merhabalar memorial betül hn da tüp bebek tedavisine başlamayı düşünen varmı acaba yada başlayan oranın çok methini duydumda yardımlarınıza ihtiyacım var..
Amin canım amin. Siz hamile arkadaşlarımdan bu gece bizler için özel dua istiyorum eder misiniz?
öncelikle hoşgeldin ben betül hanıma gitmedim benim doktorum nur hanımı.merkezden de doktorumdan da çok memnunum.tedavin hayırlı olur inşallah.
Size ozel msj atmistim. Cvp vermediniz.gonderemedim galiba.
canım, hiç biriniz dualarımızdan eksik değilsiniz.Bu gecede dilimizden düşmeyeceksiniz.
ne güzel ne tatlı telaş.yorucuda olsa iç geçirmeyip alabilmek ne güzel.herşey içine sinsin ve mutlu günlerde kullanın inşallah.
ciddi mi ya valla kafama takıyodum nasıl vercem diye.naptın diyet mi uyguladın?
kızlar amh testini hangi devlet hastanesinde yaptırabilirim bilginiz varmı? çapada yapılıyormu?
merhabalar memorial betül hn da tüp bebek tedavisine başlamayı düşünen varmı acaba yada başlayan oranın çok methini duydumda yardımlarınıza ihtiyacım var..
Büyük ihtimalle yapılıyordur Aslıcım. Kadın doğum bölümünü arayıp öğrenebilirsin.
çok teşekkür ederim incicim
teşekkür ederim cevaplarınız için bende memoriali düşünüyorum,önce umut tüp bebeği düşünüyordum ama çevremde yaptıranlar memoriali tavsiye ettiler bakalım hayırlısı inşallah,dr u kendinizmi seçtiniz onlarmı yönlendirdi ve ilk muayeneye ne kadar ödüyorsunz?
merhaba bende ön görüşmeye gittim ücret akmıyorlar görüşmede sana bi dosya açıyolar nur hanım öngörüşmede muayenede etti beni ücret almadılar çok tatlı bir bayan testler verdi onları yapıp tekrar gidicem muayene ücreti zannedersem 250 tl miş
yok hiç bişi yapmadım yiyemiosun ki bebekten zaten gidiverio şşükür
9 ayda alınan 9 ayda verilir lafı çok doğru
hele senin 2 tane di mi ? İncecik olursun meraklanma :)
Büyük ihtimalle yapılıyordur Aslıcım. Kadın doğum bölümünü arayıp öğrenebilirsin.
Betül Hanım'la hiç karşılaşmadım onun için bir şey diyemeyeceğim ama hastanede tedavi olan herkes çok memnun ben de dahil.
bana 15 bini buluyor memorialde dedikleri için baya endişelenmiştim söylediğiniz fiyat normal
ilk 3 tüp bebek tedavimde hiç tutmadı
4 denememde tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu öyle güzel bişeydiki anlatamam tam anne oluyorum derken elimden kaydı gitti
tekrar anne olmak için elimden geleni yapmaya hazırım inşallah bu sefer yüzüm güler ekimde allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak
bana 15 bini buluyor memorialde dedikleri için baya endişelenmiştim söylediğiniz fiyat normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?