merhaba arkadaşlar,
ne yazık ki bugün de size güzel bi haberle gelemedim...sonucum 15'ten 12'ye düşmüş.artık hastaneden de aramadılar,ben de ilaçları bıraktım...
bu süreç gerçekten çok yorucu... öyle her ay adetim gecikecek mi diye beklemekten çok öte bi durum...çevrendekilerin gözünün içine bakarak belirti ararken,senin kendini dinlemekten sıkıldığın,vücudun sana olabileceklerin sinyalini verirken o canını çok yakan iğneleri bi umutla yaptırdığın,sonucu alırken sana veren kişinin yüzünü bile hatırlamadığın,zor anları yaşıyorsun...
ben belki de hatayı kendimi hazır hissetmediğim halde yaptırmakta yaptım...
lütfen siz zaman konusunda daha cömert olun,kendinizi özellikle psikolojik olarak en rahat hissettiğiniz bir dönemde bu yola koyulun...
bana yalnızca sabretmek düşüyor artık,hani profilim de de yazöışım ya'kahrı da,lütfu da ' diye...rabbim benim daha beklemem gerektğini düşünüyordur belki...razıyım,yeter ki bir ömür beklemeyeceğimi bileyim...
hepinize sevgiler....
haklısın canım hem de çok...
ben artık buraya yorum yazıp siz yeni başlayacak olan kişilerin de moralini bozmak istemiyorum...
sevgiler canım...
merhaba arkadaşlar,
ne yazık ki bugün de size güzel bi haberle gelemedim...sonucum 15'ten 12'ye düşmüş.artık hastaneden de aramadılar,ben de ilaçları bıraktım...
bu süreç gerçekten çok yorucu... öyle her ay adetim gecikecek mi diye beklemekten çok öte bi durum...çevrendekilerin gözünün içine bakarak belirti ararken,senin kendini dinlemekten sıkıldığın,vücudun sana olabileceklerin sinyalini verirken o canını çok yakan iğneleri bi umutla yaptırdığın,sonucu alırken sana veren kişinin yüzünü bile hatırlamadığın,zor anları yaşıyorsun...
ben belki de hatayı kendimi hazır hissetmediğim halde yaptırmakta yaptım...
lütfen siz zaman konusunda daha cömert olun,kendinizi özellikle psikolojik olarak en rahat hissettiğiniz bir dönemde bu yola koyulun...
bana yalnızca sabretmek düşüyor artık,hani profilim de de yazöışım ya'kahrı da,lütfu da ' diye...rabbim benim daha beklemem gerektğini düşünüyordur belki...razıyım,yeter ki bir ömür beklemeyeceğimi bileyim...
hepinize sevgiler....
Artvinli bişey sorucam canım,memorialda yumoş toplama işlemi,genel anestezi aldında mı lokal mı?
Teşekkürler..
canım okumuşken biz cevablıyalım istersen....genel anestezi
Artvinli bişey sorucam canım,memorialda yumoş toplama işlemi,genel anestezi aldında mı lokal mı?
Teşekkürler..
canım gerçi saolsun nzmyh arkadaşım cevaplamış ama,anestezi alıyorsun,uyanınca herşey bitmiş seni sedyeye alıyor oluyorlar,sonra hafif ağrın ya olur ya olmaz,çünkü benim ilkinde hiç ağrı olmamıştı,ikincide olmuştu,oda ağrı kesicilerle hafifliyor zaten.
