Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hayırlısı olsun canım,güzel haberlerle inşallahopuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun canım,bi ddaha tekrarını göstermesin,yüzün gülsün bundan sonra inşallah:Saruboceq:

ipekcim,hayırlı olsun....inşallahhh bu defa yüzün güler canım...yavrularına kavuşman dileğiyle...:CüvCüv:

tesekkur ederım canım amın hepbırlıkte kavusalım yavrularımıza

Rabbim saglık versın gercekten gerisi bombos
15 gun once enıstem vefat etti 3 tane yavrusu var en kucugu daha 6 yasında
teyzemde enıstemde 40 yasında yoklar henuz
cocuklar perısan olmus en kucugu cok ozlemıs babasını anne babamı alalım artık topraktan cok ozledım dıyormus yavrum benım
gercekten hayatta cok buyuk acılar Rabbım kaldıramayacagımızı yuklemezmıs
saglık sıhhat huzur dılıyorum hepımız ıcın

canım,çok zor gerçekten allah sabır versin ...dua ediyorum hep allahım bu günlerimizi de aratmasın diye...o çok istediğimiz yavrumuzu gönderip de başka şeylerin yokluğuyla imtihan etmesin inşallah...amin...

Başınız saolsun ipekcim,çok zor,valla allah şuan içinden bulunduğumuz durumdan daha kötüsüne düşürmesinmafoldumben

arkadaslar bende memorıalı dusunuyorum ama esi inmemiş testisten azosperm sorunu olup bu hastanede basarı saglayan varmı lutfen yardımcı olun azosperm olup doktorunuzun ısmıde onemlı tabı

merhaba arkadaşlar........ipekcim transferin hayırlısıyla çok güzel geçer ve yavruları kucağına alırsın sağlıkla inşallah.ADıGE4638.Öncelikle topiğimize hoşgeldin canım,sorularını sorup cevabını alınca bizleri bırakma ama olurmu canım.soruna gelince benim eşimde azosperm biz önce memorialde semih özkan beye gittik,sonra tüp bebek dr.hale karagözoğlu,biz çok memnun kaldık.tavsiye ederim.

Naber nasıl gidiyo hayat Artvinlim bebişlerinle ?şakkıdı

Naber nasıl gidiyo hayat Artvinlim bebişlerinle ?şakkıdı

Canım çok saol,iyiyiz elhamdürüllah,herşey yolunda büyüyoruz yavaş yavaş,evdeyiz,malum havalar soğuk,günümüz böyle sizleri takip ediyorum.zaman geçiyor işte.sen nasılsın,yakında tedavi varmı?

Var canım 25i gibi inşallah,neler olacağını kestiremediğim için biraz heyecanlıyım:kedi:

Var canım 25i gibi inşallah,neler olacağını kestiremediğim için biraz heyecanlıyım:kedi:

Ah canım çok az kalmış,ne güzel ya,heyecanlı olman çok normal,güzel duygular yaşamana az kaldı valla bende çok heyecanlanıyordum tedaviden önce.herşey gönlünce olsun..senin dr.kimdi canım?

aaaaa ipeekkkk şimdi heyecanlandırma sırası sana gelimiş ne güzel...................hadi güzel haberler gelsin inş. ve git bebişlerini al gel...........

canim kardeslerim uzun zamandan beri sizlere yazamdim, fakat iyi bir mazeretim vardi.
Allahin izini ile Tedavi sonucum pozitif cikti,tek bir embiroyla, ilk degerim 400 cikti su an hala igne kullaniyorum. Kismetse Ocak baslarinda bebegin kalp atislarini alacagiz allhin izniyle, biraz bel ve kasik agrilarim var, bilmiyorum bunlar normal mi? ama insan her seye dayaniyor hedefe ulasmak icin , hepinizin dualarini bekliyorum. Allah kismet ederse 13 Ocak´ta yuvama dönüyorum.
Selam ve dua ile yakinda görüsmek üzere......................

nil1971 Allah yar ve yardımcın olsun. darısı bizlerin başına :)

slm. neler yaptın? 25!ine az kaldı.ben vitamin ve şeker ilacını bugün kllanmaya başaldım.regli olunca okmeydanına gitcem allah izin verirse. uzun protokol ve kısa protokol ne demek biliyomusun?

Nilcim ,bu süper haber:),tebrikler...hihoyyyt
Dualarımız seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…