Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba kızlar tedavide olan arkadaşlarım inşallah meleklerinize kavuşursunuz..

ben yazmıyorum ama srekli takipteyim sizi...

ocak tatiline az kalyor...memorialle tanışmama az kaldı inşallah..

oldukça heyecanlanıyorum.. nur hanımla başlamayı düşünüyorum bende..

hiç görüşmeye gitmedim aralıkta merkezi arayıp nur hanımla görüşeceğim heyecanlıyım:26:

İnşaallah sağ salim kavuşursun yavruna...

Merhaba funy. Umudunu kaybetmen için çok erken. Dur bakalım daha ilk denemen bu. Çoğumuzda ilk denemede tutmuyor maalesef. Bazı testler var, doktorun verecektir sana. İkinci tedavin öncesi her şeye baktır. Her şeyin hayırlısı... İnşaallah bir sonraki tedavinde gelir meleğin...

Benim de bu kez uzun olacak ilk kez.
Opu yaklaşmış senin. Hakkında hayırlısı olur inşaallah.

Merhaba aysunayy. Benim gibi gün sayıyorsun sen de

transferi olan arkadaşlarım, eve taksiylemi otobüslemi döndünüz... transferden sonra kendimi hep kasıyorum.... daha öncekilerde arabayla ve uzanarak eve gidiyordum. ..gerçi arabada daha çok sarsılıyor insan.... istanbul da heryer çok uzak ve de çok zor bir şehirmiş... transferden sonra çok yürürsem bişey olur mu acaba.... hastane şişlide kaldığımız yer de ataşehirde, taksiye binsek çok yazar gibime geliyor otobüse binsem metrobüse kadar yürümek lazım sonra aktarmalar oluyor ama otobüsünde tek avantajı yerden yüksek olunca çok sarsmıyor.... sizler transferden sonra nasıl eve gittiniz nasıl hareket ettiniz. ..ençok transfer sonrası ilk günden korkuyorum..

nur hanım her zaman tekil gebelikten yana zaten... hem belli mi olur, inş o yumurtan da sağlıklı olur da rahminde bir gusel yerleşir ve belki de bölünür :))))

resimdeki senın güsel kızın mı:) cevabın evetse hemen kaldır derim. maşallah subhanallah öyle güsel ki :)))) güsel dileklerin için çok sağol canım. amin... amin... amin....

oh maşşallah :) sevindim senın adına. bi tane hap var beyaz olan adı neydi kiii publid mi ne. işte o beni çok tiksinidiriyor. süt konusunda emin değilim :2: ama olmadı denerim canım. tavsiye için çok sağol

bu kadar üzülme lütfen... bende ki durumda sana benzer. doktorumun dediği, rahim mukemmel ama işte, en ii kalite de embriyo konduğu halde sonuç sıfır.... benimde evliliğimin üçüncü senesi biteli 4 ay oldu. 2 buçuk yıldır uğraşıyoruz bizde. kısmet diyoruz gerisini çok kurcalamıyoruz. şimdi ikinci denemedeyim. bu cmrts transferim var ve iki yumurta konacak. Rabbimden yine hakkımda hayırlısını diliyorum.

umudumu yitirdim deme. asla. çunku musluman asla ümitsiz olmamalı. tüm kalbimle Rabbimden en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı diliyorum. allah a emanet ol...

nur hanım her zaman tekil gebelikten yana zaten... hem belli mi olur, inş o yumurtan da sağlıklı olur da rahminde bir gusel yerleşir ve belki de bölünür :))))

cnm, inşallah herşey dediğin gibi olur. insanın 1 yumurtası olunca ne yapacağını şaşırıyor...normal yolla olması benim için zor gibi nur hoca öyle söyledi. rahim filminde eşime göstermiş yumurtanınilerlediği kanal üst üste binmiş spiral şeklindeymiş..şimdiye kadar kime gittiysem flimi iyi olarak değerlendirmişti...hem rahim fliminin kötü gözükmesi hem 1 yumurta olması insanı üzüyor, ama ben yinede 1 yumurtamda olsa şükrediyorum hep umutlu olmak istiyorum, olacağı varsa bir şekilde olur inşallah

canım benım ben dogum yapalı 20 gun oldu bak kızım yanımda.ben metrobusle gıtmmıstım eve hemde o karda kısta kaya kaya

canım benım ben dogum yapalı 20 gun oldu bak kızım yanımda.ben metrobusle gıtmmıstım eve hemde o karda kısta kaya kaya

Tuğçecim tekrardan hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütsün inşaallah... Eee anlatsana bize biraz, doğumun nasıl geçti? Yavrun nasıl? İsmini ne koydunuz?

memorial da tüp bebek yaptıranlar bence de doğru adres, hem maddi hem manevi çok yıpranmıştım memorial e gelene kadar. şimdi oğlumu kucağıma almama çok az zaman kaldı, hayırlısı ile kavuşacağız yaşam umudumuza. geriye sayım başladı:))çok mutluyuz. dr. betül görgen de bu zorlu süreçte hep yanımızdaydı, en başından bu zamana kadar. başarısı, güleryüzü, ilgisi çok güzel. memorial i ve betül hanımı ben de tavsiye ediyorum arkadaşlar. ilgilenenlere duyrulur...anne oluyoruuummm:)))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

Lüten yardım

ön görüşmeye gitmek istiyorum kimi önerirsiniz

Bayan doktor mu erkek doktor mu tercih ediyorsunuz?

Bayan doktor olsun istiyorum

Nur Hanım veya Aynur Hanım'ı tavsiye edebilirim. Ön görüşmede doktorunuzla elektriğinizin tutmadığını düşünürseniz tedavide değiştirebilirsiniz. Bu arada doktorunuz kim olursa olsun muayenelerinize farklı doktorlar gelebilir, toplama ve transfer işlemlerinizi farklı doktorlar yapabilir. Ekip olarak çalıştıkları için her doktor durumunuzu bilecek.

teşekür ederim canım teseliye ihtiyacım var sanırım çok yalnızım bu konuda kimseyle paylaşamıyosun eşimde biraz umursamaz bir tip.neyse rabim inşallah mucizesini bizlerede nasip eyler.seninde ikinci denemen olacak sanırım inşallah son denemen olur meleğin sana tutunur 9 ay boyunca bırakmaz...

hayırlı olsun cnm, sağlıcakla büyütün bebeğinizi...sen şimdi lousasın o yüzden bize daha çok dua et olurmu...ben de kız çocuğu çok istiyorum...yüce rabbim inşallah gönlüme göre verir..tabikide önce sağlıklı ve hayırlı olur inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…