Merhaba aysunayy. Benim gibi gün sayıyorsun sen de
adenes sen dr la görüüştün mü canım test felan istedıler mi
Tuğçecim tekrardan hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütsün inşaallah... Eee anlatsana bize biraz, doğumun nasıl geçti? Yavrun nasıl? İsmini ne koydunuz?
hayırlı olsun cnm, sağlıcakla büyütün bebeğinizi...sen şimdi lousasın o yüzden bize daha çok dua et olurmu...ben de kız çocuğu çok istiyorum...yüce rabbim inşallah gönlüme göre verir..tabikide önce sağlıklı ve hayırlı olur inşallahh...
transferi olan arkadaşlarım, eve taksiylemi otobüslemi döndünüz... transferden sonra kendimi hep kasıyorum.... daha öncekilerde arabayla ve uzanarak eve gidiyordum. ..gerçi arabada daha çok sarsılıyor insan.... istanbul da heryer çok uzak ve de çok zor bir şehirmiş... transferden sonra çok yürürsem bişey olur mu acaba.... hastane şişlide kaldığımız yer de ataşehirde, taksiye binsek çok yazar gibime geliyor otobüse binsem metrobüse kadar yürümek lazım sonra aktarmalar oluyor ama otobüsünde tek avantajı yerden yüksek olunca çok sarsmıyor.... sizler transferden sonra nasıl eve gittiniz nasıl hareket ettiniz. ..ençok transfer sonrası ilk günden korkuyorum..
yok canancım, ben henüz görüşmedim..daha şu kimyasal gebelikten kurtulamadım,beklemedeyim..yani adet olmadım daha,değerim sıfırlandımı hiç bilmiyorum,geçen akşam evde bir test yaptık ve 2.çizgi silik bir şekilde vardı ama epeyce belli oluyordu hala düşmedi sanırım....nur hanımı kanda son testi (b-hcg) yaptırdığımız gün aramıştık 1 hafta sonra testi yenileyin demişti..pazartesi günü yaptırıcaz testi bakalım ne olacak?
Canancım engin beyle görüşmeye gidicem demiştin,görüşebildinmi? Bende adetten sonra bir gideyim diyorum.
günaydın kızlarrrrr
bizim dün ikili testimiz vardı herşey iyi çıktı çok şükür kan sonucumuzda 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar
bu arada benim % 90 oğluşum olacakmış
Arkadaşlar ben 2 defa denedim biliyorsunuz. 1. denedim adet oldum diğer adette hemen 2. başladım üst üste olduğu anlayacağınız olacak olacak diye hırs yaptığımı farkına vardım. 3. de beklesem en azından 3 adet geçsın ustunden vücüt temizlenır dıye dusunuyorum. Bekleyen oldumu acaba beklemek ne kadar mantıklı bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabılır mıııı ?
arkadaşlar merhaba dün 4. tedavime başladım ben de birazdan 2. iğnemi vurulucam yarın kontrolüm var 1 de 1.5 ta da histereskopi olacam inşallahh
Gözün aydın canım.. Paşamız geliyor demek..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
Benim bildiğim tüp bebek denemesinden sonra 3 ay beklenmesi gerekiyor. Vücudun dinlenmesi ve yeni bir tedaviye hazırlanması için.. Canancığım tüp bebekten sonra hamile kalan insan çok fazla.. Verilen bu hormon ilaçları yumurtaları uyardığı için normal yolla hamile kalmak kolaylaşıyor. Belki mucizen uğraştırmadan gelir..
Selam canım. Tedavin hayırlı olsunBen de tedavideyim. Büyük ihtimalle pazartesi opum olacak.
Selam canım. Tedavin hayırlı olsunBen de tedavideyim. Büyük ihtimalle pazartesi opum olacak.
hayırlı olsun kızlar allah yuzunuze baksın ıns kacıncı denemenız dr nuz kım :)
merhaba canım ayy ne güzel nişallah hamile kalırsın beni de p.tesi çağırırlar kesin senin dr kim benim ki mustafa bey
hayırlı olsun kızlar allah yuzunuze baksın ıns kacıncı denemenız dr nuz kım :)
Amin kızlar. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşalım...Benim ilk denemem. Doktorum Nur Hanım. genetik hastalığım olduğu için tüp bebek yaptırıyorum. Yumurtalara genetik test yapılacak. Hayırlısı Allah'tan...
aminn canımm inşallah isteyen kim var kavuşsun bebeklerine pgt yapılacak dimi sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?