Evet canım PGT yapılacak. sadece 5 yumoşum oldu. Yumurta sayım çok olmasına rağmen diğerleri büyümedi maalesef.. İnşallah 5 yumoşumun tümü döllenip içlerinden 1 tane sağlıklı çıkar.. Tek yumurtanın peşindeyim yani
inşallah canım çıkar çıkar hiç merak etme dua edecem sana belki p.tesi karşılaşırız orda
ben çıkıyorum iğne vaktim yaklaşıyo daha bi iğne ile şişkinliğim başladıiyi günler
Allah razı olsun canım.Ben de hepimiz için dua ediyorum Rabbime.. Karşılarız inşallah. Ben yarın da ordayım.Bugün de ordaydım. Bu hafta sık sık gittim. Senin sorun neydi ? :26:
cnm, inşallah herşey dediğin gibi olur. insanın 1 yumurtası olunca ne yapacağını şaşırıyor...normal yolla olması benim için zor gibi nur hoca öyle söyledi. rahim filminde eşime göstermiş yumurtanınilerlediği kanal üst üste binmiş spiral şeklindeymiş..şimdiye kadar kime gittiysem flimi iyi olarak değerlendirmişti...hem rahim fliminin kötü gözükmesi hem 1 yumurta olması insanı üzüyor, ama ben yinede 1 yumurtamda olsa şükrediyorum hep umutlu olmak istiyorum, olacağı varsa bir şekilde olur inşallah
memorial da tüp bebek yaptıranlar bence de doğru adres, hem maddi hem manevi çok yıpranmıştım memorial e gelene kadar. şimdi oğlumu kucağıma almama çok az zaman kaldı, hayırlısı ile kavuşacağız yaşam umudumuza. geriye sayım başladı:))çok mutluyuz. dr. betül görgen de bu zorlu süreçte hep yanımızdaydı, en başından bu zamana kadar. başarısı, güleryüzü, ilgisi çok güzel. memorial i ve betül hanımı ben de tavsiye ediyorum arkadaşlar. ilgilenenlere duyrulur...anne oluyoruuummm:)))
Lüten yardım
ön görüşmeye gitmek istiyorum kimi önerirsiniz
teşekür ederim canım teseliye ihtiyacım var sanırım çok yalnızım bu konuda kimseyle paylaşamıyosun eşimde biraz umursamaz bir tip.neyse rabim inşallah mucizesini bizlerede nasip eyler.seninde ikinci denemen olacak sanırım inşallah son denemen olur meleğin sana tutunur 9 ay boyunca bırakmaz...
günaydın kızlarrrrr
bizim dün ikili testimiz vardı herşey iyi çıktı çok şükür kan sonucumuzda 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar
bu arada benim % 90 oğluşum olacakmış
Arkadaşlar ben 2 defa denedim biliyorsunuz. 1. denedim adet oldum diğer adette hemen 2. başladım üst üste olduğu anlayacağınız olacak olacak diye hırs yaptığımı farkına vardım. 3. de beklesem en azından 3 adet geçsın ustunden vücüt temizlenır dıye dusunuyorum. Bekleyen oldumu acaba beklemek ne kadar mantıklı bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabılır mıııı ?
Mercanım Allah razı olsun canım. Evet o masa farklı bir psikoloji. bir de benim ortopedik sorunlarım var. O yüzden beni daha da geriyor. Ama Nur hanım tüm durumumu biliyor. Bakalım inşallah opuma da transferime de o girer. İlişki durumunun onların tedavisine katkısı neymiş acaba. çok merak ettim.
günaydın kızlarrrrr
bizim dün ikili testimiz vardı herşey iyi çıktı çok şükür kan sonucumuzda 1 hafta sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar
yasemıncım gittim canım Engin beyle görüştüm açıklayıcı konustu ama benim dondurulmuşların hepsini çözecek en ıyısı transfer yapacakmıs ( test felanda yapmaya gerek yok ) dedı bende test yapmazsak sorunun ne oldugunu nasıl anlayacagız dedım. 3 de tutmazsa sıfırdan baslarız testlerıde o zaman yaparız dedi bende dondurulmusların hepsını çözdürmeye cesaret edemedım yani. Eğer sıfırdan baslamıs olsaydım Engın beye gıderdım herseyıyle o ılgılenıormus. Senın donduurlmus var mı
günaydın kızlarrrrr
Arkadaşlar ben 2 defa denedim biliyorsunuz. 1. denedim adet oldum diğer adette hemen 2. başladım üst üste olduğu anlayacağınız olacak olacak diye hırs yaptığımı farkına vardım. 3. de beklesem en azından 3 adet geçsın ustunden vücüt temizlenır dıye dusunuyorum. Bekleyen oldumu acaba beklemek ne kadar mantıklı bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabılır mıııı ?
merhaba canım evet gün sayıyıruz ve çok heyecanlı bir aksilik çıkmadan çıkabiliriz inşallah yollara..
sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun cnm..
canım benım saol 9 subatta aldım o guzel haberı nur hnm dan ılk denememdı.kontrole gıtmıstım doktor acılman var dedı yatırdı sunı sancı vrdıler normal dogumu denedım ama olmadı sezeryana alındım.1 saat sonra cıktım kızımı gordum ılk basta hastaneden cıktık ama sonra yaklasık 1 hafta sonra kuvoze aldılar.1 hafta kaldı sımdı evdeyız allaha sukur.hamılelerın lohusaların duası kabul oluyormus topıktekı herkes ıcın dua edıyorum meleklerınızı kucagınıza sag salım alın dıye adınıda ece koyduk...
günaydın kızlarrrrr
arkadaşlar merhaba dün 4. tedavime başladım ben de birazdan 2. iğnemi vurulucam yarın kontrolüm var 1 de 1.5 ta da histereskopi olacam inşallahh
Canancım malesef benim dondurulmuş yumoşum yok. Bence gerekli testlerini yaptırmadan başlama. İnşallah bişey çıkmaz ama ya varsa boşu boşuna umutlanacaksın. Zaten bişey yoksa da için rahat bir şekilde başlayacaksın. Yumurta rezervinle ilgili bir sıkıntın yoksa dondurulmuşların hepsinin çözülmesinde bir problem yok. Eğer varsa da bence en baştan başlıyormuş gibi yap dondurulmuşların kenarda dursun. Engin bey nasıl bir doktor? benim endometriyozisim vardı kendiside endo derneğinin başkanı o yüzden soruyorum bana bir faydası olur mu acaba görüşsem?
günaydınnnnn
çooooooookkkk teşekkür ederiz teyzeleri
oğluşum hepinize dua ediyorr allah teyzelerimede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
benim şimdiden birsürü arkadaşım olsun en yakın zamanda diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?