merhaba arkadaslar
dun opumuz vardı bızımde
cok guzel gectı sıkıntı stres yoktu nur hanım gırdı hepsı cok ozenlı ve kıbar ınsalar sagolsunlar
5 yumurtamız toplandı ama 4 u dollenmıs bugun arayıp ogrendım sukurler olsun
zaten fazla yumurtamız olmuyor olanlar saglıklı gelısırler ınsallah
bugunde progestan ıgnelere baslayacagız nasıpse tabırı caızse kevgır gıbı olduk ama sonuc guzel olsun da hayırlısıyla razıyız herseye
ıste boyle bız transferı beklıyoruz:)
hamıs arkadaslarım saglıkla sorunsuz acı cekmeden yavrularını kucaklarınıza alırsınız ınsallah
mlkpınar arkasdasım ınan gececek hepsı bızım yolumuz zor bıraz herkesın ımtıhanı farklı ama umutsuzluk yok bende ıkı bebegımı (normal hamıle kalmıstım)kaybettım 3. tup denedık olmadı, bu 2 tup denememız ıns zamanı gelmıstırde rabbım bekletmez
nefes alıyorsak umut bıtmemıs demektır dualarımız hepımız ıcın cok opuyorum seni :)
sevgili bluesu,artvinli,anjelic,nzmyhn,papatya,medusa,mrs gizmo,betofen,plum 12...
hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim,gerçekten de bir çoğunuzun dediği gibi bizi birbirimizden daha iyi anlayacak kimse yok...bunu ben başıma gelince çok daha iyi anladım...yıllar önce bir arkadaşım evlenir evlenmez böyle bi sorunu olduğunu öğrenmiş ve bana anlatmıştı. o günlerde onu sadece dinlemişim,anlamak mümkün değil ki...bugünse geriye dönüp baktığımda anlatmak için seçtiği kinin ben olmam bile bana o kadar çok şey anlatıyor ki...yaşayacaklarımızın hepsi planlı ve biz de kurulu saatletler gibi işliyoruz...hayat bu işte...
neyse ki zaman herşeyin ilacı...evet belki daha az gülüp,daha çok susuyoruz ama bugünler de geçiyor.bakın önümüzde artvinlicim be betofencim gibi güzel örneklerimiz var...
inşallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir.
ben bugünlerde binbir emek sahip olmaya çalıştığımı,canımdan kanımdan olanı vücudumdan atmaya çalışıyorum ama henüz bunu da başaramadım.lütfen bana sabır dileyin...
hepinize kocaman sevgiler canlarım...
ipekcim,hayırlı olsun....inşallahhh bu defa yüzün güler canım...yavrularına kavuşman dileğiyle...:CüvCüv:
cok tesekkur edeım gzmocum :)Allah razı olsun Rabbım hepımıızn yuzlerını guldursun ınsallah opuyorumnanaktanAllah yardımcın olsun canım,bi ddaha tekrarını göstermesin,yüzün gülsün bundan sonra inşallah:Saruboceq:
tesekkur ederım canım amın hepbırlıkte kavusalım yavrularımıza
Rabbim saglık versın gercekten gerisi bombos
15 gun once enıstem vefat etti 3 tane yavrusu var en kucugu daha 6 yasında
teyzemde enıstemde 40 yasında yoklar henuz
cocuklar perısan olmus en kucugu cok ozlemıs babasını anne babamı alalım artık topraktan cok ozledım dıyormusyavrum benım
gercekten hayatta cok buyuk acılar Rabbım kaldıramayacagımızı yuklemezmıs
saglık sıhhat huzur dılıyorum hepımız ıcın
tesekkur ederım canım amın hepbırlıkte kavusalım yavrularımıza
Rabbim saglık versın gercekten gerisi bombos
15 gun once enıstem vefat etti 3 tane yavrusu var en kucugu daha 6 yasında
teyzemde enıstemde 40 yasında yoklar henuz
cocuklar perısan olmus en kucugu cok ozlemıs babasını anne babamı alalım artık topraktan cok ozledım dıyormusyavrum benım
gercekten hayatta cok buyuk acılar Rabbım kaldıramayacagımızı yuklemezmıs
saglık sıhhat huzur dılıyorum hepımız ıcın
merhaba arkadaşlar........ipekcim transferin hayırlısıyla çok güzel geçer ve yavruları kucağına alırsın sağlıkla inşallah.ADİGE4638.Öncelikle topiğimize hoşgeldin canım,sorularını sorup cevabını alınca bizleri bırakma ama olurmu canım.soruna gelince benim eşimde azosperm biz önce memorialde semih özkan beye gittik,sonra tüp bebek dr.hale karagözoğlu,biz çok memnun kaldık.tavsiye ederim.
Naber nasıl gidiyo hayat Artvinlim bebişlerinle ?şakkıdı
Canım çok saol,iyiyiz elhamdürüllah,herşey yolunda büyüyoruz yavaş yavaş,evdeyiz,malum havalar soğuk,günümüz böyle sizleri takip ediyorum.zaman geçiyor işte.sen nasılsın,yakında tedavi varmı?
Var canım 25i gibi inşallah,neler olacağını kestiremediğim için biraz heyecanlıyım:kedi:
canim kardeslerim uzun zamandan beri sizlere yazamdim, fakat iyi bir mazeretim vardi.
Allahin izini ile Tedavi sonucum pozitif cikti,tek bir embiroyla, ilk degerim 400 cikti su an hala igne kullaniyorum. Kismetse Ocak baslarinda bebegin kalp atislarini alacagiz allhin izniyle, biraz bel ve kasik agrilarim var, bilmiyorum bunlar normal mi? ama insan her seye dayaniyor hedefe ulasmak icin , hepinizin dualarini bekliyorum. Allah kismet ederse 13 Ocak´ta yuvama dönüyorum.
Selam ve dua ile yakinda görüsmek üzere......................
Slm hlc tedavin hayırlı olsun şimdiden,ben de 25gibi tedaviye başlıcam memorialda,
Spermiyogram ve muayene için ücret aldılar ama diğer muayenelerde ücret alınacağını sanmıyorum,hiç öyle bişey okumadım,totalde ek bişey çok çıkmazsa ilaçlar dahil 6000tlye çıkıyor diye biliyorum.Artvinli bu süreci sonlandırdığı için o da bizi aydınlatır olmazsa
vereliniortak
canim kardeslerim uzun zamandan beri sizlere yazamdim, fakat iyi bir mazeretim vardi.
Allahin izini ile Tedavi sonucum pozitif cikti,tek bir embiroyla, ilk degerim 400 cikti su an hala igne kullaniyorum. Kismetse Ocak baslarinda bebegin kalp atislarini alacagiz allhin izniyle, biraz bel ve kasik agrilarim var, bilmiyorum bunlar normal mi? ama insan her seye dayaniyor hedefe ulasmak icin , hepinizin dualarini bekliyorum. Allah kismet ederse 13 Ocak´ta yuvama dönüyorum.
Selam ve dua ile yakinda görüsmek üzere......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?