Bu arada son gelismeleri yazayim.. Benim beybi 1cm ulasmis ama kesede kanama var halaDoktor ayakta kalma dedi ama nereye kalmiyorsun ozel sektordeyim hep kosusturmacali islerdeyim yemek yemege gidip gelirken bile 300 metre yuruyorum.. Kalbi atiyor dakikada 130 felan... Dun itibariyle 63 kiloyu gordum. Kiyafetler pek tam gelmiyor gobek bolgesi somalili cocuklarin gobekleri gibi gorunmeye basladi. Genel bi tipsizlik var uzerimde. Yemek yiyemiyorum 2 haftadir hemen hemen peynir ekmek ve cayla beslenebildim cunku almiyor baska bir sey. O sacmasapan jele devam ediyorum... Valla o da canima okudu oluk oluk saclarimi dokuyor... Jelden once de progeteron igne olmustum o zaman da inanilmaz dokuldu saçlarım. offffpppp genel olarak durumlar boyle..
Allah bebek arayanlarin yar ve yardimcisi olsun dualarim onlarla..
Gobislerinde yumoslari olanlara da Allah im sabr versin valla minnacik seyler canimiza okuyor devranimiz donuyor ama Allah im ayirmasin..Aminnnnn...
Veee son olarak sonuclari olumsuz olan arkadaslarimiza Alllahim guc versin Allah im sizin ne yasadiginizi biliyor ve sizi mukafatlandiracagi vakti bekliyor. Allah Yar ve yardimciniz olsun...
venussss cokk opuldunuss
merhabalar ben 5 yıllık evliyim ilk tüp bebeğim eylülün birinde ataşehir memorial hastanesinde cem beyde yaptım.bende bir sorun yoktu çok şükür ama eşimde sperm yoktu ameliyatla sperm elde etiler bende 7 tane yumurta oluştu 2 tane döllenebildi biri 8 hücreli 2.10 hücreliydi 2 sinide transfer etiler.10.gün idrar tahlili yaptım silikte olsa 2 çizgiyi gördüm 12.günde kan tahlili yaptım 3.89 yani negatif meleğim yoktu umudum bitti çokl çaresiz hissediyorum kendimi.
sağol incitanesi, Allahın izniyle inşallah kavuşurum. uzun protokol uyguladılar.adetin 3. günü femare ile başladım, bugün aradılar ilaca devam dediler iğne olarakta menagon vurulacakmışım. cumartesi gelin dediler.
merhaba kızlar tedavide olan arkadaşlarım inşallah meleklerinize kavuşursunuz..
ben yazmıyorum ama srekli takipteyim sizi...
ocak tatiline az kalyor...memorialle tanışmama az kaldı inşallah..
oldukça heyecanlanıyorum..nur hanımla başlamayı düşünüyorum bende..
hiç görüşmeye gitmedim aralıkta merkezi arayıp nur hanımla görüşeceğim heyecanlıyım:26:
Sevdacim hayirlisi olsu az kalmis..2.denemen di dimi..insallah son olur.
arkadaşlar slm, şükür internete girebildim benimde paylaşacakalrım var:) bizde hayırlısıyla salı günü nur hocayla başladık. bu gün kontrolüm vardı. 2 gündür ilaç içiyordum iğneye geçelim dedi. benim yumurta sayım düşük, 3 denemem olmuştu ve her seferinde 5 yumurta oluyordu ve 2si dölleniyordu. bu sefer 2 yumurta var ve 1 oldukça önde gidiyor. nur hocada amacımız bu 1 yumurtayı takip edip , onu döllemek dedi. tabi buna biraz üzülüyorum isterdimki çok yumurtam olsun hatta donduralım ama ne yapayım hayırlısı buymuş, inşallah yüce rabbim bu 1 yumurtanın döllenmesini bebeğim olmasını nasip eder....
memorıali seçen arkadaşlar emin olun doğru yerdesiniz....
ben 8 seneden sonra müstecep bey sayesinde kızımı kucağıma aldım...bebeğim şuan 7 aylık oldu......kendisine teşekkür ziyaretimizide yaptık...allah ondan razı olsun okadar iyi bir insan ki bizimle çok ilgilendi...opu ve transferide kendisi yaptı...çok iyi bir doktor ...ikinci bir bebek düşünürsem kesinlikle başka doktora gitmem...yani ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...
kızıma gelince,
o kadar tatlı ki evimin neşesi aşkım kızım...
bütün dünyam o artık...masmavi gözleri var kuzumun..hayallerimdekinden bile güzel bir bebek...rabbimin hediyesi..
allahıma sonnsuz şükürler olsun onu bize bağışladığı için...
ve iiyiki vazgeçmemişim iyiki mücadele vermişim...gözyaşlarımın emeklerimin karşılığını aldım...
benim yeni başlayanlara tavsiyem asla vazgeçmeyin sağlığınız ve maddiyatınız yettiği sürece denemeye devam edin...
