Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşallah canım hepimiz doğrulalım hayırlısyla yaparız bi organizasyon
hayalsiz yaşanmıyor canım bence hayalini kurduğun şey mutlaka birgün gerçek oluyor
inşallah seninde olacak

İnşaallah canım...
Allah nasip ederse 20-25 kasım arası başlayacağım. Uzun olacak benimki. Senin?...

canım bizimkisi daha uzak

ocak sonunda düşünüyoruz kısmet olursa...

zonguldaktan geleceğiz...

önce senin müjdeni alırız inşallah sonra da benimkini

arkadaşlar slm, bugün kontrolüm vardı betül hocaydı. çok sempatik tatlı bir hoca. bu özel zamanlarda güler yüzlü alakalı insanlar görmek iyi oluyor. bu gün 5. günüm, yumurtam 1 cm daha büyümüş femarenin son günü, akşama iğnelere devam..bu arada nur hoca bana diğer ilaçlarla beraber reçeteme gonal f de yazmıştı ben de hemen gidip almıştım.... sonra karar vermişler menagon bana daha uygunmuş...eğer isteyen varsa 2 kutu gonal f ilacım var hiç acılmamış çok uygun fiyata verebilirm...

Son düzenleme:

Tedavin hayırlı olsun fıstık.. Benim de pazartesi opum var..

hayırlı olsun canım tedavin..bende betül hanımın hastasıyım yarın opu olucam nur hanım girecek bu ay nöbet sırası funda,nur,ve müstecep beydeymiş.bende nur hanımı tercih ettim..pazara denk geldiği için nöbetçi dr.lara denk geldim en azından nur hanım olması beni rahatlattı..betül hanım çok candan bende çok memnunum kendisinden.banada baştan 4 kutu gonal f yazmışlardı sonradan menegon eklediler ikisini beraber kullandım.

kızlar aranızda aşırı sperm azlığı ve morfoloji sorunu ve hareket sorunu olupta tüp bebekte pozitif sonuc alan var mı? iki gün sonra tedaviye başlıyorum çok ümitsizim...

kızlar aranızda aşırı sperm azlığı ve morfoloji sorunu ve hareket sorunu olupta tüp bebekte pozitif sonuc alan var mı? iki gün sonra tedaviye başlıyorum çok ümitsizim...

ben varım canım.2 sene önce yapılan tahlilde 2 milyon bile değildi sayımız.sonra varikosel ameliyatı oldu eşim.ilk 3 ay sonunda yapılan testte sayı 0 çıktı evet koca bir 0.sonra testi farklı yerlerde sık sık tekrarladık sonuç aynıydı.Artık azosperm oldu diye düşündük. 6 ay sonrasıda aynıydı.memorialde görüşmeye gittiğimizde test yaptırdık 3 milyona yakın olmuştu.ayrıca benim eşimde volümde çok azdı.

inancınızı kaybetmeyin.tedaviniz hayırlı olsun şimdiden.sonu bebişli olsun inşallah.

teşekkür ederim canım.allah bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşlh.benim eşimde 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu.ama bugün muayenede yine varikosel çıktı hemde 2.derece.sayımızda 60 000 e düşmüş. nur hanım moral verdi baya ama bilmiyorumki.allahtan spermlerin dölleme özelliği varmış.canlılığı yüzde 60mış.ama yüzde 80ni harektsiz yazıyo.nasıl oluyo anlamadım.yumurtamın kalitesi önemliymiş.yumurtam iyi olursa spermin hatasını örtermiş.inşlh yumurtalarım kalitelidir.çok yumurtamda yokmuş.nur hanım beni adetin 11.günü ön görüşmede muayene etti 13 tane falan görünüyordu.bir tanesi büyüktü diğerleri küçüktü ama.bakalım iğnelerle ne olacak.ne stresli işlermiş.allah herkese kolaylık ve sabır versin.

Tedavin hayırlı olsun fıstık.. Benim de pazartesi opum var..

akasyacım senin de hayırlı olsun, sizde problem neydi , kaç yumurtan oldu..kaçıncı gün toplanıyor...sanırım benim opum çarşamba yada perşembe olur gibi..hayırlısı artık:)

portakall senin de hayırlı olsun tedavin inşallahh hepimiz güzel haberler veririz...ben de şimdilik nur, semra ve betül hocayı gördüm üçündende memnun kaldım....birde toplanıp birlikte karar vermeleri güzel bir olay...sizde neydi sorun kaç yumurtan oldu..birde kaçıncı günü yumurtanı toplamış olacaklar..

