CANIM pazar günü hayırlı haberi vereceksin bize inşallah.dualrım seninle,rabbim emeklerinin karşılığını versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,
pazar günü test günüm,lütfen dua edin....
sevgiler...
Dualarımız seninle canım ,herşey iyi olacak
Bize güzel haberler vericeksin:Saruboceq:yerimseniben
merhaba arkadaşlar,
sevgiler...
merhaba arkadaşlar,
sevgiler...
canım memorial çok iyi bir merkez ama işte tek kötü tarafı herşey için ücret almaları,herşeyin fiyatı ayrı belirleniyor,bence tedavi süreci içinde sperm örneği eğer o işlemde kullanılıcaksa alınmaması lazım.spermsiz işlem olamıyacağına göre oda paket fiyatın içinde olmalı,ama işte dedim ya bu yönünü sevmiyorum memorialin,her an bir ekstra fiyat çıkabiliyor.
merhaba canım.bizim sorunumuz azosperm yani mikro tese ameliyatıyla eşimde sperm bulundu,normal çıkış yok.ama kesinlikle memorialin labaratuvarı çok çok iyi ve gelişmiş teknoloji,biz embriyo dondurduk,çözülünce hiç fire veren embriyo olmadı,sperm donduruldu çözülünce hiç spermlerde bozukluk çıkmadı.yumurtalar sağlıklı döllenebildi.bu konuda güvenimiz sonsuz.
h_L_C AKADAŞI bEN DE HAFTAYA 12 . İ İLK RANEUYA İİCEM AMA ÖNCE FH ONUCUNU AAIM 30 ÜSTÜYSE GELME DEDİ DR UM Ama ben kasımpaşaya giiyorum etiler değil
en azından 15 gün içinde gittiğinde ücret almamalılar çünkü kontrol süresi içinde gitmiş oluyorsun.
yani bu durumda 15 günü geçişlerde her gittiğimde muayene ücretimi ödeyeceğim. ?
acaba her merkezde aynımı yoksa buraya mı özel.?
slm arkadaşlar..bis de memorial de bir kere tüp bebek denemesi yaptık..maalesef sonuç olumsuz..bizim sorunumuz eşimdeydi.(16 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı).mikrotese ile eşimde sperm bulundu bir kısmıyla deneme yaptık bir kısmı donduruldu..
Aklımızda bazı soru işaretleri kalsa da biz semih beyden çokk memnun kaldık..eğer sorun eşinizdeyse gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim..
Bizim durumumuzdaki hastalarda sperm çıkışı olması bile mucize..bilirsiniz....herkese boll şnslar dilerim
artvinli slm. yardımına ihtiyacım var.ben bugün etilere gittim. çidere üyeyim. önce Dr.Hande hn. muayene etti.sonra eşimin ve benim yaklı 1 sene önceki sonuçlarımızla beraber sem ra hn. gördü. %60 başarı oranıyla bebeğiniz olur dedi. mikro enjeksiyon tüp bebek olurmuş. eşimin sperm sayısı 800.000 miş.bunun normalde 20.000.000 olması gerekliymiş. eşimden sperm tahlili istediler.okmeydanındaki kendi merkezlerinden yapılacak.normal sperm tahlilinden biraz daha ayrıntılı bakılcakmış. fiyatı 162 tl.30.000 defa büyüterek bozukluk varmı ona bakılcak sanırım. zonra kromozom testi istedi eşimden.onn fiyarı eğer onlarda yaptırırsam 500tl.dışarda olursa çok geç çıkarmış.bu pahalı olan testi nerde yaptırabilirizi.eşimin ssk sı ile bilgin varmı? bide bugünkü muayeneden çider üyesi oldum için ücret almadı.ama okuduklarımdn sonra her yapılan test ve muayeneden sonra extra ücret alınacak olarak mı algılamalıyım. mesele tahlillerimin sonuçlarını göstermeye gittimde muayene parası alıcaklarmı?1650euro ödicem işlem için. bunun hepsini yumurta toplarken mi ödicem? aydınlatırsan sevinirim.
haa bu arada bugün etilere semra hanıma EBRU GÜNDEŞ geldi. :)
ARTVİNLİ selam.......nasıl gidiyor.........kalp atışlarını ne zaman duyacaksın......yoksa duydunmu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?