Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ah canım inş. Bazen o kadar uzak geliyor ki. Allah'ım hayırlısıyla bana da nasip eder anne olmayı inş.

bene de hep öyle gelirdi. 6 sene sonra kavuştum. allahtan ümit kesilmez inci. inşlh sen de kavuşursun

oyy, allah bağışlasın yavrunu.. ne kadar zor zamanlar atlatmışsınız..

pgt yi bilemedim ben:26:, sanırım öyle olmadı
ben tekrar başlama konusunda çok kararsızım. bazen gaza geliyorum hemen bayram sonrası ilk adetimde başlarım diyorum, bazen de yok acele etmeyeyim kendimi ne zaman rahat hissedersem o zaman diyorum. bilemiyorum yaa

iki deneme arasında 3 ay kadar beklemek gerekiyor sanırım, vücüt kendini toparlasın dye
kızlar iyi pazarlar...
size de iyi pazarlar. :)

slm arkadaşım benim de memorialde ilk denememde oldu bebişlerim gerçekten memorialden çok memnun kaldım allah isteyen herkese nasip etsin
ben sabah 11 de kullandım 15 dakika falan yattım hiç geri akış olmadı.

ne yapalım arkadaşım bol bol yatış bu arada bende umut ve mercanı kutluyorum allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tabiki tedavi olacaklara da bol sabır bol moral dilerim umarım emekleriniz boşa çıkmaz. Benim minişlerin biri kız biri de erkek vallahi çok merak ediyoruz onları habire doktora gidip onlara bakıyoruz. günler böyle geçiyor.
Bu arada sen konyada nerede doğum yapacaksın.

mustuba canım işimden dolayı sinopta yaşıyorum şu an burası doğum yapmak için çok yetersiz o yüzden samsunda yapacağım zaten kontrollerimide samsuna gidiyorum biraz beni yoruyor gidiş gelişler ama olsun artık o kadarınada katlanacağız canım , kusmların biittimi benim çok şükür tamammen geçmesede baya rahatladım karnımda önüme doğru büyüyor gidiyor ya çok komik :)

iki tane canavar yolda desene:)))alah bağışlasın canım.sağlıkla kucağına al inşallah.

evet canım gerçi doktor birine kesin erkek diğeri %70 erkek dedi değişme olurmu bilmiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin bizimde sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin...

pgt yi bilemedim ben:26:, sanırım öyle olmadı

Pgt genetik tanı demek canım. İlk tedavimde sağlıklı bulunamadı o yüzden iptal oldu yazmışsın ya ondan sordum. Pgt olmadıysa nasıl sağlıklı bulunamadı :26:

bende çok şükür iyiyim canım bebişlerin cinsiyetleri belli ikiside erkek tatlım kendine iyi bak canım iyi pazarlar...

hayırlı olsun bebişlerin .
benim de iki erkek:)

Hepinize maşallah kızlar
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı bizlere olsun inş.

oluşan ebmriyo sağlıklı değildi. 3 gü beklendi, ilerlemedi zaten

çok duygulandım yazdıklarınız beni çok etkiledi.Allah tekrardan gönlünüzdekini versin.bebeğinizin kardeşini doğal yoldan göndersin rabbim.mucizesini sizede yaşatsın.

Amin canım amin inş.

günaydın.....çok mutluyum azosperm topiğinden flzask arkadaşımın eşinde m.tese de sperm bulunmuş.şükürler olsun çok mutluyum çoookkkk.........

günaydın.....çok mutluyum azosperm topiğinden flzask arkadaşımın eşinde m.tese de sperm bulunmuş.şükürler olsun çok mutluyum çoookkkk.........

günaydın canımmmm
flzask bizim topikten temmuzda tüp bebek yapacakların topiğindeyiz biz sende gel oraya
birde ben nisan 2013 annerine yazmaya başladımmm senide bekliyorummmm

günaydın canımmmm
flzask bizim topikten temmuzda tüp bebek yapacakların topiğindeyiz biz sende gel oraya
birde ben nisan 2013 annerine yazmaya başladımmm senide bekliyorummmm

canım biliyorum temmuz topiğini.ben tedavi sırasında etkilenirim diye girmedim.farklı bişey duysam kafaya takardım

gelirim canım nisan annelerinde belkide ikiz gebelikte buluşuruz

Günaydın güzel anneler
Mercancım arkadaşın adına çok sevindim. Devamı gelir inş.

sağol canım.9 senelik evli ve sperm bulunamadığı için iptal olmuş tedavisi vardı.Allahım yüzlerine güldü.

sizleride mutlu etsin .Allahım arkadaşlarıma gönüllerinde olanı ver yarabbim.

inşallah canım
az kaldı bakalım tek mi çift mi öğreneceğizzzsağlıklı olunlardaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese nasip etsin allahhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…