Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşlh hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım...sana bir şey sormak istiyorum.kısa protokol olursa kaç günde bir hastaneye kontrole gidiliyor?

Amin hepimiz kavuşuruz inşaallah canım. Her gün gidiyorsun hastaneye yumurtalar toplanana kadar. Kan verip muayene oluyorsun ona göre ilaç dozun belirleniyor.

Amin hepimiz kavuşuruz inşaallah canım. Her gün gidiyorsun hastaneye yumurtalar toplanana kadar. Kan verip muayene oluyorsun ona göre ilaç dozun belirleniyor.

İnci tanesi tesekkur ederim iyi fikir.bakalim hayirlisi. Canim bende bi sorun yok esimin sperm hizi dusuk ve morfolojisi bozukmus..boyle durumda dogru tedavi ne onu bile bilmiyoruz valla asilama dediler bi kez yaptirdik, tekrar hayal kirikligi yasamayalim oran daha yuksekmis dedik enjeksiyonda karar kildik.böyle garip bi durum :44:

Son düzenleme:

Hakkınızda hayırlı olur inşaallah. Dediğim gibi iki merkezle hatta kafanda başka yerler varsa onlarla da görüşmelisin. Umarım çok beklemeden bebeğini kucağına alırsın.

kızlar merhaba,biz de inşallah Memorialde başlayacağız tedaviye ilk denememiz olacak,ben de pcos var eşim hafta sonu bilgi almak için gitti,adetinin 2. günü gelsin demişler,ön görüşmeye gitmiyeceğim bu durumda bugün ya da yarın adet olurum herhalde,ön görüşme konusunda ısrarlı olayım mı?cevaplarsanız çok sevinirim,bu arada hepinize bu yolda sabır ve mutlu haberleri almanızı diliyorum.Allah yardımcımız olsun...

Hayırlı olsun. Hemen tedaviye başlayacaklarını sanmıyorum, eşine ne demişler? Muayene edeceklerdir, bazı tetkikler isteyeceklerdir.

Hayırlı olsun. Hemen tedaviye başlayacaklarını sanmıyorum, eşine ne demişler? Muayene edeceklerdir, bazı tetkikler isteyeceklerdir.

canım napıyosun.nur hanımla görüşebildin mi.tedvin nisan mı mayıs mı ne durumdasın.valla kaç gündür giremedim.benim bebişler çift bu arada doktorum gayet sağlıklı gidiyorlar dedi.bakalım önümüzdeki hafta kalp atışlarını duyucaz.heyecanla bekliyorum.

Hayirlisi insallah..hi prolaktin onemli ..tedavin gec olsun sorunsuz olsun..evet cokk sansliyim..10 senedir gezmedigim doktor kalmadi Nur hanimi tek gecerim.Halen bir konu oldugu zaman arar sorarim.En dogrusu neyse ictenlikle cevaplar.Kesinlikle imkanin olursa devam et derim.cok uzak degil az kaldi sabir,dua ile..

Haklisin git gel zor olur.guvendigin bir doktorun varmis onunla devam etmen en dogrusu..Kalp atisi bence en heyecanli animizdi..Saglikla vaktinde gelsin insallah...

merhaba,
Hayirli olsun.
on gorusme derken..
tedavi oncesi mutlaka gormek isterler(usg)bu konuda esine bilgi vermemisler mi..2.gunu gelsin baslayalim mi demisler..
Bence sen tedavi oncesi git gorus..merkezi doktoru begenecekmisin soracaklarini sor..gormeden,konusmadan ,icine sinmeden olmaz ki..sonucta tedavi uygulanacak,tasiyacak sensin..

Ayy canım ya çok sevindim demek ikizler :) Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşaallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Cumartesi randevum var, o zaman konuşuruz. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum.

