Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok teşekkürler verdiğin bilgilere,benim için çok aydınlatıcı bilgiler.
TEK TEK CEVAPLIYIM SORULARINI CANIM..
2004 nisanında evlendiğim gün hamile kaldım,2-3 ay sonra alındı,kürtajla,ama kazıma filan olmadı,yeni yöntem var ya bir makineyle vakumla alınıyor ,öyle alındı,rahmin zarar görmez dendi,ne kadar doğru bilmem tabii...8 sene geçti bitanem...
12 YUMURTAM TOPLANDI,(yanlış yazmışım 12 dondurulmuşum yok).8'i ileme alındı,5'i döllendi,4'ü donduruldu,2 si transfer edildi 4.gün 11 ve 7 hücreliydiler...2 sinden haber yok,aramazsak çöpe gitmiştir demişlerdi..
rahim filmi,histiroskobi,kan testleri,genetik testler ,hepsi 2'şer kez yapıldı..
tüpler açık,rahim çok temiz,herşey düzgün dendi..
Bilmiyorum ki neden olmadığını ben de ,doktorlar da bilmiyor..sebebi belirsiz intertifilite dendi..
ama bence de vardır bir sebebi,inşallah çaresi vardır,inşallah NUR NN.BULUR,TEDAVİ EDER VEBEBEĞİME KAVUŞURUM ARKADAŞIM...

Transferım dun aksam 17 de oldu arkadaslar 2 embrıyo yerlestırıldı 21eylul test gunum ıns benımledirler kuzucuklarım :)

HAYIRLI OLSUN CANIM,SIKI SIKI TUTUNSUNLAR ANNELERİNE,bebiş bebiş gelsinle kucağına inşallah..

Transferım dun aksam 17 de oldu arkadaslar 2 embrıyo yerlestırıldı 21eylul test gunum ıns benımledirler kuzucuklarım :)

Hayırlı uğurlu olsun canım,seni hiç bırakmasınlar inşallah. Benimde yarın yada ctesi olacak Allahın izniyle transferim. Rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün.

canım inşallah...
Nur Dokuzeylülle randevum var c.tesi günü...
hayırlısıyla olsun inşallah..
eşimle birbirimize sarılıp ağlamaktan yoruldum
artık gülelim istiyorum canım arkadaşım...

allah gonlune gore versin arkadaşım.. Allah ım çokkkk buyukkkk..
Nur Hanim çok iyi bir doktor.. Senin ruhunuda kalbinide ferahlatıyor aydınlatıyor.. Bizim topiğin favori doktoru o:)
Allah in izniyle şans getirir.. Bana şans getirdi

Çok sevindim.
İnşallah bana da şans getirir canım.
Senin kaçıncı denemendi?
Kaç embriyo kondu?
Yaşın kaç canım?
Benim yaşımda da başarılı olabilir mi Nur Hanım tüp bebekte?

Herkese merhaba Topiğimiz kalabalıklaşmış, şenlenmiş, yeni tedaviler başlamış maşallah Allah'ım bu yola baş koyan herkesin yardımcısı olsun, evlerini bebek kahkahalarıyla doldursun inşaallah...

Hayırlı olsun arkadaşım. Son durum iyidir inşaallah...

arkadaşlar ben de 4. denemem için memorıal şişli den 18 eylüle randevu aldım inşallah bu sefer son olur allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh

Amin inşaallah... Hakkında hayırlısı olsun...

Kızlar bugun saat 4 de dogum yaptım kızım 1900 cokta ıyı emıyoda kuvozde degıl 34+2 de dogdu melegım

Gözünaydın canım. Rabbim analı babalı büyütsün, güzel günlerini göstersin inşaallah....

Allah tamamına erdirsin grafiking. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun... Darısı bizlere...

Rutin tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıp sonucu bir günde alabilirsin canım. Zeynep Kamil'de hiç sorun çıkarmıyorlar.
Spermiyogramı tekrarlamak isteyebilirler.

kızlarrr ben de bu gün ilk iğnemi vuruldum...
hadi hayırlısı bakalım...
lütfen dua edin benim içinnn...

Hakkında hayırlısı olsun inşaallah, yavruna kavuşmak nasip olsun...

Canım biz de seni çok özledik güzel anne Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda geçer bu bulantılar. Aman okulda da dikkat et rapor alana kadar. Fındıkların ve sen Allah'a emanet olun...

Şişli'de yaptıracaksan pgt için embriyo başına fiyat alınıyor canım. Fish yöntemi 150 euro (9 kromozoma bakılıyor), array-CGH yöntemi 350 dolar (tüm kromozomlara bakılıyor) Tedavi ve ilaçlar dışında ek masraf yok. İstenen tahliller olursa devlet hastanelerinde yaptırabilirsin. Allah yardımcın olsun...

Sayfalar birikmis cok gerilere bakamadim...
Incim,akasyacim,bh,silgi:))umutege,mustuba,kekyiyelim...ne kadar kalabalik olmus topigimiz ,kimseyi atlamak istemem..herkes ,bebisler,hamisler nasilsiniz?
Vaktim az sayfalar hizla ilerliyor..

