Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar herkese günaydınnnnn

günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım
mercan dr ne zaman gideceksin canım

günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım
mercan dr ne zaman gideceksin canım

günaydın canım,aynı soruyu ben sana soracaktım net gitti.zor girdim canım.
tatlım yarın ilaçlarım bitiyor ve arayada bayram giriyor. doktorun söylediği zamandan erken olacak ama mecburen yarın gidicem.
çok heyecanlıyım inşallah sorun yokturkalp atışlarını duyamayız heralde.
birde dış gebelik korkusu sardı.hala hiç bir belirtimin olmaması bulantı baş dönmesi vs.beni çok korkutuyor.

sen ne zaman gideceksin canım

korkma canım ya
gerçi aynı korkular bende de var ama
belirtilere takılma bence benimde bir günüm bir günüme tutmuyo bigün miğdem bulanıyo diğer gün birşey yok
bigün kasığım ağrıyo diğer gün yine oda yok yakınımda bi yer olsa hemen sonucu verecek kesin iki üç kere daha test yaptırırdım o derece panil haldeyim ama yinede diyorum allah korusun birşey test gitseydi kanamamız falan olurdu
ben cumartesi gidicem canım sen de bence kalp atışını dıyabilirsin ama göbekten olumu bilmiyorum
yarın git tabiyki sende sen ne ilacı kullanıyorsun ki bitti
ben sadece coraspirin ve folik asit kullanıyorum

canım doğru diyorsun ters giden bişeyler olsaydı kanamamız olrdu değil mi
kendi kendime durmadan tekrar edip teselli ediyorum bu sözle
canım,coraspirine devam edicekmiyim bilmiyorum onu sorucam.
crino jelim bitti onada devam edecekmiyim bilmiyorum.birde folik asit bende bunları kullanıyorum ama yarın bitiyorlar.bu sebeple gidicem.canım alttan muayene olmam ya korkarım bişey olur diye.duyamazsak tekrar giderim.

Son düzenleme:

ben coraspirini ve folik asidi 9 ay boyunca kullancam canım kan pıhtılaşması çıktığı için
sanırım sende 3 ay kullanacaksın jelide üç ay kullanıcaksın canım ama sen bunları kendi dr araytıp sor onun fikri daha önemli
benimde kafama takılan çok şey var hepsini not alıp gidince sorucam
bence alttan bakalım derse isteme şimdilik keseyi görmekle yetinirsin sende

cnm senın tedavi ücretin ialçlar felan herşey dahıl ne kadar tuttu

allahım yar ve yardımcınız olsun bebeklerınızı korusun sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsın inş..

herkeste oluyor aynı korkular demekki bende de olmuştu ya dış gebelikse diye.hiç aklına böyle şeyler getirip evham yapma bende de hiç mide bulantısı olmamıştı.hep diyodum bi midem bulansada anlasam hamile olduğumu diye ama olmadı.başımda dönmedi hiç.sıkıntı yapma raht atlat işte ne güzel:)))

beni burdaki doktorum hiç alttan muayene etmedi.6. hafta duydum bebeğimin kalp atışını.cirınone jeli de 3 ay kullandırdı bana nur hanım.coraspin de 32. haftaya kadar demişti.ama yinede siz bi sorun kızlar.

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın.ben anca yiyip içip kilo alıyorum:)))

bizde iyiyiz canım cumartesiye az kaldı ya daha bi sevinçliyim
sen benim göbeği akşamları bi görsen 3-4 aylık sanırsın ama sabahlarıda hafif belli oluyo çok su içiyorum sanırım o yüzden akşama kadar da şişiyo
haftasonu eklerim göbeğimin resmini

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın.ben anca yiyip içip kilo alıyorum:)))

beni burdaki doktorum hiç alttan muayene etmedi.6. hafta duydum bebeğimin kalp atışını.cirınone jeli de 3 ay kullandırdı bana nur hanım.coraspin de 32. haftaya kadar demişti.ama yinede siz bi sorun kızlar.

canım sende kan pıhtılaşması varmıydı
bende var bende 9 ay kullanacakmışım ama burdan okuduğum kadarıyla kan pıhtılaşması olanlar hep iğne vurunuyor
acaba coraspirin yeterli geliyormudur ki bana

canım sende kan pıhtılaşması varmıydı
bende var bende 9 ay kullanacakmışım ama burdan okuduğum kadarıyla kan pıhtılaşması olanlar hep iğne vurunuyor
acaba coraspirin yeterli geliyormudur ki bana

bende kan pıhtılaşması yok canım.daha doğrusu öyle bi test istenmemişti benden yanlış hatırlamıyorsam.ama nur hanım 32. haftaya kadar coraspine devam demişti.nur hanım yeterli dediyse hiç endişelenme canım.

kizlar bosverin ya, belirtisi olmasin simdiden hem erken bence. benim bulantilar 8 ya da 9. haftada baslamisti hala da azda olsa var. iskence gibiydi o donemler. Insallah sizde olmaz, boyle rahat rahat gecirirsiniz :) bas donmesi bende hic olmadi mesela. cift mi tek mi bebisler belli oldu mu?

merhabalar ben yeni üye oldum da siz deneyimli anne adaylarından bir konuda yardım isteyecektim gecen ay memorial a görüşmeye gittik doktor olarak aynur erşahin hanım ilgilendi bizimle ramazan dolayısı ile tüp bebk tedavisine başlayamadık bu ay veya gelecek ay yaptırmayı düşünüyoruz benim sorum memorial da doktoru aynur hanım olan veya onun hakkında bilgisi olan var mı ben burda genelde nur hanımın ismini duydumda acaba aynur hanım nasıl biridir doktor cok onemli mi tüp bebekte yardımcı olursanız cok sevinirim Allah herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin şimdiden teşekkürler

aramıza hoşgeldin canım. inş ilk denemede tutan annelerin arasına da girersin :) benım aynur hakkında pek bir bilgim yok. sanırım bu topikte de bi kişi var ona giden. azçok duyduğum kadarıyla ii bir doktormuş oda. hatta bende tedavi sırasında birkez ona görunmuştum, hatta transferimide o yapmıştı. oraya gittiğin zaman zaten farketmişsindir herkes ağzı kulaklarında geziyor somurtmak yok kesinlikle :) elektrik meselesi kesinlikle. nur hanımda cidden kendini sana çeken bi insan. orda kime gidersen git, uygulanan tedavinin ortak kararlaştırıldığını ve mutlaka prof. semra hanımında gördüğünü bil. memorialdekilerin de dediği gibi, Bol Şans

hoşgeldin,
ilk etapta nur hanıma gittm, dosyamı takiplerimi o yaptı.
sık sık yumurta takibine gittiğim için aynur hanım da denk geldim ve transferimi de aynur hanım yaptı.
hastanedeki dr lar ekip olarak çalıştıkları ve yapılacak tedavi, izlenecek sürece tek başlarına karar vermedikleri için için rahat olsun.

sabah hastaları görüp, öğleden sonra toplanıp ona göre yol izliyorlar.hemşireler her kontrolden sonra toplantı sonrası alınan kararlarla hastalara geri dönüş yapıyorlar.

tekrardan içiniz rahat olsun, umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır

benim çok enterasan canım bigün hiç birşey yok diğer gün var
bizim yarın ilk buluşmamız olacak inşallah o zaman belli olacak teyzesi
sağlıklı olsunlar tek dileğim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…