sevgili bluesu,artvinli,anjelic,nzmyhn,papatya,medusa,mrs gizmo,betofen,plum 12...
hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim,gerçekten de bir çoğunuzun dediği gibi bizi birbirimizden daha iyi anlayacak kimse yok...bunu ben başıma gelince çok daha iyi anladım...yıllar önce bir arkadaşım evlenir evlenmez böyle bi sorunu olduğunu öğrenmiş ve bana anlatmıştı. o günlerde onu sadece dinlemişim,anlamak mümkün değil ki...bugünse geriye dönüp baktığımda anlatmak için seçtiği kinin ben olmam bile bana o kadar çok şey anlatıyor ki...yaşayacaklarımızın hepsi planlı ve biz de kurulu saatletler gibi işliyoruz...hayat bu işte...
neyse ki zaman herşeyin ilacı...evet belki daha az gülüp,daha çok susuyoruz ama bugünler de geçiyor.bakın önümüzde artvinlicim be betofencim gibi güzel örneklerimiz var...
inşallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir.
ben bugünlerde binbir emek sahip olmaya çalıştığımı,canımdan kanımdan olanı vücudumdan atmaya çalışıyorum ama henüz bunu da başaramadım.lütfen bana sabır dileyin...
hepinize kocaman sevgiler canlarım...
slm. neler yaptın? 25!ine az kaldı.ben vitamin ve şeker ilacını bugün kllanmaya başaldım.regli olunca okmeydanına gitcem allah izin verirse. uzun protokol ve kısa protokol ne demek biliyomusun?
canim kardeslerim uzun zamandan beri sizlere yazamdim, fakat iyi bir mazeretim vardi.
Allahin izini ile Tedavi sonucum pozitif cikti,tek bir embiroyla, ilk degerim 400 cikti su an hala igne kullaniyorum. Kismetse Ocak baslarinda bebegin kalp atislarini alacagiz allhin izniyle, biraz bel ve kasik agrilarim var, bilmiyorum bunlar normal mi? ama insan her seye dayaniyor hedefe ulasmak icin , hepinizin dualarini bekliyorum. Allah kismet ederse 13 Ocak´ta yuvama dönüyorum.
Selam ve dua ile yakinda görüsmek üzere......................
sevgili mlkpinar çok geçmiş olsun. allah yar ve yardımcın olsun. sakın yılma.allahın izniyle hepimiz bebeiş sahibi olucaz.birde bakmışsın burda başka forumlarda çocuklarımızın dersleri yada ergenlik sorunlarını tartışıyo oluruz :)
canım çok teşekkür ederim...insan ne kadar çabuk alışıyor herşeye ya...daha sonucumu öğreneli bir hafta olmadı ve bir sonraki deneme bana göre hiç olmayacaktı ...oysa dün gece rüyamda kendimi yine hastanede görüyorum,ne kadar manidar değil mi:kedi:biliyorum allahın bize verdiği sabır gibi annelik duygusu da çok kuvvetli.belki uzun bi süre bekleyeceğim ama yeniden bu yola çıkacağım,yine allahın izniyle...
bu yola çıkan herkesin bir an evvel sonuca ulaşması dileğiyle...
sevgiler....a.s.
canım hayırlı olsun.rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin,hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin.Bel ve kasık ağrısı çok normal,hatta adet oluyorum zannedersin,akıntından olur,sürekli kontrol ederdim ben acaba adetmi oldum diye.canim kardeslerim uzun zamandan beri sizlere yazamdim, fakat iyi bir mazeretim vardi.
Allahin izini ile Tedavi sonucum pozitif cikti,tek bir embiroyla, ilk degerim 400 cikti su an hala igne kullaniyorum. Kismetse Ocak baslarinda bebegin kalp atislarini alacagiz allhin izniyle, biraz bel ve kasik agrilarim var, bilmiyorum bunlar normal mi? ama insan her seye dayaniyor hedefe ulasmak icin , hepinizin dualarini bekliyorum. Allah kismet ederse 13 Ocak´ta yuvama dönüyorum.