Sağolasın canım. Çok uğraşmışsın sen de ama şimdi bebeğin seninle Darısı başıma olsun... Peki muayenelere nereye gidiyordun? Doğumun nasıl geçti?
(Ortada fol yok yumurta yok benim sorularıma bakın :))

Sağolasın canım. Çok uğraşmışsın sen de ama şimdi bebeğin seninle Darısı başıma olsun... Peki muayenelere nereye gidiyordun? Doğumun nasıl geçti?
(Ortada fol yok yumurta yok benim sorularıma bakın :))[/QUOTE]

sagol canim amin insallah..Muayenelerde ayni yerde tupbebek merkezinde oldu.Genelde gebelik takibi yapmiyorlar diye biliyorum.Merkez biliyorsun yogun oluyor gebelik takibi icin cok bekliyorsun.Benim durumum farkliydi..transferin 6.gunu rahatszilandim merkeze gittim ohss ilerlemis su toplamaya basladim hemen yatirdilar.kan aldilar.1 saat sonra Nur hnm odaya geldi gebelik haberini verdi.gebelik ilelredikce su topladim gunlerce evde hastanede yattim.hastanede yattigimda merkeze indirip usg de bkiyorlardi sonra bu boyle devam etti.sonra olcumler bozuk cikti,seker yuksek cikti derken riskli gebelik diye Nur hnm devam etti.Dogum tupbebekte genelde kiymetli oldugu icin sezeryana aliyorlar.Ben epidural istiyordum ama dogumdan 5 hafta once kontrole gittigimde kalp atisi yavasladigi,gelisim geriligi oldugu icin eve gondermeden sezeryana aldilar.Nur hnm ve Mustafa bey girdiler.dogumum dan hatirladigim aglamakli ve endiseli gozler..5 hafta erken 1700gr dogmasina ragmen cok sukur saglikla kucagima aldim..Hamilelik dogum hepsi hayal gibi tek yuregimde yer edinen evladimi bekledigim 10 sene ,tedaviler,ugraslar..
Soracaksin tabikide anne adayisiniz..hem ne guzel simdiden kendini hazirlaman,inanman,moralini yuksek tutman.

Çok çok geçmiş olsun... Çok şükür mutlu sona ulaşmışsın... Rabbim sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin inşaallah...
İlk tedavimde biraz olumsuzdum ama bu kez içim nedense kıpır kıpır, belki de baharın gelmesindendir bilemiyorum ama daha farklı hissediyorum...

tşk ederim cevapladığınız için bebek istiyorum ve inci tanesi,yarın için randevu aldım hayırlısı diyelim.

Rica ederiz canım. Güzel haberlerle gel inşaallah...

Hastane ve ortamindan kesinlikle cok memnun kaldim, Semra Hanim'a cok guveniyorum zaten bu konuda. Onun disinda kist var, ve su an adet olmayi bekliyorum ve tadaviye bi aksilik cikmazsa basliycam..
Ilaclar cok kilo aldiriyor mu bu konuda bilgisi olan var mi? ve ilaclarinizi nereden aldiniz?

Hadi hayırlı olsun canım. Bana hiç kilo aldırmadı. Hatta o dönem stresten verdim bile. İlaçları hastaneden alabilirsin.

canım bana aldırdı 3 kilo.ödem yaptı vücudum zamanla geçcek belki ama tabi etkiliyor.o kadar hormonlarla oynanıyor tabi bir etkisi oluyo vücutta.inşallah ben de daha fazla almam.yediklerine içtiklerine dikkat betmen gerekicek.ben öyle yapıyorum.her bünyede farklı tabi inşallah sana aldırmaz.hayırlı olsun tedavin.sonucunda inşallah çok mutlu olursun bebişinle

kızlar feci midem bulanıyo.sabah olmuyo öğlenden sonra başlıyo.inci tanesi kekyiyelim dualarım hep sizinle.allahım en kısa zamanda kucağınıza alamayı nasip etsin canlarım.

Allah yardımcın olsun canım. Bunlar zor aynı zamanda güzel zamanlar... Tadını çıkar :) Dualarımız kabul olur inşaallah...

kızlar feci midem bulanıyo.sabah olmuyo öğlenden sonra başlıyo.inci tanesi kekyiyelim dualarım hep sizinle.allahım en kısa zamanda kucağınıza alamayı nasip etsin canlarım.

eczanede satılan bulantı için bileğe takılan sea band die bişi var bende çok işe yaramıştı denesene sen de

ben 8 kilo aldım
ilaçları da hastaneden al en ucuz orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…