayene,kan tahlili hepsi ücretin içinde ekstra ücret ödemiyorsun,birde 12.günün sonunda yapılan kan tahlilleri ve 21.gün sonunda yapılan muayene ücretli o pakete dahil değil canım.gebelik testleri 56 tl.ilk ultrasyon 205 tl.tutuyor.

ARTVİNLİ selam.......nasıl gidiyor.........kalp atışlarını ne zaman duyacaksın......yoksa duydunmu......

selam canım....sen nasılsın...........tedaviye başladınmı?ooooooooo canım benim çok oldu ben kalp atışlarını duyalı,ikizlerim olacak allahın izniyle,9 haftalık olduk artık teyzesi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama ne güzel diyebirim,ne de kötü...değerim çok düşük 15.4...sizce ne olacak ,nolur dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…