Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım çok sevindim. Sımsıkı tutunsunlar inşaallah Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Hayırlı haberlerini bekleyeceğiz...

Sevdacığım ;

Hayırlı uğurlu olsun canım Sımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine.. Müjdeli haberlerini bekliyoruz..

hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun sana meleklerin inşallahhhhhhhhhh

canım nerdesin bi ses ver merak ediyoruz seni

burdayımm cnmmmm evde dınlendım biraz bugun işe başladım tekrardan 1 ay çarçabuk geçti giderken tektim şimdi iki kişi oturuyorumyaa herşeye bedel... sen nasılsın nasıl gidiyor oğluşun oluyormus herhalde yerim ben onuuuu ..:))))

sevindim canım iyi olmanıza merak ettim vallahi ikinci kan testini yaptırdığını yazdıysan da ben kaçırdım sanırım ondan çok merak ettim
dr öyle görünüyor dedi canım 3 hafta sonra daha net belli olur

fazla giremedım nete cnm yazmadım 2. testim 175 çıktı çok şükür hatta cuma günü gel keseyi görelım dedı doktor..bizim kız olsun erkek olsun gibi bi lüksümüz yok sanırım sağlıklı olsunda bebeğimiz olsunda gerisi küçük ayrıntı

arkadaşlar selam:) bu gün saat 9 da randevum vardı, nur hoca yumurtamın 18 cm olduğunu kısmetse çarşamba toplayabileceklerini söyledi... . ama herzamanki gibi önce toplantı yapacaklar sonra uygunsa iğnemi söyliyceklermiş şuan onların aramasını bekliyorum:)....tedavim boyunca 1 yumurtam oldu... daha önceki tedavilerimde 5 yumurtam oluyordu, bu da beni daha çok motive ediyordu.... inşallahh bu 1 yumurtam altın yumurtadır.... çok heycanlıyım çooook dua edin lütfenn....İnşallah herşey çok güzel olur....bazen bi çokk seviniyorum bi çok korkuyorum sonra bi üzülüyorum sonra kendime gelip şükrediyorum...yani karmaşık duygular içindeyim

ALLAH HAYIRLI ETSIN CANIM...
BENIMDE ALTIN YUMURTAYDI... COK SUKUR TUTTU VE 8 HAFTALIK HAMILEYIM...
KALBINI FERAH TUT..
1 TANE OLSUN BIZIM OLSUN

sağol canım inş Bu aralarda acaip iştahım açıldı. Yediklerim yarasın inş bebişlerime

oy oy oyyyy....
Allah hayırlı etsın...
ıstah acıklıgı guselllll haberdır...
Yıyebıldıgın kadar ye... Besle mınnoslarını... Onlar sımdı sana tutunmak ıcın senın gucunu emecekler... Sende gucunu goster onlara..

Allah ayırmasın.. Guselll haberlerının devamını beklıyoruz

merhaba arkadaslar
bende 3 ay sonra bu maceraya adım atacagım o tarıhe kadar endometrıozıs iğne tedavim var .
benımle dr murat bey ılglenıyor .. murat beyı tanıyan bılen ıyımıdır yoksa betul hanım nur hanımı fılanmı istiyeyim ne dersiniz?

O kim? Yeni mi gelmis?
Ben 11–23 agustos tarihlerinde tedavi oldum onu hiiicccc duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…