merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum hazırlıklar doğum telaşı derken doğumdan sonra bebeğim 10 gün yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik ama allahıma şükürler olsun umut,um sağlığına kavuştu iki haftadır kollarımda ne kadar güzel bir duygu olduğunu tarif bile edemem tedavide olan veya tedaviye başlayacak olan arkadaşlarıma bol bol şans diliyorum rabbim benim ve bebeğini kucağına alan diğer arkadaşlar gibi sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah çok sık giremezsemde dualarım hep sizinle allah yar vardımcınız olsun
kızlar belirtiere takılmayın çünkü onlar hamilelik belirtiside sayılıyo zaten okuyorsunuzdur mutka adet belirtiside hamileleik belirtide aynı yanii
ben ikinizden de çok ümitliyim inşalh allah yüzünüzü güldürür...
Bhcim int. sorun var o yüzden koptu bağlantım.kusura bakma.
inşallah güzel haberini pazartesi öğrenicez, benimde içim umutla dolucak seninkini duyunca.
sabah erken saatte yaptırıcaksın dime. pazartesi işe gider gitmez bakıcam sonucuna.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum hazırlıklar doğum telaşı derken doğumdan sonra bebeğim 10 gün yoğun bakımda kaldı çok zor günler geçirdik ama allahıma şükürler olsun umut,um sağlığına kavuştu iki haftadır kollarımda ne kadar güzel bir duygu olduğunu tarif bile edemem tedavide olan veya tedaviye başlayacak olan arkadaşlarıma bol bol şans diliyorum rabbim benim ve bebeğini kucağına alan diğer arkadaşlar gibi sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah çok sık giremezsemde dualarım hep sizinle allah yar vardımcınız olsun
Kızlar ferahlayın biraz. Kötü düşüncelerden arındırın beyninizi. Allah'ın izniyle güzel olacak...
evet canım pazartesi erkenden hastanedeyim kısmetse.benim iyi sonucumun hemen ardından seninki gelicek beraber atlatıcaz hamileliği de inşallah.49:
geçmişler olsun en kötü günleri atlatmısınız maşallah.Yavrumuzun kokusunu içimize çekmek bizede nasip olur inşallah
atlatmışsın zor günleri canım.bebeğin kucağında sağ salim maşallah.allah hepimizin yüzünü güldürsün allah analı babalı büyütsün inşallah biz de kısmet olur canım
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama yok.hastalınacak gibitüm belirtilerim ama hamilelikle ilgili hiç bişey yok.
Allahım olmadıysa napıcam bilmiyorum.
arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın olumlu düşünün sonuçta olumlu olsun...
kızlar test yaptım çift çizgi lütfen yardım doğru mudur
kızlar allah aşkına bişeyler yazın test yaptım 5 dakika içinde 2. çizgi belirdi 2 tane yaptım ikisi de aynı çift çizgi bu kadar çabuk idrarda çıkar mı bugün transferin 10. günü daha kan tahlili bile yapmamıştım
gözün aydın :)
madem idrar yaptın yarın git kanda da gör
kızlar allah aşkına bişeyler yazın test yaptım 5 dakika içinde 2. çizgi belirdi 2 tane yaptım ikisi de aynı çift çizgi bu kadar çabuk idrarda çıkar mı bugün transferin 10. günü daha kan tahlili bile yapmamıştım
ayyy gözün aydın
nasıl sevindim nasıl mutlu oldum, maşallah
arkadaşım doğrudur tabi neden olmasın birde kan tahlili yaptır madem için tam rahatlasın
ne bileyim aldığımız ilaçlardan mı diye düşündüm ama hemen çıktı 2. çizgi gitçem gidemiyorum korkudan sen yaptın mı hiç test
canım yapmadım ama şimdi gidip alıcam senden cesaret aldım ben. koşa koşa gidiyorum eczaneye kimse yollen yapiim
ben pek ihtimal vermiyorum ama ilaçların öyle bir yan etkisi varmı bilmiyorumda tam olarak ,dağa taşa haykırası gelir insanın. korkma hiç canım zaten beklemişsin ne zamandır. git yaptır kan testinide için ferahlasın :)
canım yapmadım ama şimdi gidip alıcam senden cesaret aldım ben. koşa koşa gidiyorum eczaneye kimse yollen yapiim
ben pek ihtimal vermiyorum ama ilaçların öyle bir yan etkisi varmı bilmiyorumda tam olarak ,dağa taşa haykırası gelir insanın. korkma hiç canım zaten beklemişsin ne zamandır. git yaptır kan testinide için ferahlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?