git al bakalım sen de ne çıkıcak ben de meraklandım şimdi.valla kesinleşse haykırcam dağa taşa ama korkudan sesim çıkmıyo.beklesem mi pazartesiyi.al hadi senden haber bekliyorum senin kaçıncı günün bugün ben 9. günün akşamı yaptım
yok canımtek çizgi çıkmadı
toplama 28 şubattı 11. günü
transfer 3 marttı 7. günü
çift çizgi çıkması lazım tek bile çıkmadıysa testte sorun vardır[/QUOT
ben yamadım.
tek çıktı
yok canımtek çizgi çıkmadı
toplama 28 şubattı 11. günü
transfer 3 marttı 7. günü
çift çizgi çıkması lazım tek bile çıkmadıysa testte sorun vardır[/QUOT
ben yamadım.
tek çıktı
ben de dün gece yaptım 9. günün akşamında senin için daha çok erken 2 gün sonra bidaha deneriz yada kan tahlili yaptırırsın canım en mantıklısı
senin daha çok erken zaten çıkması imkansız.ben de 13 ünde test yaptırcaksın ya 9. gün sandım bugünü.sakın moralini bozma daha kanda bile yükselme olmaz değil ki idrar da
tamam bozmuycam:) inşallah teste çıkmamıştır.
bir iki tane aldım zaten pazartesi sabah denerim bir daha
sende kan sonucu haber ver mutlaka gözün aydın yavruna kavuştun :)
darısı başıma
dur daha kesin değil gidipte negatifi görürsem dayanamam.birazdan eşimle çıkıp yaptırayım diyorum o da pazartesiyi bekle diyo.bekliyemiycem ben yaptırmak istiyorum.inşallah ikimizinki de tutmuştur.paylaşıcak çok güzel şeylerimiz olcak canım inşallah
dur daha kesin değil gidipte negatifi görürsem dayanamam.birazdan eşimle çıkıp yaptırayım diyorum o da pazartesiyi bekle diyo.bekliyemiycem ben yaptırmak istiyorum.inşallah ikimizinki de tutmuştur.paylaşıcak çok güzel şeylerimiz olcak canım inşallah
crafty yüzünden sürekli okuyordum bu topiği
elhamdülillah 3 kişilik dualarımızı da katarak..Rabbim size de versin
bh2006; idrarda çift çizgi görüp de kanda negatif görmen bir mucize olur, o da bize bahşedilmez merak etme
kanda baktır bir an önce de şöyle gönül rahatlığı ile hayırlı olsun diyelim
kekyiyelim; senin için erken hiç bozma moralini
üstelik kandaki hormonun idrara geçme oranı kişiden kişiye değişir
benim kanda hcg 1700' ken idrarda 2. çizgi çok silikti, oradan hesap et
tamam saol desteğin için
erkenci davrandım biraznapiim dayanamadım, aklıma getirmemeye çalışıyorum zaten, iyisini düşünmeye devam.
pazartesi sabah bir daha denerim salıda kan testimle hayırlı sonucu alırım inşallah
kızlar allah aşkına bişeyler yazın test yaptım 5 dakika içinde 2. çizgi belirdi 2 tane yaptım ikisi de aynı çift çizgi bu kadar çabuk idrarda çıkar mı bugün transferin 10. günü daha kan tahlili bile yapmamıştım
tamam saol desteğin için
erkenci davrandım biraznapiim dayanamadım, aklıma getirmemeye çalışıyorum zaten, iyisini düşünmeye devam.
pazartesi sabah bir daha denerim salıda kan testimle hayırlı sonucu alırım inşallah
canım arkadaşlarım yaptırdım kan tahlilimi 63.64 çıktı değerim çok şükür yükseliyo değerim.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.pazartesi tekrar çağırdı doktorum.ama şimdik sonuçlar iyi dedi.kekyiyelim inci tanesi daha adını hatırlayamadığım arkadaşlarım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın iyi sonuçlarınızı alalım inşallah.dualarım sizlerle çok mutluyum kızlar çokkkk
tebrik ederim canımm çok sevindim...allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.... darısı bebek hasretiyle yanan herkesin başına bide bana tabi:)
kızlar test yaptım çift çizgi lütfen yardım doğru mudur
canım arkadaşlarım yaptırdım kan tahlilimi 63.64 çıktı değerim çok şükür yükseliyo değerim.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.pazartesi tekrar çağırdı doktorum.ama şimdik sonuçlar iyi dedi.kekyiyelim inci tanesi daha adını hatırlayamadığım arkadaşlarım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın iyi sonuçlarınızı alalım inşallah.dualarım sizlerle çok mutluyum kızlar çokkkk
çok güzel canım rabbim sağlıkla kucağına verir inşallah bak bizlerede moral oluyorsunuz pozitif olunca
tebrik ederim arkadaşım gözün aydın.Sırf belki sen bişey yazmışsındır diye açtım, çok çok sevindim haberine.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.dualarını eksik etme nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?