Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar bugün bebişimi ilk kez gördüm.kapkara bir nokta ve nasıl hızlı atan bir kalp sesi. Ağladım o sesi duyunca.
Tek kese göründü.her şey yolunda ve aynı ilaçlarla devam etmemi istedi.
Allahıma şükürler olsun.bütün isteyen arkadaşlarıma yaşatsın bu duyguyu.

maşalah :) inşlh sağlıkla kucağınıza da alırsınız :)
Kızlar hepinize hayırlı bayramlar...
Hepinizi çok öpüyorum.

iyi bayramlar szie de :)
Kızlar bugun kontrolum var.umarım hersey yolundadır 6 hafta sonra kızımı kucagıma alıcam ınsallah.dua edın bızım ıcın

oyy az kalmış:) sağlıkla gelsin bebiş :) benim de yarın kontrol var, bakalaım gün verecek mi dr :)
benim çok enterasan canım bigün hiç birşey yok diğer gün var
bizim yarın ilk buluşmamız olacak inşallah o zaman belli olacak teyzesi
sağlıklı olsunlar tek dileğim o

amn. bende de belirti yoktu. 9 hafta gibi başladı bulantılar.:) sağlıkla gelir inşlh

canım benım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.hele bır agzı burnu bellı olsun o zaman bırsey olcak dıye dahada bır korkuyor ınsan.senın bugun merkeze gıdıcegını bılmıyordum belkıde karsılasmısızdır.kacdaydı kı randevun?

maşalah :) inşlh sağlıkla kucağınıza da alırsınız :)

Allh razı olsun .inşallah sağlıcakla gelir kuzum.

canım,maalesef ben il dışındayım ve merkeze gidemedim.bulunduğum şehirde gittim.dediğin gibi her aşamada ayrı heyecan ve korku yaşıycaz bitmeyecek aksiyonumuz.

UMUTEGE,canım benim haydi bugün güzel haberlerle gelme sırası sende.

ESMERİM 452,canım sorunu yeni fark ettim.tatlım,ben bir buçuk ay içerisinde 2 kez gittim geldi.ofis histeroskopi felan oldum.eşiminde ekstradan testleri olmuştu.bir kaç kez tekrarlanan sperm testleri,genetik vs. derken bizde 10 bini rahat buldu.konaklama,uçak vs.gibi giderleri katmıyorum bile.il dışından ve uzaktan gelenler için bunlarda önemli.

kızlar ben birazzan çıkıcam miniklerimi görmeye gidicem dua edin olur mu güzel haberlerle geleyimmm
mercan canım senin ulrtasyonda kaç çıktı

mercancım hayırlı osun canım bak duydun bebişinn sesini.yüzünü görmeyi de nasip etsin allahım.iyi bak kendine.:)))

umutage haberler sende şimdi.bakalım tek mi çift mi:)))

canım çok teşekkür ediyorum.duyduğum en güzel ses olarak düşünüyorum.

umutege çatladım heyecandan gelmedin hala

kızlar güzel haberden sonra gezmeye gittik biraz
meleğim bir taneymiş teyzeleri
sağlıklı olsun benim olsun nur hn la sloganımız bu bizimoda demişti zaten bir tane olması daha iyi diye benimde gönlümden geçen bir taneydi sağlıklı olsun kucağıma almayı nasip etsin allah başka birşey istemiyorum rüyamda da görmüştüm zaten tek olduğunu
meleğim 7 ml mişkalbi 150 atıyormuş15 gün sonra tekrar çağırdı sonra ben kendi seçeceğim bir yerde devam edicem
allah herkese nasip etsin inşallahhh çok güzel birşey

inci canım bu arada ücret aldılar canım 210 tl
bebeğim iyiya çok şükür giden para olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…