Kızlar kim bu Engin Bey? Memorial'de böyle bir doktor duymadım :26:
canımmm Allah razı olsun, herkes benı unuttu sanmıştımçok şukur herşey yolunda gitti. transferime nur hanım girdi. Allahım nur hanım çok güldürdü beni. öyle ki hemşire uyarmak zorunda kaldı iki yumurtam var şimdilik. yani biz şuan da tam 3 kişiyiz teyzeleri hayırlı ise de hep öyle kalalım inş...
tek problem ben birgun öncesi hasta oldum :2: sağolsun kayınvalidem bende hiç kaldırmıyor yerimden. benimde halim yok zaten. limonlu ıhlamurla geçecek inş...
bu sefer daha heyecanlı daha farklı duygular içindeyim... bu sefer gerçekten yaşadıklarımın farkındayım ve gerçektende istiyorum bu melekleri. rabbim hepimizin gönlundekını hayırlı kılsın, hayırlı kıldıklarınıda başımıza versin.... amin.....
Canım bu doktor prof.Engin oral. Özel muayenehanesi var nişantaşında ama tüp bebek uygulamalarını memorialde de yapıyormuş diğer özel hastanelerde de. Endometriyozis derneğinin de başkanı.
canımmm Allah razı olsun, herkes benı unuttu sanmıştımçok şukur herşey yolunda gitti. transferime nur hanım girdi. Allahım nur hanım çok güldürdü beni. öyle ki hemşire uyarmak zorunda kaldı iki yumurtam var şimdilik. yani biz şuan da tam 3 kişiyiz teyzeleri hayırlı ise de hep öyle kalalım inş...
tek problem ben birgun öncesi hasta oldum :2: sağolsun kayınvalidem bende hiç kaldırmıyor yerimden. benimde halim yok zaten. limonlu ıhlamurla geçecek inş...
bu sefer daha heyecanlı daha farklı duygular içindeyim... bu sefer gerçekten yaşadıklarımın farkındayım ve gerçektende istiyorum bu melekleri. rabbim hepimizin gönlundekını hayırlı kılsın, hayırlı kıldıklarınıda başımıza versin.... amin.....
Sevdacığım ;
Hayırlı uğurlu olsun canımSımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine.. Müjdeli haberlerini bekliyoruz..
sevdacım hayırlı uğurlu olsun bebişlerin. Sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah.
Canım çok sevindim. Sımsıkı tutunsunlar inşaallahÇok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Hayırlı haberlerini bekleyeceğiz...
Sevdacığım ;
Hayırlı uğurlu olsun canımSımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine.. Müjdeli haberlerini bekliyoruz..
sevdacım hayırlı olsun bebişlerin seni hiç bırakmasın inş
sağol canım inşbu aralarda acaip iştahım açıldı. yediklerim yarasın inş bebişlerime
canım nerdesin bi ses ver merak ediyoruz seni
burdayımm cnmmmm evde dınlendım biraz bugun işe başladım tekrardan 1 ay çarçabuk geçti giderken tektim şimdi iki kişi oturuyorumyaa herşeye bedel... sen nasılsın nasıl gidiyor oğluşun oluyormus herhalde yerim ben onuuuu ..:))))
sevindim canım iyi olmanıza merak ettim vallahi ikinci kan testini yaptırdığını yazdıysan da ben kaçırdım sanırım ondan çok merak ettim
dr öyle görünüyor dedi canım 3 hafta sonra daha net belli olur
arkadaşlar selam:) bu gün saat 9 da randevum vardı, nur hoca yumurtamın 18 cm olduğunu kısmetse çarşamba toplayabileceklerini söyledi... . ama herzamanki gibi önce toplantı yapacaklar sonra uygunsa iğnemi söyliyceklermiş şuan onların aramasını bekliyorum:)....tedavim boyunca 1 yumurtam oldu... daha önceki tedavilerimde 5 yumurtam oluyordu, bu da beni daha çok motive ediyordu.... inşallahh bu 1 yumurtam altın yumurtadır.... çok heycanlıyım çooook dua edin lütfenn....İnşallah herşey çok güzel olur....bazen bi çokk seviniyorum bi çok korkuyorum sonra bi üzülüyorum sonra kendime gelip şükrediyorum...yani karmaşık duygular içindeyim
sağol canım inşBu aralarda acaip iştahım açıldı. Yediklerim yarasın inş bebişlerime
merhaba arkadaslar
bende 3 ay sonra bu maceraya adım atacagım o tarıhe kadar endometrıozıs iğne tedavim var .
benımle dr murat bey ılglenıyor .. murat beyı tanıyan bılen ıyımıdır yoksa betul hanım nur hanımı fılanmı istiyeyim ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?