O kim? Yeni mi gelmis?
Ben 11–23 agustos tarihlerinde tedavi oldum onu hiiicccc duymadim
arkadaşlar selam:) bu gün saat 9 da randevum vardı, nur hoca yumurtamın 18 cm olduğunu kısmetse çarşamba toplayabileceklerini söyledi... . ama herzamanki gibi önce toplantı yapacaklar sonra uygunsa iğnemi söyliyceklermiş şuan onların aramasını bekliyorum:)....tedavim boyunca 1 yumurtam oldu... daha önceki tedavilerimde 5 yumurtam oluyordu, bu da beni daha çok motive ediyordu.... inşallahh bu 1 yumurtam altın yumurtadır.... çok heycanlıyım çooook dua edin lütfenn....İnşallah herşey çok güzel olur....bazen bi çokk seviniyorum bi çok korkuyorum sonra bi üzülüyorum sonra kendime gelip şükrediyorum...yani karmaşık duygular içindeyim
merhaba arkadaslar
bende 3 ay sonra bu maceraya adım atacagım o tarıhe kadar endometrıozıs iğne tedavim var .
benımle dr murat bey ılglenıyor .. murat beyı tanıyan bılen ıyımıdır yoksa betul hanım nur hanımı fılanmı istiyeyim ne dersiniz?
canımmm Allah razı olsun, herkes benı unuttu sanmıştımçok şukur herşey yolunda gitti. transferime nur hanım girdi. Allahım nur hanım çok güldürdü beni. öyle ki hemşire uyarmak zorunda kaldı iki yumurtam var şimdilik. yani biz şuan da tam 3 kişiyiz teyzeleri hayırlı ise de hep öyle kalalım inş...
tek problem ben birgun öncesi hasta oldum :2: sağolsun kayınvalidem bende hiç kaldırmıyor yerimden. benimde halim yok zaten. limonlu ıhlamurla geçecek inş...
bu sefer daha heyecanlı daha farklı duygular içindeyim... bu sefer gerçekten yaşadıklarımın farkındayım ve gerçektende istiyorum bu melekleri. rabbim hepimizin gönlundekını hayırlı kılsın, hayırlı kıldıklarınıda başımıza versin.... amin.....
ALLAH HAYIRLI ETSIN CANIM...
BENIMDE ALTIN YUMURTAYDI... COK SUKUR TUTTU VE 8 HAFTALIK HAMILEYIM...
KALBINI FERAH TUT..
1 TANE OLSUN BIZIM OLSUN
Canım Allah gönlüne göre versin. Tek yumurta süprizleri ile ilgili o kadar çok şey duydum okudum ki inşallah sende onlardan biri olursun.Dua edicem senin için. Allaha emanet ol.
Canım elbetteki betül hanım yada nur hanım olsun daha tecrübeli isimler murat beye göre. Sonuçta senin de benim gibi bir rahatsızlığın var. Gözden kaçmaması gereken ayrıntıları yakalayamayabilir. Sen işini garantiye al.Allah gönlüne göre versin inşallah emeklerini boşa çıkartmasın
savda_linka transferin hayırlı uğurlu olsun.sımsıkı tutunsunlar sana.
umutege,canım esmerimi sayfada görüyorum haber verir gelişmeleri.bir ara sıkıntı yaşadı ama şimdi iyi diye biliyorum.
incim canım nasılsın ?seni seviyoruz.
kızlar bugün kontrolüm vardı.çok şükür her şey yolunda ve sağlıklılarmış.ense ölçümleri yapıldı gayet iyi olduğunu söyledi.2 li test için çoğul gebeliklerde yanıltır ama ense kalınlıkları ince çıktığı için risk yüksek gelmeyecektir.bu sebeple elimizde bulunsun diye istiyorum dedi.ileriki testleri yapmıyacağını 4 boyutlu ultrasonla bu testlerin işlevini rahatlıkla yapabildiklerini söyledi.elimizde bulunsun dedi.ayrıca haftaya proftan randevu verdi.seni birde o görsün içimiz rahat etsin dedi.aralarında 3 günlük gelişim farkı varmış.sonraki dönemde önemlidir şimdi buna takılma dedi.cinsiyet içinde birinin pozisyonu her zaman ters oluyor göremiyor diğerini önce erkek gibi ama emin olamıyorum rahat göstermiyor dedi.[/QUO
hayırlısı olsunda cnm kız erkek falza önemlı değildir herhalde allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin....
