arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama ne güzel diyebirim,ne de kötü...değerim çok düşük 15.4...sizce ne olacak ,nolur dua edin...
evet canım 12 gün.çok düşük demi,ama olsun yine de umutla bekliycem...
ya bilmiyorum ki ,ben de ilk defa yaptırcam bu ay,hiç o değeri bile görmediğim için çok mu az mı anlayamadım
bi daha ne zaman yaptırcaksın tahlil??fisfisfis
arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama ne güzel diyebirim,ne de kötü...değerim çok düşük 15.4...sizce ne olacak ,nolur dua edin...
canım bence umutsuzluğa kapılma hemen.....sonucu senin gibi olupta birden yükselen çok arkadaş gördüm ben kk'da....yerimseniben
evet canım 12 gün.çok düşük demi,ama olsun yine de umutla bekliycem...
milkpınar canım hayırlı olsun,rabbim sağlıkla nasiğ etsin.canım değerini kafaya takma,tek gebelik ve geç döllenme olabilir bana öyle geldi.salı günü tekrar yaprıracaksın ve aynı yerde yaptırmaya çalış,bu çok önemliymiş.birde eğer imkanın varsa başka bir merkezde daha yaptırabilirsin çok gerek yok ama,başka merkezde yaptırıp değer farklı olan arkadaşlar var.opuyorumnanaktan
mlkpinar inşallah değerin yükselir, benim ilk gebeliğimde reglim 4 gün geçtiği halde değer 17 idi, sonra dörde beşe katlayarak gitti, inşallah senin de öyle olur.
canım bunu duymak bana o kadr iyi geldi ki,çok sağol...biliyor musun doktorlar transferden önce bana 2 tane embriyo vermek istediler,ama tam transfer sırasında ben 3. de istedim,çünkü dondurulamacaktı bile,belki atılacaktı...şimdi tutunmaya çalışanın o oolduğuna inanıyorum.ben onu bırrakmadım,inşallah o da beni bırakmaz...amin...[/QUOT
senağlamacanım cok duygulandımm ya insallah canım insallah o melegin sana tutunurrrrr canım mutlu haberlerle dön bana umut ol inssssss :Saruboceq:
Hayırlısı olsun canım. Burda çok gördük canım düşük değerle başlayıp toparlanan. 2 gün sonraki değerin çok daha önemli inşallah 2 ye katlar.
canım bunu duymak bana o kadr iyi geldi ki,çok sağol...biliyor musun doktorlar transferden önce bana 2 tane embriyo vermek istediler,ama tam transfer sırasında ben 3. de istedim,çünkü dondurulamacaktı bile,belki atılacaktı...şimdi tutunmaya çalışanın o oolduğuna inanıyorum.ben onu bırrakmadım,inşallah o da beni bırakmaz...amin...
canım bunu duymak bana o kadr iyi geldi ki,çok sağol...biliyor musun doktorlar transferden önce bana 2 tane embriyo vermek istediler,ama tam transfer sırasında ben 3. de istedim,çünkü dondurulamacaktı bile,belki atılacaktı...şimdi tutunmaya çalışanın o oolduğuna inanıyorum.ben onu bırrakmadım,inşallah o da beni bırakmaz...amin...
canım mrhb.mesajını yeni gördüm,hemen cevaplıyayım.canım eşinin sperm değeri gayet iyi,evet oradan istiyorlar tedavi için sperm örneği daha ayrıntılı oluyormuş.sen istanbuldamısın,eğer avrupa yakasındaysan sana bizim yaptırdığımz yeri tavsiye edebilirim.biz düzende yaptırdık sonuç en erken 15 gün içinde çıkıyor,devlette 1,5 ayı buluyor.canım tahlillerden ücret alırlar,sperm kan tahl,vs.ama diğer muayenelerin sonuç göstermelerinde almazlar.sen randevu alırken belirt ama kontrol veye sonuç gösterme diye.tedaviye başladığındada önce ücretin bir kısmını sonrada tedavi bitiminde yani transfer günü kalnını alıyorlar,eğer embriyo don.olursa onun içinde 100 euro alıyorlar.(ebru gündeşte tüp bebek içinmi gelmiş:uhm:)
h_ı_c sen tedavine başladığından itibaren ücretin 500 eurosunu ödüyorsun.yapılan muayene,kan tahlili hepsi ücretin içinde ekstra ücret ödemiyorsun,birde 12.günün sonunda yapılan kan tahlilleri ve 21.gün sonunda yapılan muayene ücretli o pakete dahil değil canım.gebelik testleri 56 tl.ilk ultrasyon 205 tl.tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?