Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşallah canım çıkar çıkar hiç merak etme dua edecem sana belki p.tesi karşılaşırız orda

ben çıkıyorum iğne vaktim yaklaşıyo daha bi iğne ile şişkinliğim başladıiyi günler

Allah razı olsun canım. Ben de hepimiz için dua ediyorum Rabbime.. Karşılarız inşallah. Ben yarın da ordayım.Bugün de ordaydım. Bu hafta sık sık gittim. Senin sorun neydi ? :26:

ben de çarşamba ordaydım yarın da 1 de randevum sen kaçta orda olacaksın bundan sonra sanırım hergün gidecem biz de sorun spermler canım ama ben de bazı doğumsal anamoliler var çift rahim var

elbette herşeyı Rabbim bilir. sen gönlunu ferah tut inş. arkadaşlarında dediği gibi belki de bakarsın senın ki "altın yumurta"dır

tebriklerrrrrrrrrrrrrr

inş canım Allah razı olsun... insan elbette sıkıntılı zamanlarında konuşup dertleşecek birini arıyor. eşim de pek ilgili değil diyorsun. olsun yaaa. erkek milleti işte :) ne zaman istersen dertleşmeye hazırım :) istediğin zaman özelden burdan yaz. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim..Allah a emanet ol..

ben üç ay bekleyenlerdenim canım. bence fiziksel açıdan çok psikolojık olarak ara vermek daha ii. insanın kendini nasıl hissettiği tamamen psıkolojık sonuçta. biraz dinlenmenı başka şeylerle vakit geçirmeni ve daha da önemlisi tedavi surecine ara verip "kendine vakit ayırmanı" tavsiye ederim. üç ay yada daha fazla yada belkide daha az bi zamanda kendini toparlamış ve yenilemiş olarak tekrar dene

naz yaptığımı sanıyorlar galiba canım herşey içine sinsin ve gönlünden geçtiği gibi olsun.Allah yardımcın olsun.

günaydın kızlarrrrr
bizim dün ikili testimiz vardı herşey iyi çıktı çok şükür kan sonucumuzda 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar
bu arada benim % 90 oğluşum olacakmış

tatlıımmmmmm haydi geçmiş olsun.içini ferah tut kan testide temiz çıkar Allahın izni ile.canım benim doktorum,ikiz gebeliklerde risk yüksek çıkıyor büyük bir ihtimal test yapmayız ense ve burun kemiklerinin ölçümünü yaparız dedi. pazartesi kontrolüm var artık o gün mü yapar ayrı bir randevu dahamı veriri bilmiyorum.bende atlatsam rahatlıycam.her kontrol yaklaştıkça endişelerim artıyor.

Canancım malesef benim dondurulmuş yumoşum yok. Bence gerekli testlerini yaptırmadan başlama. İnşallah bişey çıkmaz ama ya varsa boşu boşuna umutlanacaksın. Zaten bişey yoksa da için rahat bir şekilde başlayacaksın. Yumurta rezervinle ilgili bir sıkıntın yoksa dondurulmuşların hepsinin çözülmesinde bir problem yok. Eğer varsa da bence en baştan başlıyormuş gibi yap dondurulmuşların kenarda dursun. Engin bey nasıl bir doktor? benim endometriyozisim vardı kendiside endo derneğinin başkanı o yüzden soruyorum bana bir faydası olur mu acaba görüşsem?

günaydın kızlarrrrr
bizim dün ikili testimiz vardı herşey iyi çıktı çok şükür kan sonucumuzda 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar

Hayırlı uğurlu olsun cnm. Gözünüz aydın bundan sonraki testleri de böyle güzel çıksın oğlunun inşallah. Dualarımdasın

Canım bencede iyi düşünmüssün biraz beklemekte fayda var.En az 2 adet geçip 3.de başlamak iyi demişti doktorlar ben sorduğumda. ben 2- 3 ay aralıklarla yaptırmıştım, keşke daha fazla bekleseydim diyorum. Ayrıca bebişin sana süpriz de yapabilir benim bir arkadaşımın öyle olmuştu. Sonucu negatif aldı ilk denemesinde 2.ay kendiliğinden hamile kaldı. Seninde öyle olsun inşallah

merhaba canım evet gün sayıyıruz ve çok heyecanlı bir aksilik çıkmadan çıkabiliriz inşallah yollara..

sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun cnm..

İnşaallah canım...
Allah nasip ederse 20-25 kasım arası başlayacağım. Uzun olacak benimki. Senin?

Allah bağışlasın canım. Güzel günlerini görün inşaallah. Allah razı olsun duaların için... Çok öp minik meleğini bizim için

günaydın kızlarrrrr

Canımmm gözünaydın Paşamız geliyor he

Canancım 2 tedavi arasında en az 3 ay bekleyin diyorlar en azından benim doktorum öyle dedi. Hem vücut kendini toparlayacak hem psikolojik olarak toparlanacaksın. Zaman ver kendine bence...

arkadaşlar merhaba dün 4. tedavime başladım ben de birazdan 2. iğnemi vurulucam yarın kontrolüm var 1 de 1.5 ta da histereskopi olacam inşallahh

Hayırlı olsun tedavin :) Yavruna kavuşursun inşaallah...

testlerımı yaptırcam yasemıncım dediğin gibi yani bırsey varsada ona göre tedavi olur. Ben Engin beyi begendım aslında davranıs seklı anlatışı çok ıı dı bır gıt konus derım ama muayene mi olcaksın adetın 2yada 3 gun muayene edıyor ben on gorusme ıcın gttım ucret odemedım. muayene ucretı 220 mıs galıba floryada ve nısantasında ofısı var.

günaydınnnnn
çooooooookkkk teşekkür ederiz teyzeleri
oğluşum hepinize dua ediyorr allah teyzelerimede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim şimdiden birsürü arkadaşım olsun en yakın zamanda diyo

Yesin onu teyzeleri Canım insan bir an önce doğsa da doya doya sevsem diye düşünür herhalde Valla keşke birgün bebişleri alıp organizasyon yapsak.. Ne kadar keyifli olur Yalnız benimki daha portakalda vitaminken neleri düşünüyorum yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…