Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama ne güzel diyebirim,ne de kötü...değerim çok düşük 15.4...sizce ne olacak ,nolur dua edin...

pınar....bende senin sonucunu bekliyenlerdendim..........inşallah değerin katlanır.........gerçekten burda senin gibi değerle başlayıp hamileliği devam eden kişiler oldu........inşallah güzel günler seni bekliyor......

ah canım yaaa.....ikizlerin olacağını okumuştumda kalp seslerini duyduğunu atlamışım........inşallah sağlıkla,sıhhatle kucağına aldığın günleride görürsün...... ben daha başlamadım.....benim baştan histereskopi olucak....ondan sonraki ayda tedaviye başlicam.......hayırlısıyla........

mlpınar canım üzülme sakın Rabbim hayırlısını versin.inşallah seninde yüzünü güldürecek.dualarımız seninle.artvincim canım hep aklımdasın .cok kısa girdim dün.yarın kontrole gidicem kendi doktoruma bakalım ikizlerin diğerinin kalbi atmaya başlamışmı yoksa beni terkmi etmiş.hayırlısı artık Rabbim ne eylerse güzel eyler.sizinde iyi olmanıza sevindim.kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar blusue ve h-l-c özellikle.
cunartesi güvenç beye gittim Çok pozitif bi dr . Filmi gösterdim üniv. hastanesinden flu dedi Ofis histeroskopisi istedi adetin 19. günü gideceğim bunun için. (Çider sağolsun ilk muayene parasız bundan sonra da muayenelere para alınacağını sanmıyorum yok artık ). çünkü rahim ince diğer micromda sorun buydu ve her 2 mic ded e 2. kalite 2 yum oldu sadece. Bna çok az hormonla çalışacağız gerekirse tek ama 1. kalite yum alacağız dedi. Şansım azalacağından moralim bozuldu alışmışım bol bol hormona sanki onlarsız yapamayacakmışım gibi geliyo :) Çıktım bir de yine siteden çok övülen bir başka dr a gittim amerikadan geliyor ama bana 1 ay doğum kontrol hapı verdi endoyu dert etme kalınlaştırrım dedi ama tedavi sürecinden bahsetmedi Ne yapsam acaba ? nefret ediyorum doğum kontrol haplarından tahmin edeceğiniz gibi !

bir de bu aku konusu var arkadaşlar tedaviyle birlikte haftada 1 almak istiyorum alan var mı * Ne kadar seansı bir de transferden hemen öncesinde çok yararı oluyormuş. Zaten inanırsam yarraı olur da burada el-muallim in gittiği merkeze gittim aynı günde ümraniyeye saati 40 ytl denince ama acemiliğime geldi yol uzundu 15 dak geciktim diye Ayten dr beni 1 saat bekletti kimseleri bekletmek isteemedi ben hariç çok kızdım billahi

Hayırlısı olsun caım ,allah yüzünü güldürsün
Sevgiler..kaydirigubbakcemile3

ben de istiyorum aslında bunu:),nerde ümraniye de yeri,bilgi verirsen sevinirim

canımmm,çok teşekkürler güzel dileklerin için...inşallah hepimizi güzel günler bekliyordur...
sevgiler...

betofencim,
iinşallah iki yavrun da seninle birliktedir canım,allah hiç ayırmasın...amin...bugün doktorla görüştüm büyük ihtimalle biyokimyasal gebelik olabilir,testi yarın da tekrarlayalım dedi.biraz üzüldüm ama yine de umudumu yitirmeyeceğim...

canım benim,inanın sizin desteğiniz bana o kadar iyi geliyor ki...valla ben de sizin yazdıklarınızı okuyunca ağlayacak gibi oluyorum...hepinizi çok seviyorum...inşallah herşey gönlünüze göre olur...
senin de deiğin gibi canım,duayla salıyı bekleyeceğiz...:Saruboceq:

amin canım.inşallah seninde tedavinin sonunda güzel haberleri vereceksin bizlere.histeroskopi bende olmuştum,çok basit bir işlemmiş,ama narkoz aldım ben,sen nerede olacaksın histeroskopiyi?birde histeroskopi sonmrası bebeğin tutunması daha kolay oluyormuş,içeride yapışıklık varsa düzeltildiğinden sonuç alınabiliyormuş.

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin.hale hanımamı gideceksin?sen ilk kez gidiyorsun kontrole heralde hale hanıma değilmi?bizde seni, öpüyoruz teyzesi.

merhaba arkadaşlar,
ne yazık ki bugün de size güzel bi haberle gelemedim...sonucum 15'ten 12'ye düşmüş.artık hastaneden de aramadılar,ben de ilaçları bıraktım...
bu süreç gerçekten çok yorucu... öyle her ay adetim gecikecek mi diye beklemekten çok öte bi durum...çevrendekilerin gözünün içine bakarak belirti ararken,senin kendini dinlemekten sıkıldığın,vücudun sana olabileceklerin sinyalini verirken o canını çok yakan iğneleri bi umutla yaptırdığın,sonucu alırken sana veren kişinin yüzünü bile hatırlamadığın,zor anları yaşıyorsun...
ben belki de hatayı kendimi hazır hissetmediğim halde yaptırmakta yaptım...
lütfen siz zaman konusunda daha cömert olun,kendinizi özellikle psikolojik olarak en rahat hissettiğiniz bir dönemde bu yola koyulun...
bana yalnızca sabretmek düşüyor artık,hani profilim de de yazöışım ya'kahrı da,lütfu da ' diye...rabbim benim daha beklemem gerektğini düşünüyordur belki...razıyım,yeter ki bir ömür beklemeyeceğimi bileyim...
hepinize sevgiler....

Canım çok üzüldüm:gitme:
Hepimiz başımıza bunun gelmesinden korkuyoruz,
Kim olsa bu zor psikolojiyle başa çıkamaz,herkesin hiç bi zaman bu durum için kendini tam hazır hissettiğini sanmıyorum,Hepimizin kafasından acabalar geçiyor.
Ama tedavinin başarısı için olumlu düşünüyoruz düşünüyoruz,sonra aksi şeyler olunca tabi hayalkırıklığına uğruyoruz
Dileğim bunca üzüntüne,tanrının seni bir mucizeyle ödüllendirmesi,
Bunu hakediyoruz hepimiz..:Saruboceq:
Sevgiler...

haklısın canım hem de çok...
ben artık buraya yorum yazıp siz yeni başlayacak olan kişilerin de moralini bozmak istemiyorum...
sevgiler canım...

pınar....hakkında hayırlısı olsun.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…