Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet canım 12 gün.çok düşük demi,ama olsun yine de umutla bekliycem...

ya bilmiyorum ki ,ben de ilk defa yaptırcam bu ay,hiç o değeri bile görmediğim için çok mu az mı anlayamadım
bi daha ne zaman yaptırcaksın tahlil??fisfisfis

canım ben de tekrar ne zaman yaptıracağımı bilmiyorum,hastaneyi aradım,sonucu faxlamadan doktorla görüştüremeyiz dediler.iğnem devam edicem yarın da doktoruma sorarım artık...ben de daha önce hiç bu değeri görememiştim,hep negatifti ve 1 falan çıkıyordu. şöyle 50 falan olsaydı,rahat bi nefes alırdım...

arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama ne güzel diyebirim,ne de kötü...değerim çok düşük 15.4...sizce ne olacak ,nolur dua edin...

canım bence umutsuzluğa kapılma hemen.....sonucu senin gibi olupta birden yükselen çok arkadaş gördüm ben kk'da....yerimseniben

evet canım 12 gün.çok düşük demi,ama olsun yine de umutla bekliycem...

milkpınar canım hayırlı olsun,rabbim sağlıkla nasiğ etsin.canım değerini kafaya takma,tek gebelik ve geç döllenme olabilir bana öyle geldi.salı günü tekrar yaprıracaksın ve aynı yerde yaptırmaya çalış,bu çok önemliymiş.birde eğer imkanın varsa başka bir merkezde daha yaptırabilirsin çok gerek yok ama,başka merkezde yaptırıp değer farklı olan arkadaşlar var.opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım,inşallah dediğin gibidir.ben ankara'daki bütün hastanelerde yaptırmaya razıyım ,yeter ki verecekleri haber yüzümüzü güldürsün... hihoyyyt

mlkpinar inşallah değerin yükselir, benim ilk gebeliğimde reglim 4 gün geçtiği halde değer 17 idi, sonra dörde beşe katlayarak gitti, inşallah senin de öyle olur.

mlkpinar inşallah değerin yükselir, benim ilk gebeliğimde reglim 4 gün geçtiği halde değer 17 idi, sonra dörde beşe katlayarak gitti, inşallah senin de öyle olur.

canım bunu duymak bana o kadr iyi geldi ki,çok sağol...biliyor musun doktorlar transferden önce bana 2 tane embriyo vermek istediler,ama tam transfer sırasında ben 3. de istedim,çünkü dondurulamacaktı bile,belki atılacaktı...şimdi tutunmaya çalışanın o oolduğuna inanıyorum.ben onu bırrakmadım,inşallah o da beni bırakmaz...amin...

arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama ne güzel diyebirim,ne de kötü...değerim çok düşük 15.4...sizce ne olacak ,nolur dua edin...

Hayırlısı olsun canım. Burda çok gördük canım düşük değerle başlayıp toparlanan. 2 gün sonraki değerin çok daha önemli inşallah 2 ye katlar.

senağlamacanım cok duygulandımm ya insallah canım insallah o melegin sana tutunurrrrr canım mutlu haberlerle dön bana umut ol inssssss :Saruboceq:[/QUOTE]

canım elgizim,biliyorum ne kadar içtenlikle sonucu benle birlikte beklediğini...inşallah karşınıza daha güzel haberlerle gelirim canım...

inşallah bebişin inatçı çıkar, dua et ve inan, doktor bana kimyasal gebelik olabilir dediğinde ben benim bebeğim inatçı olacak bakın göreceksiniz demiştimi inşallah değerlerin yükselecek canım, bol bol meryem suresi oku.:Saruboceq:

canım yaaa ,çok duygulandım,güzel haberleri alacaksın inanıyorumkaydirigubbakcemile3

ARTVİNLİ çok teşekkür ederim geri dönüşlerin için. öncelikle ebru gündeş yalnızdı.. sanıyorum rutin muayenedir.
evet ben istanbul avrupa yakasındayım.evim levent taraflarında. işim ise maslakta.düzeni söylemen çok iyi oldu. hemen yarın arayıp fiyat sorayım.eşimin sayı değerleri için ise içimi ferahlattın çok saol. bu hafta sonu regli olcam ama bu sonuçlar yetişmez ve ben henüz ilaçlarımı almadım.sanıyorum 2010 a kalıyor tedavim.bizimki 1650 euro olduğu için acaba bende düz hesap önce 650 euromu alırlar?ya aslında sana sormam gereken okadar çok şey varki? allah razı olsun sende. hem bana hemde benimgibi çaylak diğer arkadaşlara yardımcı oluyosun. Allah bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Allah tamamına erdirsin.özel mesaj gönderme hakkım yokmuş.eğer olsaydı sana msn adresimi verirdim tabiki senin içinde uygunsa.neyse burdanda senden faydalanmaya çalışayım. şimdi bentahlillerimi ve bana reçete de yazdıkları ilk 2 ilacı alınca (folic asit ve şeker ile ilgili ilaç adını unuttum) ve legli olunca 2.veya3.gününde randevu alıp okmeydanına gitcem.sonra bana orda napcaklar* ücretin bi kısmını alıcaklar ve tahlil sonuçlarını göstericem. sonrası nolcak? hemşire bişeler anlatttı ama ben leyla modunda olduğum için hiçbişe anlamamışım. sinir oldum kendime
allah senden razı olsun. hakkını hella et nolur. allah seni bebelerine sağlıkla kavuştursun inşallah

ok.şimdi daha iyi anladım sayende. transferden sonra yapılan 21. günden sonraki usg ücretini ödicem. diğer tahlileri ben kendi kurumumda yaptırırım.orda yaptırmam. tabi kabul ederlerse inşallah. çünkü maddi durmumuz çokta uygun değil.daha ilaçlar var.reçetede 3 kutu,5 kutu yazılanlarda var. sence hepsini alayımmı yazdkları kadar.?sonra kalıyormu?bittikçe almam dahamı mantıklı?

pınarcım canım yaaaaa hadi hayırlı olsun bebişin.....................................5in üstü hamilesin demek.........................ama seninde dedigin gibi 50 yukarısı olsa dahada rahat ederdik....................belkide yeni tutunmuştur bebişin...................salıyı duayla bekleyelim.....................((((ha bu arada memorıal pek iyi şeyler söylemeyebilir sen onları takma....kesin salıya kadar hamişsin nasılsa.....tadını çıkar))))

yok canım sen şimdi reglin 2. günü gittikten sonra hastaneye tedavin başlamış oluyor.....ve bitene kadar hep orda devam ediceksin..........yani 2 güne bir yada hergün çagıracaklar tahlil için............ona göre ilaç dozu ayarlayacak doktorun...........parayıda((500 eur0)) ilk gün vermek zorunda degilsiniz......ama o hafta içinde veriyosunuz..............yumurta toplama günü geri kalanı vermezsen toplamaya almıyorlarmış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…