artvincim ve diğer arkadaşlarım herkezde selam.pazartesi doktora gittim ikizinlerin birisinin kesesi iyice kücülmüş zaten kardeşide ona iyice yaslanarak kaybetmeye calışıyor,hayırlısı böyleymiş demekki artık bitane kirazım var Rabbim ona sağlık sihat versin ve hepimiz kucağımıza almak nasip etsin.onun durumu gayet iyi.ama bi kücük sorunumuz benim rahim ağzı gevşekmiş ilerki zamanlarda sorun olabilirmiş,onada dikiş atacaklar bakalım inşallah zamanında doğmak nasip olur.artvincim bu benim ikinci muayenem ben memoriale gitmedim.burda daha önce kendi doktorum vardı medipolde ona gidiyroum.buarada 8+5 olduk hayırlısıyla.herkezi kocaman öpüyor ve sarılıyorum.opuyorumnanaktan
mlpınarcım merhaba.kac gündür yazılarını okuyorum ve bi an kendi hüsranlarım aklıma geldi.3 aşılam 2 mickro ve herseferinde duyduğum negatif cümlesi artık okadar bıkmıştımki cok inanclı biri olmama rağmen isyan etmeye başladım.Allahım beni sevmiyor ilk önce beni özürlü yaptı(ben ortopetik engeliyim,koltuk deynekleriyle yürüyorum)şimdide evlat vermiyor diye.3.denememde tamamen ümitsiz sırf evde artan ilcaları değerlindereyim diye yaptım.hatta test sonucunu bile telefon actıp öğrendim nasıl olsa negetiftir diye.ama sonunda Rabbimin beni sevdiğine emin oldum şuan 8 haftalık hamileyim.cünkü eğer Allah birini seviyorsa ona sıkıntı verir.verirki kulum nekadar sabırlı olduğunu dener buda bizim mükafatımız.inşallah fazla sabretmene gerek kalmadan sende evladını kucağına alırsın.inan şuan yazarken bile gözlerim doluyor o günlerim aklıma geliyor ve bi rüyaymış gibi hatırlıyorum.inşallah Rabbimde sana bunları bi rüya gibi hatırlatır bebeğini kucağına alınca.ha bide şunu var tabiki yazıcaksın icini bize dökeceksin bizi bizden başka anlayan olmaz en iyi.bugün yeğenime bebekle ilgili bişey sordum kendisini bir yaşında çucuğu var bana cevap olarak;ya teyze amma bebekten bahsediyorsun baydın dedi;cok kırıldım.cünkü o bizim nekadar özlem cektiğimizi ne kadar o bebeğin yolunu beklerken yıprandığımızı anlayamaz.cünkü bebek istediler ve o ay hemen hamile kaldı.ona göre bu cok basit bişey.tabi ben ise mutluluğumdan sürekli bebeğimden bahsetmek istiyorum.anlatmak istediğim işte hic caba sarfetmeyen zorluk cekmeyen ne anlar bizi.güzel kardeşim arkadaşların yazdığı gibi hicbir acı aynı kalmaz aynı kalsa zaten yaşayamayız.sende acın hafifledinmi yılmadan yola devam edeceksin taki bebeğini kucağına alana kadar.Allaha emanet ol.sana sıkıca sarılıp öpüyorum
merhaba arkadaslar
dun opumuz vardı bızımde
cok guzel gectı sıkıntı stres yoktu nur hanım gırdı hepsı cok ozenlı ve kıbar ınsalar sagolsunlar
5 yumurtamız toplandı ama 4 u dollenmıs bugun arayıp ogrendım sukurler olsun
zaten fazla yumurtamız olmuyor olanlar saglıklı gelısırler ınsallah
bugunde progestan ıgnelere baslayacagız nasıpse tabırı caızse kevgır gıbı olduk ama sonuc guzel olsun da hayırlısıyla razıyız herseye
ıste boyle bız transferı beklıyoruz:)
hamıs arkadaslarım saglıkla sorunsuz acı cekmeden yavrularını kucaklarınıza alırsınız ınsallah
mlkpınar arkasdasım ınan gececek hepsı bızım yolumuz zor bıraz herkesın ımtıhanı farklı ama umutsuzluk yok bende ıkı bebegımı (normal hamıle kalmıstım)kaybettım 3. tup denedık olmadı, bu 2 tup denememız ıns zamanı gelmıstırde rabbım bekletmez
nefes alıyorsak umut bıtmemıs demektır dualarımız hepımız ıcın cok opuyorum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?