13 . günde toplanmış olacak kısmetse..5 tane toplamayı umuyolar inşallah öyle olur..benim tüpler yok ileri yaş faktörü var 41 yaşındayım daha önce 2 hamilelik yaşadım,14. ve 11. haftalarda kaybettim..inşaallah bu sefer rabbim kucağımıza almayı nasip eder en hayırlısıyla..bu yolda mücadele eden herkesin rabbim yüzünü güldürsün inş..
benide ilk semra hoca ile betül hanım görmüştü,yumurta takibine bir kez semra

hocada girdi sonrasında hep betül hanımdaydım.birgün funda hanım bir günde aynur hanım girdi ultrasona..funda hanımdan elektrik alamadım.hayırlısıyla opuya kadar geldik, hayırlısıyla transferide görürüz pozitif sonucuda inşallah

bu ayın 15 ınde gorusmeye gıdıcem memorıala, hemen ustune de baslamayı dusunuyorum
pgt yontemıyle olucak benımkısı ve ılk denemem olucak
doktor olarak kımı onerırsınız
semra hanım gorusmelere gırmıyormus dıger doktorlar ılgılenıyorlarmıs
sız kımı onerırsınız??

portakal güzel düşünelim güzel olsun..zaten 2 defa hamilelik geçirmişsin ne güzel..ben de gebelik hiç olmadı bile..kanda pıhtılaşmaya baktılar mı belki sorunun pıhtılaşmayla alakalıdır...o zaman da ilaç ve iğne kullanırsın..gerçi birine destek olmak moral vermek daha kolay oluyor...ben de hep tedirgin oluyorum...ama kaderimizde ne varsa o olacak.. inşallahhh Allah gönlümüze göre verir..güzel alın yazıları yazmıştır..Allah hiç kimseyi çocukla sınamasın

Sağol tatlım. Benim genetik bir hastalığım var. Bebeğim %50 ihtimalle engelli doğabilir. O yüzden tüp bebek yaptırıyorum. Embriyolara PGT yapılacak. Maalesef 5 yumurtam oldu Aslında 13 yumurta görünürken sadece beşi büyüdü. Diğerleri küçük kaldı. Bakalım nasip .. İnşallah altın yumurtam bu 5 yumoşumdan biridir.

Bana da PGT yapılacak cayaz. Benim doktorum Nur Hanım. Ve kendisinden çoook memnunum.. Sanki bir ablam gibi seviyorum..

canım bizimkisi daha uzak

ocak sonunda düşünüyoruz kısmet olursa...

zonguldaktan geleceğiz...

önce senin müjdeni alırız inşallah sonra da benimkini

Allah yardımcımız olsun canım. Bayağı uzaktan geliyorsunuz. İnşaallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bu benim 3.tedavim olacak nasipse. Bakalım bizi neler bekliyor? Senin kaçıncı tedavin?

Kızlar tedavileriniz hayırlı olsun... İnşaallah yavrularınıza kavuşursunuz...

Ay kasım gelse de ben de başlasam

Bana da PGT yapılacak cayaz. Benim doktorum Nur Hanım. Ve kendisinden çoook memnunum.. Sanki bir ablam gibi seviyorum..

Bana da bana da Müzmin pgt hastaları
Doktorumu özledim

canm evet uzaktan geleceğiz.bende endişeliyim inş.kalacak yer vs halledebiliriz..
günlük kiralık evler varmış araştıracağım bakalm..

aslında eşiminde benimde ailemiz ankarada kalacak yer problemi de yok ama onların yanında çok fazla strese giriyorum..
kimselerin olmadığı yerde tedavi olmak istiyorum orasıda istanbul..

benim 2. tedavim olacak canım...ilkini bu temmuz sonu oldum ankarada...ama balıklama bi merkeze gittik araştıramadan..
çok kötü bi deneyimdi benim için..o yüzden ilkini unutmak istiyorum bu benim 1. tedavim olacakmış gibi düşünüyorum

Son düzenleme:

İnş güzel bir başlangıç ve son olur sizin için

Bugün Sevda'nın transferi olacaktı. İnşaallah herşey olunda gitmiştir...

canımmm Allah razı olsun, herkes benı unuttu sanmıştım çok şukur herşey yolunda gitti. transferime nur hanım girdi. Allahım nur hanım çok güldürdü beni. öyle ki hemşire uyarmak zorunda kaldı iki yumurtam var şimdilik. yani biz şuan da tam 3 kişiyiz teyzeleri hayırlı ise de hep öyle kalalım inş...

tek problem ben birgun öncesi hasta oldum :2: sağolsun kayınvalidem bende hiç kaldırmıyor yerimden. benimde halim yok zaten. limonlu ıhlamurla geçecek inş...

bu sefer daha heyecanlı daha farklı duygular içindeyim... bu sefer gerçekten yaşadıklarımın farkındayım ve gerçektende istiyorum bu melekleri. rabbim hepimizin gönlundekını hayırlı kılsın, hayırlı kıldıklarınıda başımıza versin.... amin.....

sevdacım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin. Sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…