Canım çok şükür. Sen nasılsın? Minik adamın nasıl?

Sımsıkı tutunsunlar inşaallah...

selam arkadaslar
bende memorıal macerasına adım attım
ılk etapta amelıyat olacagım tupum alıncak çikolata kıstlerı fılan da var onlar da alınacak
sonrasında tüp bebeğe gecıcem son durumlar nasıl ıkı embrıyo koyuluyormu ben ıkız ıstıyorum bu ugurda cok cektım arkadaslar tek doğumda ıkı bebe ıstıyorum allah erdırırse bıdahada Allah kadın dogum kapılarına yolumu dusurmesın ınsallah ıllallah geldı bana

merhaba arkadaşlar tedavide olan veya başlamayı düşünen arkadaşlarıma bol şans diliyorum dilerim en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz hamile olan arkadaşlarım allah kucağınıza almayı nasip etsin müthişşşş bir duygu benim oğlum büyüdü artık teyzeleri bugün yedi ayını doldurdu allahıma binlerce şükürler olsun bundan sonra sağlıklı bir yaşam nasip etsin umut'uma ve herkesin yavrusuna

Canım Sağlıkla tutunsunlar annelerine inşallah :))
Sen Kaçıncı günde yumurta toplama işlemi yapıldı? Tarihlerle ilgili sıkıntım var belki bu ay ertelemem gerekecek. O yüzden soruyorum
Sevgiler bizi habersiz bırakma

Çok sevindim.
İnşallah bana da şans getirir canım.
Senin kaçıncı denemendi?
Kaç embriyo kondu?
Yaşın kaç canım?
Benim yaşımda da başarılı olabilir mi Nur Hanım tüp bebekte?

Benim ilk denememdi 29 yasindayim ama erken menepoz durumum vardi
nisan ayindan beri yol ettim istanbul u.. her ay maximum 2 yumurta oluştu.. daha fazla olmadi... En son gel hadi deneyeceğiz dedi..
bunun oncesinde rahim filmi cekildi, memorialde gene bi operasyon gecirdim... herneyse tedaviye başlarken 3 yumurta vardi ama 3 gun sonra bi tanesi gelişmiş digerlerinin umru bile değil.. Buyumemişler bile.. Tek yumurtayla oyle uğraştı ki... Tutmamasi için bi ton ihtimal vardi.. Erken çatlayabilirdi, içi boş çıkabilirdi, dollemeyebilirdi vs vs... Yani bir tanecik olduğundan alternatifi de yok .. şansım çok düşüktü.. ihtimalim azdi... Maşallah o da tutundu hayata.. Buyudu.. Çoookkkk şükür...
Bu hafta kesesini gorduk ama rahim içi kanama tespit etti doktor.. Nur Hanim a mail attim durumu (hala ve hala ilgileniyorrr Allah razi olsun)
Yat ve Progesteron igneye geri don dedi.. O igne de ne menem bi seydir gecici felc geciriyorum resmen ama mecburum.. Zor buldum çookkk zor hemde... İnsaallah birakip gitmez beni.. Çünkü çok korkuyorum

Hulicim yumurta toplama işleminin günü kişiden kişiye farklılık gösterir. Kimininki 10.günde toplanır kimininki 12., 13., 14.günde. Muayenelerde az çok belli olur ne zaman toplanacağı. Doktorunla konuş bu durumu, o seni bilgilendirecektir.

İnci Teşekkürler canım.. Şimdi biz bu aya artık başlayalım dedik. 27 si gibi başlarım ama eşim, 12.13. günde yurt dışında olacak. o yüzden ya riske atmıycam gelecek aya diyeceğim, yada son dakikaya kadar acaba erken regly olurmuyum diye bekliyeceğim. Beklemekte zor... :26: tabi DR. Nur hanımla karar veririz duruma....

Incicim biz iyiyiz canim.Ogul da iyi ,dur durak yok...
Topigin baskani sensin uzun suredir sen takiptesin,destek oluyorsun..Baktim 1-2 sayfaya yazmamissin birseymi oldu dedim..Gelisme varmi?

Rica ederim canım. Önce bir konuş dediğin gibi olmadı bir dahaki aya başlarsın. Geç olsun güç olmasın.

Topigin baskani sensin uzun suredir sen takiptesin,destek oluyorsun..Baktim 1-2 sayfaya yazmamissin birseymi oldu dedim..Gelisme varmi?

Yerim onu
Önemli bir şey yok canım. Bir kaç gün giremedim ama sayfalar almış başını gitmiş
Tedavimi 1 ay daha ileri attık. Bayrama denk geliyor bir de bir kaç test var yaptırmam gereken onun için erteleyelim dedik. Sakin adımlarla ilerliyoruz inşaallah :)

herkes tedaviye başlıyor ne güzelllllllll

hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur canım kader arkadaşlarım..

bende çok ama çok istiyorum memorial vede nur hanımla görüşmeyii bakalım ne zaman kısmet olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…