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...isteyen dileyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah...
Bir de ben sut ile iciyordum.. Mideme agir gelmesinler diye.. Icebiliyorsan sutle dene bir de:) Ictigimiz ilaclar benim diger arkadaslara sersemlik felan vermis valla bana enerji tarzinda bi seyler vermisti Istanbul kazan ben kepce deli deli gezmistim :))
merhabalar ben 5 yıllık evliyim ilk tüp bebeğim eylülün birinde ataşehir memorial hastanesinde cem beyde yaptım.bende bir sorun yoktu çok şükür ama eşimde sperm yoktu ameliyatla sperm elde etiler bende 7 tane yumurta oluştu 2 tane döllenebildi biri 8 hücreli 2.10 hücreliydi 2 sinide transfer etiler.10.gün idrar tahlili yaptım silikte olsa 2 çizgiyi gördüm 12.günde kan tahlili yaptım 3.89 yani negatif meleğim yoktu umudum bitti çokl çaresiz hissediyorum kendimi.
nur hanım her zaman tekil gebelikten yana zaten... hem belli mi olur, inş o yumurtan da sağlıklı olur da rahminde bir gusel yerleşir ve belki de bölünür :))))
transferi olan arkadaşlarım, eve taksiylemi otobüslemi döndünüz... transferden sonra kendimi hep kasıyorum.... daha öncekilerde arabayla ve uzanarak eve gidiyordum. ..gerçi arabada daha çok sarsılıyor insan.... istanbul da heryer çok uzak ve de çok zor bir şehirmiş... transferden sonra çok yürürsem bişey olur mu acaba.... hastane şişlide kaldığımız yer de ataşehirde, taksiye binsek çok yazar gibime geliyor otobüse binsem metrobüse kadar yürümek lazım sonra aktarmalar oluyor ama otobüsünde tek avantajı yerden yüksek olunca çok sarsmıyor.... sizler transferden sonra nasıl eve gittiniz nasıl hareket ettiniz. ..ençok transfer sonrası ilk günden korkuyorum..
Çok şükür canım iyiyim ben de
canım benım ben dogum yapalı 20 gun oldu bak kızım yanımda.ben metrobusle gıtmmıstım eve hemde o karda kısta kaya kaya
memorial da tüp bebek yaptıranlar bence de doğru adres, hem maddi hem manevi çok yıpranmıştım memorial e gelene kadar. şimdi oğlumu kucağıma almama çok az zaman kaldı, hayırlısı ile kavuşacağız yaşam umudumuza. geriye sayım başladı:))çok mutluyuz. dr. betül görgen de bu zorlu süreçte hep yanımızdaydı, en başından bu zamana kadar. başarısı, güleryüzü, ilgisi çok güzel. memorial i ve betül hanımı ben de tavsiye ediyorum arkadaşlar. ilgilenenlere duyrulur...anne oluyoruuummm:)))
Lüten yardım
ön görüşmeye gitmek istiyorum kimi önerirsiniz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...
Bayan doktor mu erkek doktor mu tercih ediyorsunuz?
Bayan doktor olsun istiyorum
bu kadar üzülme lütfen... bende ki durumda sana benzer. doktorumun dediği, rahim mukemmel ama işte, en ii kalite de embriyo konduğu halde sonuç sıfır.... benimde evliliğimin üçüncü senesi biteli 4 ay oldu. 2 buçuk yıldır uğraşıyoruz bizde. kısmet diyoruz gerisini çok kurcalamıyoruz. şimdi ikinci denemedeyim. bu cmrts transferim var ve iki yumurta konacak. Rabbimden yine hakkımda hayırlısını diliyorum.
umudumu yitirdim deme. asla. çunku musluman asla ümitsiz olmamalı. tüm kalbimle Rabbimden en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı diliyorum. allah a emanet ol...
canım benım ben dogum yapalı 20 gun oldu bak kızım yanımda.ben metrobusle gıtmmıstım eve hemde o karda kısta kaya kaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?