dr murat önal valla bende sankı bıraz acemı gıbı gordum ondan sordum sızlere cnm..
grafıkıng senın dr kım cnm tedavi sonucun ne oldu
geçmişi henuz okuyamadım kısaca bahsedermısın?
tesekkurler
savda_linka transferin hayırlı uğurlu olsun.sımsıkı tutunsunlar sana.
umutege,canım esmerimi sayfada görüyorum haber verir gelişmeleri.bir ara sıkıntı yaşadı ama şimdi iyi diye biliyorum.
incim canım nasılsın ?seni seviyoruz.
kızlar bugün kontrolüm vardı.çok şükür her şey yolunda ve sağlıklılarmış.ense ölçümleri yapıldı gayet iyi olduğunu söyledi.2 li test için çoğul gebeliklerde yanıltır ama ense kalınlıkları ince çıktığı için risk yüksek gelmeyecektir.bu sebeple elimizde bulunsun diye istiyorum dedi.ileriki testleri yapmıyacağını 4 boyutlu ultrasonla bu testlerin işlevini rahatlıkla yapabildiklerini söyledi.elimizde bulunsun dedi.ayrıca haftaya proftan randevu verdi.seni birde o görsün içimiz rahat etsin dedi.aralarında 3 günlük gelişim farkı varmış.sonraki dönemde önemlidir şimdi buna takılma dedi.cinsiyet içinde birinin pozisyonu her zaman ters oluyor göremiyor diğerini önce erkek gibi ama emin olamıyorum rahat göstermiyor dedi.[/QUO
hayırlısı olsunda cnm kız erkek falza önemlı değildir herhalde allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin....
canım,inan ben hariç herkes merak ediyor.her kontrolümüz yok lekelenme yok kanama diye geçtiği için sadece sağlıklı olmalarına odaklandım.bu haftalarda bir çoğunun belli oluyor ya da doktor kesin olmasada bir tahmin söylüyor ondan yazdım.amin canım sağlıcakla doğsunlar.sen nasılsın lekelenmeler geçti mi?işede başlamışsın hayırlı olsun.
canım,inan ben hariç herkes merak ediyor.her kontrolümüz yok lekelenme yok kanama diye geçtiği için sadece sağlıklı olmalarına odaklandım.bu haftalarda bir çoğunun belli oluyor ya da doktor kesin olmasada bir tahmin söylüyor ondan yazdım.amin canım sağlıcakla doğsunlar.sen nasılsın lekelenmeler geçti mi?işede başlamışsın hayırlı olsun.
sağol cnm lekelenme 1 gün oldu geçti çok şükür coraspirinden dolayı olmus hapı bıraktım.. evet işede başladım cnm çok şükür şimdilik iiyizzz
arkadaşlar, hastaneden aradılar bu akşam 2 tane çatlatma iğnesi olmamı söylediler... yarın tonguç bey kontrol edecekmiş... çarşamba sabah saat 8 de müsteceb bey toplayacakmış.. nur hnm olmayacakmış üzüldüm valla...bakalım transferde kim olacak:)
Benim de bugün opum vardı canım. Müstecep Bey girdi opuma. Gerçekten çok çok iyi bir doktor. Sakın üzülme endişelenme. İnsana çok pozitif elektrik veriyor. Ve yaklaşımı da çok iyi. Üstelik benim 5 yumurta görünmesine rağmen 9 yumurta toplamış. Yani benim için elinden geleni yapmışAllah binlerce kere razı olsun ondan..