Selam ve dua ile yakinda görüsmek üzere......................
canım çok teşekkür ederim...insan ne kadar çabuk alışıyor herşeye ya...daha sonucumu öğreneli bir hafta olmadı ve bir sonraki deneme bana göre hiç olmayacaktı ...oysa dün gece rüyamda kendimi yine hastanede görüyorum,ne kadar manidar değil mi:kedi:biliyorum allahın bize verdiği sabır gibi annelik duygusu da çok kuvvetli.belki uzun bi süre bekleyeceğim ama yeniden bu yola çıkacağım,yine allahın izniyle...
sevgiler....a.s.
sevgiler....a.s.
Slm:) evet az kaldı heyecanlıyım,uzun adetin 21.günü başlayan,kısa adetin 2 veya 3.günü başlayan tedavi sanırım
Bana 3.günü gel demişlerdi,kısa diye düşünüyorum
Senin kaçı gibi başlıyor tedavin,hangi doktorla görüşmüştün??
alkisalkisalkis
bana 2.veya 3. gün dedi. okmeydanına hiç gitmedim. gitmeden önce randevu al dedi. ama buradan takip ettiğim kadarıyla hale hn.ı seçerim. eğer seçme şansım varsa tabi.eğer düşüncen doğruysa ozaman benimkide kısa oluyo. şuan regliyim. ama eşimden kromozom testi istediler.oda 3 haftada çıkıyomuş.yani ocağın 8i gibi.ozamana kadar ben bidaha regli oluyorum. bizden tahliler istedi sarılık,benden prolaktin gibi. onlarıda götürcem. bu arada ben ilaçlara başladım. ama hormon ilaçlara tedavi için gittiğimde başlıcam inşallah. sen ozamana kadar benden deneyimli olucaksın. sana sorarm ozaman :)
25ide cuma günüymüş. ya çok kısa bir vakit kalmış.allah kucaklarımızı boşa çıkarmaz inşallah :)
Merhaba kizlar..nasilsiniz?uzun zamandir giremedim takip edemedim...tedaviye baslayan arkadaslar hayirli olsun....mlkpnr canim yeni umutlarla yola devam..vaktin zamanin gelince sende kavuscaksin mucizene inslhh...nil71 hayirli olsun kucagina alman dilegiyle...
artvinlim bebisler sen iyisin dimi?
bana gelince...1 Aralik ta transfer icin gittigimde ohss baslangici oldugu soylenmisti...transfer iptal edilmekle yapilmak arasinda kararsiz kalindi....doktlar toplanip 1 embrio transferine karar verdiler...daha once ki denemelerde 4 embrio ya alismisim icimden 1 tane olsa hic tutmaz diye umutsuzluga kapilarak uzuldum..bana fikrimi sorduklarinda karar sizin ama 1 tane az degil mi dedim..Guvenc Bey tutundugunu dusun ne kadar cogul gebelik o kadar agir ohss riski dedi...peki dedim...gozlerim doldu...16 embrio var ama sadece 1 tane transfer edilcek...onceki denemeler aklima geldi onlar tutmadiysa bu hic tutmaz...yinede veren Allahim ne nasip gorurse dedim...1 embrio transfer edildi...eve geldim..oncekiler gibi degildim...sanki icimde bebis yoktu...ara ara yattim ama genelde ayakta hafif islerime baktim...ilk 5 gun lay lay lom...vakit gecirdim oylesine...5.gunu gece bi rahatsizlarndim solugu sabah hastanede aldim...karnim patliycak gibi sisti nefes alamiyorum....esime dedim oluyorum ben...bebek falan istemiyorum..dayanamiyorum...transferin 6.gunuydu...muayne ettiler ohss ilerlemis...hemen kan degerlerine bakalim seni yatiralim dediler...serumlar igneler..biraz sakinlestim...2 saat sonra odama Nur hnm