Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

adenes sen dr la görüüştün mü canım test felan istedıler mi

yok canancım, ben henüz görüşmedim..daha şu kimyasal gebelikten kurtulamadım,beklemedeyim..yani adet olmadım daha,değerim sıfırlandımı hiç bilmiyorum,geçen akşam evde bir test yaptık ve 2.çizgi silik bir şekilde vardı ama epeyce belli oluyordu hala düşmedi sanırım....nur hanımı kanda son testi (b-hcg) yaptırdığımız gün aramıştık 1 hafta sonra testi yenileyin demişti..pazartesi günü yaptırıcaz testi bakalım ne olacak?

Tuğçecim tekrardan hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütsün inşaallah... Eee anlatsana bize biraz, doğumun nasıl geçti? Yavrun nasıl? İsmini ne koydunuz?

canım benım saol 9 subatta aldım o guzel haberı nur hnm dan ılk denememdı.kontrole gıtmıstım doktor acılman var dedı yatırdı sunı sancı vrdıler normal dogumu denedım ama olmadı sezeryana alındım.1 saat sonra cıktım kızımı gordum ılk basta hastaneden cıktık ama sonra yaklasık 1 hafta sonra kuvoze aldılar.1 hafta kaldı sımdı evdeyız allaha sukur.hamılelerın lohusaların duası kabul oluyormus topıktekı herkes ıcın dua edıyorum meleklerınızı kucagınıza sag salım alın dıye adınıda ece koyduk...

canım benım allah gonlune gore versın.her kızımıza baktıgımızda allah olmayan ve ısteyen herkese versın dıyoruz esımle bırlıkte hala ınanamıyorum bugun belkı nur hnm zıyarete gıdıcez orda dahada duygulanırım ben sımdıııı

cnm benim evim metrobusun orda yürüdüm transferden sonra
akabinde de metrobüs & minibus ile hergün işe gittim
Yeter ki Rabbim ol desin ! Gerisi hikaye

günaydın kızlarrrrr
bizim dün ikili testimiz vardı herşey iyi çıktı çok şükür kan sonucumuzda 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar
bu arada benim % 90 oğluşum olacakmış

hakknda hayırlsı canım ıns kısa zamanda atlatırız bu günleri

Canancım engin beyle görüşmeye gidicem demiştin,görüşebildinmi? Bende adetten sonra bir gideyim diyorum.

yasemıncım gittim canım Engin beyle görüştüm açıklayıcı konustu ama benim dondurulmuşların hepsini çözecek en ıyısı transfer yapacakmıs ( test felanda yapmaya gerek yok ) dedı bende test yapmazsak sorunun ne oldugunu nasıl anlayacagız dedım. 3 de tutmazsa sıfırdan baslarız testlerıde o zaman yaparız dedi bende dondurulmusların hepsını çözdürmeye cesaret edemedım yani. Eğer sıfırdan baslamıs olsaydım Engın beye gıderdım herseyıyle o ılgılenıormus. Senın donduurlmus var mı

Arkadaşlar ben 2 defa denedim biliyorsunuz. 1. denedim adet oldum diğer adette hemen 2. başladım üst üste olduğu anlayacağınız olacak olacak diye hırs yaptığımı farkına vardım. 3. de beklesem en azından 3 adet geçsın ustunden vücüt temizlenır dıye dusunuyorum. Bekleyen oldumu acaba beklemek ne kadar mantıklı bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabılır mıııı ?

günaydın kızlarrrrr
bizim dün ikili testimiz vardı herşey iyi çıktı çok şükür kan sonucumuzda 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar
bu arada benim % 90 oğluşum olacakmış

Gözün aydın canım.. Paşamız geliyor demek.. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

Benim bildiğim tüp bebek denemesinden sonra 3 ay beklenmesi gerekiyor. Vücudun dinlenmesi ve yeni bir tedaviye hazırlanması için.. Canancığım tüp bebekten sonra hamile kalan insan çok fazla.. Verilen bu hormon ilaçları yumurtaları uyardığı için normal yolla hamile kalmak kolaylaşıyor. Belki mucizen uğraştırmadan gelir..

arkadaşlar merhaba dün 4. tedavime başladım ben de birazdan 2. iğnemi vurulucam yarın kontrolüm var 1 de 1.5 ta da histereskopi olacam inşallahh

dr boyle acıklama yapmadı akasyacım ya benım testler felan var hsg cekılck test sonuclarından sonra konusurz dedı . Benım gıbı ust uste deneyen war mı acaba

merhaba canım ayy ne güzel nişallah hamile kalırsın beni de p.tesi çağırırlar kesin senin dr kim benim ki mustafa bey

hayırlı olsun kızlar allah yuzunuze baksın ıns kacıncı denemenız dr nuz kım :)

Amin kızlar. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşalım... Benim ilk denemem. Doktorum Nur Hanım. genetik hastalığım olduğu için tüp bebek yaptırıyorum. Yumurtalara genetik test yapılacak. Hayırlısı Allah'tan...

aminn canımm inşallah isteyen kim var kavuşsun bebeklerine pgt yapılacak dimi sana canım

aminn canımm inşallah isteyen kim var kavuşsun bebeklerine pgt yapılacak dimi sana canım

Evet canım PGT yapılacak. sadece 5 yumoşum oldu. Yumurta sayım çok olmasına rağmen diğerleri büyümedi maalesef.. İnşallah 5 yumoşumun tümü döllenip içlerinden 1 tane sağlıklı çıkar.. Tek yumurtanın peşindeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…