Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canımm senden haber aldığıma çok sevindim.merak ediyodum hep aklımdaydın naptın diye.benim hamilelik iyi geçiyor iyiyiz bebişle.sen neler yaptın esas sende haberler ne zaman başlıycaksın tedaviye var mı aklında bi tarih.arayı çok uzatma arada uğra foruma merakta bırakma bizi.kendine iyi bak tatlım

biz iyiyiz canum sen neler yapıyosun haberler sende.iyisin dimi.göremeyince baya bi merak ettik seni.esas haberler sende anlat bakalım tedavi ne zaman başlıyo kısmetse.

canım ben iyiyim sen nasılsın.haqberler sende ne zaman başlıyo kısmetse tedavin.merakta bırakma bizi.moralini çok yüksek tut.bomba gibi başlıycaz yeni tedavine.kendine iyi bak

Midesinde sorun var canım. Karaciğerde yağlanma çıktı. Tahlil sonuçlarını doktora gösteremedik henüz. Yarın nasipse gideceğiz.
Çok sevindim. İnşaallah sonuna kadar böyle devam eder ve doğum haberini de alırız buradan. Allah razı olsun arkadaşım, dualarımız kabul olsun inşaallah...

geçmiş olsun arkadaşım.biran önce iyileşsin inşallah.herşeyden önemlisi sağlık sıhhat.inşallah canım bundan sonrası allaha emanet.allahım dualarımızı kabul etsin

geçmiş olsun arkadaşım.biran önce iyileşsin inşallah.herşeyden önemlisi sağlık sıhhat.inşallah canım bundan sonrası allaha emanet.allahım dualarımızı kabul etsin

Sağolasın canım amin inşaallah. Evet herşeyin başı sağlık. Bizler hem bedenen hem ruhen sağlıklı olmalıyız ki sağlıklı evlatlarımız olsun...

Kekyiyelim negatif sonucu alinca insan yikiliyor sanki dunya durdu,umutlar,hayaller tukendi gibi geliyor ama bi sure sonra evlat ozlemi yine canlaniyor.Bitti dedigin umut yeniden basliyor.Umudunu inancini kaybetme.Imkanin varsa cok ara vermeden tekrar dene..dua ile..
inci-tanesi cok gecmis olsun..insallah biran once iyilesirsiniz..yeni tedavide saglikli anne-babaya ihtiyac var.tedaviye ne zaman basliyorsun? simdiden stres yapiyorsan akupunturu tavsiye ederim.tedavi surecin biraz daha rahat gecer.
bh2006 keseyide gordunuz ..kalp atisi cok heyecanli aglamakli..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.gebelik takibini nerede devam edeceksin..doktor hastane iyi arastir.gebelik elde edilmesi kadar gebelik takibide cok onemli.Ben Nur hnm la devam etmistim.cok ozen gosterdi.kontrole gittigim gun acil doguma aldilar.belki baska bi doktora gitmis olsaydim bu kadar sansli olmayabilirdik.Nur hnm gebelik surecimde ohss oldugum zaman da gun gun beni aradi agrilarim oldukca bocegin buyuyor agrilar cogaliyor diye moral depoladi..Guler yuzlu sen sormadan neler oldugunu,ne olmasi gerektigini ,istedigin zaman cekinmeden arayabilecegin bi doktoru tavsiye ederim..

inci-tanesi cok gecmis olsun..insallah biran once iyilesirsiniz..yeni tedavide saglikli anne-babaya ihtiyac var.tedaviye ne zaman basliyorsun? simdiden stres yapiyorsan akupunturu tavsiye ederim.tedavi surecin biraz daha rahat gecer.

