Korkmaya başladım...
kızlar selam hepinize, merak ettiğiniz biliyorum.
öncelikle çokk teşekkür ederim bu dönemde bana hep destek oldunuz yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana.
olmadı malesef. yazmak bile öyle zorki anlatamam. onca çaba , emek, fedekarlık yok yapamadım.
merak ettiğinizi düşünerek haber vermek istedim.
bir süre buralarda olmasamda mutlaka takip edicem sizi. özellikle inci senin tedaviye başlamanı ve bh seninde bebeğinin güzel haberlerini.
öncelikle çokk teşekkür ederim bu dönemde bana hep destek oldunuz yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana.
olmadı malesef. yazmak bile öyle zorki anlatamam. onca çaba , emek, fedekarlık yok yapamadım.
bir süre buralarda olmasamda mutlaka takip edicem sizi. özellikle inci senin tedaviye başlamanı ve bh seninde bebeğinin güzel haberlerini.
Geçmiş olsun canım. Konunu okudum. Allah yardımcın olsun. Benim doktorum ohss'den korktuğu için ilaç dozumu çok yüksek tutmadı. İlaç dozu bünyeye ağır gelirse de ohss riski artıyormuş.
teşekkür ederim. inşallah sonu guzel olur cektıgım sıkıntıların :)
Kızlar merhaba bende arada ancak kadınlar kulubune giriyorum size bişey soracam gebe kalmak için belini çektiren kasığına vb. şeyler yapan aranızda varmı
canım arkadaşlarım yaptırdım kan tahlilimi 63.64 çıktı değerim çok şükür yükseliyo değerim.allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.pazartesi tekrar çağırdı doktorum.ama şimdik sonuçlar iyi dedi.kekyiyelim inci tanesi daha adını hatırlayamadığım arkadaşlarım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın iyi sonuçlarınızı alalım inşallah.dualarım sizlerle çok mutluyum kızlar çokkkk
çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah kucağına almayı nasip etsinseninde söylediğin gibi bu yolda mücadele eden kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın yaradan
amin canım.isteyen herkese versin allahım.bu arada kimseler girmemiş hayırdır kızlar herkes bıraktı mı forumu
ben kaçırdım galiba. gebelik testınız pozıtıf cıkmıstır umarım.
Kimse yok mu?
kekyiyelim nasılsın canım? Umarım biraz toparlanabilmişsindir... İyi olmalısın ki ikinci tedavide yavruna kavuşasın...
bh nasıl gidiyor canım?
valla burdayım ama herkes biyerlere kaybolmuş.nerelerdesiniz kızlar.özledim sohbetinizi.kekyiyelim arkadaşım nerelerdesin bi ses bi soluk ver.özletme kendini
kızlar selam
bir yandan işlerle uğraş, bir yandan evle boğuş oyalanıyorum bir şekildehala ara ara kendimi didikliyorum neden diye ama alıştım tabi. dahada iyi olucam inşallah....
e bu arada hastane ile görüşmeye devam tabi.
bh cim hamilelik nasıl gidiyor iyimisiniz bebişinle
inci sen neyaptın kilo alabildinmi başlıyormusun nisan ayında tedaviye
Benim de eşim rahatsızdı canım. Şimdi iyi çok şükür. Sen nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?