arkadaşlar bugün sonucumu aldım ama ne güzel diyebirim,ne de kötü...değerim çok düşük 15.4...sizce ne olacak ,nolur dua edin...
selam canım....sen nasılsın...........tedaviye başladınmı?ooooooooo canım benim çok oldu ben kalp atışlarını duyalı,ikizlerim olacak allahın izniyle,9 haftalık olduk artık teyzesi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
mlpınar canım üzülme sakın Rabbim hayırlısını versin.inşallah seninde yüzünü güldürecek.dualarımız seninle.artvincim canım hep aklımdasın .cok kısa girdim dün.yarın kontrole gidicem kendi doktoruma bakalım ikizlerin diğerinin kalbi atmaya başlamışmı yoksa beni terkmi etmiş.hayırlısı artık Rabbim ne eylerse güzel eyler.sizinde iyi olmanıza sevindim.kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan
bir de bu aku konusu var arkadaşlar tedaviyle birlikte haftada 1 almak istiyorum alan var mı * Ne kadar seansı bir de transferden hemen öncesinde çok yararı oluyormuş. Zaten inanırsam yarraı olur da burada el-muallim in gittiği merkeze gittim aynı günde ümraniyeye saati 40 ytl denince ama acemiliğime geldi yol uzundu 15 dak geciktim diye Ayten dr beni 1 saat bekletti kimseleri bekletmek isteemedi ben hariç çok kızdım billahi
pınar....bende senin sonucunu bekliyenlerdendim..........inşallah değerin katlanır.........gerçekten burda senin gibi değerle başlayıp hamileliği devam eden kişiler oldu........inşallah güzel günler seni bekliyor......
mlpınar canım üzülme sakın Rabbim hayırlısını versin.inşallah seninde yüzünü güldürecek.dualarımız seninle.artvincim canım hep aklımdasın .cok kısa girdim dün.yarın kontrole gidicem kendi doktoruma bakalım ikizlerin diğerinin kalbi atmaya başlamışmı yoksa beni terkmi etmiş.hayırlısı artık Rabbim ne eylerse güzel eyler.sizinde iyi olmanıza sevindim.kocaman öpüyorum.opuyorumnanaktan
pınarcım canım yaaaaa hadi hayırlı olsun bebişin.....................................5in üstü hamilesin demek.........................ama seninde dedigin gibi 50 yukarısı olsa dahada rahat ederdik....................belkide yeni tutunmuştur bebişin...................salıyı duayla bekleyelim.....................((((ha bu arada memorıal pek iyi şeyler söylemeyebilir sen onları takma....kesin salıya kadar hamişsin nasılsa.....tadını çıkar))))
canım yaaa ,çok duygulandım,güzel haberleri alacaksın inanıyorumkaydirigubbakcemile3
amin canım.inşallah seninde tedavinin sonunda güzel haberleri vereceksin bizlere.histeroskopi bende olmuştum,çok basit bir işlemmiş,ama narkoz aldım ben,sen nerede olacaksın histeroskopiyi?birde histeroskopi sonmrası bebeğin tutunması daha kolay oluyormuş,içeride yapışıklık varsa düzeltildiğinden sonuç alınabiliyormuş.ah canım yaaa.....ikizlerin olacağını okumuştumda kalp seslerini duyduğunu atlamışım........inşallah sağlıkla,sıhhatle kucağına aldığın günleride görürsün......ben daha başlamadım.....benim baştan histereskopi olucak....ondan sonraki ayda tedaviye başlicam.......hayırlısıyla........
ben de istiyorum aslında bunu:),nerde ümraniye de yeri,bilgi verirsen sevinirim
canı üsküdar iskelesinin oradan 9 üd ye bin santral durağında in belediye binasının alt katı tel 4619492 hadi bakalım kolay gelsin fertilite akusu
inşallah canımmm,çok teşekkürler....a.s.
merhaba arkadaşlar,
ne yazık ki bugün de size güzel bi haberle gelemedim...sonucum 15'ten 12'ye düşmüş.artık hastaneden de aramadılar,ben de ilaçları bıraktım...
bu süreç gerçekten çok yorucu... öyle her ay adetim gecikecek mi diye beklemekten çok öte bi durum...çevrendekilerin gözünün içine bakarak belirti ararken,senin kendini dinlemekten sıkıldığın,vücudun sana olabileceklerin sinyalini verirken o canını çok yakan iğneleri bi umutla yaptırdığın,sonucu alırken sana veren kişinin yüzünü bile hatırlamadığın,zor anları yaşıyorsun...
ben belki de hatayı kendimi hazır hissetmediğim halde yaptırmakta yaptım...
lütfen siz zaman konusunda daha cömert olun,kendinizi özellikle psikolojik olarak en rahat hissettiğiniz bir dönemde bu yola koyulun...
bana yalnızca sabretmek düşüyor artık,hani profilim de de yazöışım ya'kahrı da,lütfu da ' diye...rabbim benim daha beklemem gerektğini düşünüyordur belki...razıyım,yeter ki bir ömür beklemeyeceğimi bileyim...
hepinize sevgiler....
Canım çok üzüldüm:gitme:
Hepimiz başımıza bunun gelmesinden korkuyoruz,
Kim olsa bu zor psikolojiyle başa çıkamaz,herkesin hiç bi zaman bu durum için kendini tam hazır hissettiğini sanmıyorum,Hepimizin kafasından acabalar geçiyor.
Ama tedavinin başarısı için olumlu düşünüyoruz düşünüyoruz,sonra aksi şeyler olunca tabi hayalkırıklığına uğruyoruz
Dileğim bunca üzüntüne,tanrının seni bir mucizeyle ödüllendirmesi,
Bunu hakediyoruz hepimiz..:Saruboceq:
Sevgiler...
merhaba arkadaşlar,
ne yazık ki bugün de size güzel bi haberle gelemedim...sonucum 15'ten 12'ye düşmüş.artık hastaneden de aramadılar,ben de ilaçları bıraktım...
bu süreç gerçekten çok yorucu... öyle her ay adetim gecikecek mi diye beklemekten çok öte bi durum...çevrendekilerin gözünün içine bakarak belirti ararken,senin kendini dinlemekten sıkıldığın,vücudun sana olabileceklerin sinyalini verirken o canını çok yakan iğneleri bi umutla yaptırdığın,sonucu alırken sana veren kişinin yüzünü bile hatırlamadığın,zor anları yaşıyorsun...
ben belki de hatayı kendimi hazır hissetmediğim halde yaptırmakta yaptım...
lütfen siz zaman konusunda daha cömert olun,kendinizi özellikle psikolojik olarak en rahat hissettiğiniz bir dönemde bu yola koyulun...
bana yalnızca sabretmek düşüyor artık,hani profilim de de yazöışım ya'kahrı da,lütfu da ' diye...rabbim benim daha beklemem gerektğini düşünüyordur belki...razıyım,yeter ki bir ömür beklemeyeceğimi bileyim...
hepinize sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?