geldi...gozumuz aydin tahmin ettigimiz gibi sonuc pozitif dedi.....esimle biz birbirimize bakiyoruz...pozitif neydi negatif neydi afalladik...yaniii dedimm...Nur hnm evet hamilesin senin bocek seni bu hale getiriyor dedi...esimle aglamaya basladik...ne oldu diyorlar...biz evlendigimizden beri 7 senedir hemen hemen her ay test yaptirdik..ama hic 0.45 ustunde gormedik dedim...Nur hnm al o zaman iyice bakin diyerek kagidi bana verdi gitti....canimin acisindan sevinemiyordum...surekli ohss yuzunden ya deger duserse sona ererse endisesi icimi yedi bitirdi....2.gun sonra transferin 8.gunu yine kan tahlili yapildi deger 2 ye katlamis...10.gun yine yapildi..yine katlamis...her katladiginda hormon degerlerim yukseldiginde agrilarim suyum artti...toplamda 10 kilo aldim 1 haftada karnim 7 aylik hamile gibi...10 gun cok agir gecirdim...yinede cektigim acilara deger insallahh bocegim benimle kalir...1 haftadir evdeyim gun gectikce iyi olmaya basladim simdilik 2 kilo suyum gitti..cumartesi gunu belli belirsiz de olsa 1 kese goruldu..Allahim insallh biran once sifami verir...bocegimin kalp atisini duymayi nasip eder...
cok uzattim kizlar farkindayim ama durumumu esimden ve simdi sizlerden baska bilen yok...hepimiz ayni yola bas koyduk....2 laporaskobi,2 asilama(negatif)3 tup bebek Allahim bana 3.sunde nasip etti..inancinizi umudunuzu asla kaybetmeyin...uzuntu stres hersey bos...olacagi varsa...Allahim ne zaman uygun gorduyse 1 embrio,sorunlarla bile nasip ediyor....
dua ile canlarim.....
bebek istiyoruz..canım benim önce çok geçmiş olsun,herşeyde bir hayır vardır bak iyiki dinlemişsin dr.ah canım ya bu yumurta toplama işlemimde bende çok sıkıntı çektim ohss olduğumu düşündüm çok sıkıntılıydı,ama dr.olduğundan bahsetmedi,belki bana öyle geldi.yavrun sana sımsıkı tutunsun ve 9 ay seni hiç bırakmasın canım inşallah.sana ve bebişine sağlıklı günler diliyorum.
Slm canım,sana da geçmiş olsun diyorum.a.s.
Neyse geride kaldı o günler :)
Ne gibi sıkıntın oldu??Ben bu şekilde hiç düşünmemiştim.
sevgiler....a.s.
saolasın canım.çok şükür geride kaldı,rabbim kimseye yaşatmasın zordu.hale hanım izinliymiş yumurta toplama günümde,işleme müstecep bey,girecekmiş,bende bayan olsun istedim,.........dr.girdi,ama mecburiyetten istemeyerek girdiği yüzünden çok belliydi,biraz emrivaki oldu diye suratıda asık,belki ben öyle düşündüm ama dr.çok isteksiz olduğundan bana çok dikkatsiz davrandı....işlemden sonra çok ağrım oldu,eve geldim ilaç üstüne ilaç aldım ağrım anca azaldı,hiç oturamadım alttan acayip ağrım vardı,tuvalete çıkamadım,sancım oluyordu,gece nefes darlığı oldu,gaz sancısı oldu ama çok şiddetliydi çok rahatsız etti,gece dr.aradık saat 3 de.oda normal ama istersseniz gelin dedi,ben gitmedim ama bir kaç gün sürdü bu şekilde.ben tamamen dr.bağlıyorum,çünkü benim bir kez daha yumurta topl.işlemim oldu hiç böyle şikayetlerim olmamıştı,işlemden sonra fıldır fıldır dolaşıyordum hast.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?