Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım Allah gönlüne göre versin. Tek yumurta süprizleri ile ilgili o kadar çok şey duydum okudum ki inşallah sende onlardan biri olursun.Dua edicem senin için. Allaha emanet ol.

Canım elbetteki betül hanım yada nur hanım olsun daha tecrübeli isimler murat beye göre. Sonuçta senin de benim gibi bir rahatsızlığın var. Gözden kaçmaması gereken ayrıntıları yakalayamayabilir. Sen işini garantiye al.Allah gönlüne göre versin inşallah emeklerini boşa çıkartmasın

Sevdacım inşallah hayırlı haberlerin gelsin sıkıca tutunsunlar sana hatta birde ikiz olsunlar tam şenlik olsun buralarda :)) Allah yardımcın olsun

ALLAH HAYIRLI ETSIN CANIM...
BENIMDE ALTIN YUMURTAYDI... COK SUKUR TUTTU VE 8 HAFTALIK HAMILEYIM...
KALBINI FERAH TUT..
1 TANE OLSUN BIZIM OLSUN

grafiking cnm sağol inşallah benimle olur...Yüce rabbim, tüm arkadaşlarımın senin benim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canım Allah gönlüne göre versin. Tek yumurta süprizleri ile ilgili o kadar çok şey duydum okudum ki inşallah sende onlardan biri olursun.Dua edicem senin için. Allaha emanet ol.

sağol yasemin, inşallah bende o süprizlerden biri olurum...canım sende Allaha emanet ol..

tedaviye yeni başlayanlarlar , transferi olanalr allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sonuçlarınız hep poztif olsun... kucaklarımız bebişlerle dolsun (AMİN)

dogru soyluyorsun yasemınseza ben yıne de dıreteyım teşekkürler iyi dıleklerın ıcın ınsallah benden de bu ıyı dılekler bu guzellıkten mahrum kalan bızım gıbıler ıcın Rabbım ol desın ınsallah hepımıze.

savda_linka transferin hayırlı uğurlu olsun.sımsıkı tutunsunlar sana.

umutege,canım esmerimi sayfada görüyorum haber verir gelişmeleri.bir ara sıkıntı yaşadı ama şimdi iyi diye biliyorum.

incim canım nasılsın ?seni seviyoruz.

kızlar bugün kontrolüm vardı.çok şükür her şey yolunda ve sağlıklılarmış.ense ölçümleri yapıldı gayet iyi olduğunu söyledi.2 li test için çoğul gebeliklerde yanıltır ama ense kalınlıkları ince çıktığı için risk yüksek gelmeyecektir.bu sebeple elimizde bulunsun diye istiyorum dedi.ileriki testleri yapmıyacağını 4 boyutlu ultrasonla bu testlerin işlevini rahatlıkla yapabildiklerini söyledi.elimizde bulunsun dedi.ayrıca haftaya proftan randevu verdi.seni birde o görsün içimiz rahat etsin dedi.aralarında 3 günlük gelişim farkı varmış.sonraki dönemde önemlidir şimdi buna takılma dedi.cinsiyet içinde birinin pozisyonu her zaman ters oluyor göremiyor diğerini önce erkek gibi ama emin olamıyorum rahat göstermiyor dedi.

dr murat önal valla bende sankı bıraz acemı gıbı gordum ondan sordum sızlere cnm..

grafıkıng senın dr kım cnm tedavi sonucun ne oldu
geçmişi henuz okuyamadım kısaca bahsedermısın?
tesekkurler

benim doktorum nur hanimdi canim. ilk denememdi. tek yumurtam vardi. su an cokkkk sukur 8 haftalik hamileyim.
Allah in izniyle Nur hanimin vasitasiyla insallah kucagima alirim...
Bennn en bastan beri sadece Nur Hanimi istiyorum diye gittim.. Bir de kiz kardesimin adi da Nur du.. Ugur getirsin diye gittim...
Betul Hanim da cok iyidir. Benim arkadasimin 3. denemesinde onda tuttu...

arkadaşlar, hastaneden aradılar bu akşam 2 tane çatlatma iğnesi olmamı söylediler... yarın tonguç bey kontrol edecekmiş... çarşamba sabah saat 8 de müsteceb bey toplayacakmış.. nur hnm olmayacakmış üzüldüm valla...bakalım transferde kim olacak:)

Benim de bugün opum vardı canım. Müstecep Bey girdi opuma. Gerçekten çok çok iyi bir doktor. Sakın üzülme endişelenme. İnsana çok pozitif elektrik veriyor. Ve yaklaşımı da çok iyi. Üstelik benim 5 yumurta görünmesine rağmen 9 yumurta toplamış. Yani benim için elinden geleni yapmış Allah binlerce kere razı olsun ondan..

Son düzenleme:

akasyacım hadi hayırlı olsun, hepsi döllenir inşallahh...transferini kim yapacak belli mi...bir de neden 2 tane çatlatma iğnesi yapıyoruz..senin yumurtan 9 taneymiş sen 2tane yapsan anlarım, eee benimki 1 tane ben niye 2 tane çatlatma iğnesi oluyorum

Amin inşallah Canım ben 1.5 çatlatma iğnesi yaptım. 1 sağa yarım sola. Bana öyle söylediler. Sebebini bilmiyorum. Bu arada benim ultrasonda görünen 5 taneydi. Yumurta sayısı ile ilgisi yoktur.

iyi akşamlar arkadaşlar, ben birkaç gün içinde tedaviye başlıyorum.ama aklımda bir sürü soru var.şişli memorialda başlayacağım.adetimin ikinci günü gititğimde iğnelerim belirlencek ya bana o iğnenin nasıl yapılacağını göstercekler mi?bir sağa bir sola falan mı vuruluyor ben hiç bir şey bilmiyorum.önce gitcem iğne mi alcam tekrar hastaneye gitcem öylemi göstercekler.ilk iğnemi hastanedemi olcam.birde opu ameliyathanede mi oluyor.opuya girerken ne giyiyoruz.çıkınca odaya alıyorlarmış.bunun için pijama falan götürecek miyim.gerçi kalınmıyormuş ama nnasıl oldu sizin biraz anlatır mısınız?

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun tedavin.yumoşlarında güzelce çatlasın inşallah.müstecep bey bana çok uğurlu geldi.inşallah senin içinde öyle olur.sakin bir yapısı vardır.gerilmezsin.oldukça sabırlıdır.zaten hafif narkoz alacaksın doktoru belki görmezsin bile.

fıstıkcım bende adı üstünde ya çatlatma iğnesi neden yumurtam az olduğu hale 2 tane verdiler diyordum. Çatlatma iğnesi aynı zamanda yumurtanın olgunlaşmasını da sağlıyormuş o yüzden canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…