Sağol canım. Haftaya Nur Hanım çağırdı bakalım zaman için ne diyecek ya nisan ya mayıs. Prolaktinimi düşürmeye çalışıyoruz.
Doğumunu Nur Hanım'ın yaptırdığını bilmiyordum. Çok şanslısın. Ben de gebelik olursa onunla devam etmeyi çok istiyorum...

canım sağolasın güzel dileklerin için ama ben istanbul dışında oturuyorum sürekli oraya gidip gelmem çok ama çok zor.dediğin gibi gebelik takibi de çok önemli benim burda güvenebileceğim bir doktorum var.onunla devam edicem ama istanbulda oturuyo olsydım kesinlikle nur hanımla devam edrdim.ama önümüzdeki hafta bi gitmrk istiyorum kalp atışarını doktorumla beraber duymak istiyorum kısmetse ama bir seferliğine gidebilirim bidaha gidemem sanıyorum.

selam, ben de bu ay memorial'da tup bebek tedavisine basliycam ins. yarin ilk gorusme icin gidicem ve heyecanliyim. zor mu bu tedavi sureci acaba?

selam, ben de bu ay memorial'da tup bebek tedavisine basliycam ins. yarin ilk gorusme icin gidicem ve heyecanliyim. zor mu bu tedavi sureci acaba?

Öncelikle hayırlı olsun. İlk denemen sanırım. Allah yardımcın olsun. Doktorun kim?
15-20 gün kadar tedavide olacaksın kısa protokol uygulanırsa. Yaklaşık 10-12 gün iğneler ardından yumurtaların toplanacak ve dölleme süreci başlayacak. Döllenen embriyolar ya 3.gün ya da 5.gün transfer edilecek. Aklına takılan bir şey olursa sor canım. Ben de 2.denemem için gün sayıyorum.

Cok tesekkurler ederim, yarin gorusme icin gidicem semra hanim'a ve bikac gun icinde adet olucam. bi aksilik cikmazsa basliycaz tedaviye. ve evet ilk denemem, yillarca erteledim usengeclikten ve korkudan. uzun protokol, kisa protokol olayini hic duymamistim. hangisi daha iyi acaba.. kafam karisik baya, yarin ne sorucagimi bile bilmiyorum, oyle bos bos gidicem ve cok dusunmemeye calisiyorum :/
bu arada insallah sen de en kisa zamanda olumlu sonuc alirsin. ilk tedavin memorial miydi?

Son düzenleme:

Yumurta rezervin ve durumun iyiyse kısa protokol uygulanır. 20 gün içinde tedavi bitiyor. Uzunda ise daha yoğun ilaç kullanılıyor ve bu da yaklaşık 1 ayı geçiyor. Yaşın kaç? Aklına ne geliyorsa sor hiç çekinme hazır Semra Hanım'ı bulmuşken :) Tüp bebek yaptırma sebebin nedir peki?
Evet canım ilk tedavim Memorial'daydı. Maalesef transferim iptal edildi. Şimdi ya nisan ya da mayıs adetimde 2.denememi yapacağım nasip olursa. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
kızlar bu sabah 11 den beri bilgisayar başındayım okumadıgım sayfa kalmadı....
benim yengem defalarca aşılama yaptırdı olmadı amerikan hastanesinde ilk mikro da ikizleri oldu...şimdi benimde bebiş olmuyor ( bir kez aşılama denedim bu ay tutmadı. oda amerikan hastanesini önerdi cengiz beye gitmişti ama memorial ile ilgili yazdıklarınızdan sonra kararsız kaldım nolur bana bi akıl verin...çok zormuş tutuncak bi dal arıyor insan kim ne derse inancak duruma geliyosun...

Geçmiş olsun canım. İki hastaneyle de görüşmenin öneririm kafanda bir soru işareti kalmaması açısından. İçine hangisi sinerse orada yaptır. Doktorlardan pozitif elektrik almak çok önemli. Sebep ne peki tüp bebek için?

inşlh hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım...sana bir şey sormak istiyorum.kısa protokol olursa kaç günde bir hastaneye kontrole gidiliyor?

inşlh hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım...sana bir şey sormak istiyorum.kısa protokol olursa kaç günde bir hastaneye kontrole gidiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…