akasyacım hadi hayırlı olsun, hepsi döllenir inşallahh...transferini kim yapacak belli mi...bir de neden 2 tane çatlatma iğnesi yapıyoruz..senin yumurtan 9 taneymiş sen 2tane yapsan anlarım, eee benimki 1 tane ben niye 2 tane çatlatma iğnesi oluyorum
arkadaşlar, hastaneden aradılar bu akşam 2 tane çatlatma iğnesi olmamı söylediler... yarın tonguç bey kontrol edecekmiş... çarşamba sabah saat 8 de müsteceb bey toplayacakmış.. nur hnm olmayacakmış üzüldüm valla...bakalım transferde kim olacak:)
sağol cnm lekelenme 1 gün oldu geçti çok şükür coraspirinden dolayı olmus hapı bıraktım.. evet işede başladım cnm çok şükür şimdilik iiyizzz
bir daha olmaz inşallah.bize transfer sonrası diye bir liste vermişlerdiya orda da yazıyordu testten sonra lekelenme olursa corasprini bırakın diye.
Benim de bugün opum vardı canım. Müstecep Bey girdi opuma. Gerçekten çok çok iyi bir doktor. Sakın üzülme endişelenme. İnsana çok pozitif elektrik veriyor. Ve yaklaşımı da çok iyi. Üstelik benim 5 yumurta görünmesine rağmen 9 yumurta toplamış. Yani benim için elinden geleni yapmışAllah binlerce kere razı olsun ondan..
canım çok sevindim.inşallah bir sürüde sağlıklı yumoş olarak geri döner sana. canım gerçekten sayın mutlu etti çünkü senin özel bir durumun vardı.
iyi akşamlar arkadaşlar, ben birkaç gün içinde tedaviye başlıyorum.ama aklımda bir sürü soru var.şişli memorialda başlayacağım.adetimin ikinci günü gititğimde iğnelerim belirlencek ya bana o iğnenin nasıl yapılacağını göstercekler mi?bir sağa bir sola falan mı vuruluyor ben hiç bir şey bilmiyorum.önce gitcem iğne mi alcam tekrar hastaneye gitcem öylemi göstercekler.ilk iğnemi hastanedemi olcam.birde opu ameliyathanede mi oluyor.opuya girerken ne giyiyoruz.çıkınca odaya alıyorlarmış.bunun için pijama falan götürecek miyim.gerçi kalınmıyormuş ama nnasıl oldu sizin biraz anlatır mısınız?
tedaviniz hayırlı olsun.ben muayene olmuştum ve doktorum artık başlayabiliriz rahimde sorun görünmüyor demişti.ilaçlarımı yazdı ve aldım.bu arada ateş eczanesinden alırsan elinde kalanları geri verme ve paranı alma şansın olur.bu topikte umut ege arkadaşımızın tavsiyesi ile oradan aldım ve elimde kalan açılmamış her paketi geri alıp paramı iade ettiler.hastaneden çıkışta 50 mtre felandır yokuşta sağdaki eczanelerden biri.ilaçlarımı alınca tekrar hastaneye gittim hemşireler nasıl kullanılacağını anlattılar.eve gitttim ve onlardan telefon bekledim.telefonda ilacı hangi miktarda yapmam gerektiğini söylediler.kontrol günü ve saati hakkında da onlar seni aryıp bilgi veriyorlar. canım hastaneden önlük giydiriyorlar.çıkıştada kıyafetlerini giyersin.sorun olmuyor.acılı ve ağrılı bir işlem değil hiç biri.gözün korkmasın.her anın tadını çıkar.
canım hayırlı olsun tedavin.yumoşlarında güzelce çatlasın inşallah.müstecep bey bana çok uğurlu geldi.inşallah senin içinde öyle olur.sakin bir yapısı vardır.gerilmezsin.oldukça sabırlıdır.zaten hafif narkoz alacaksın doktoru belki görmezsin bile.
bir daha olmaz inşallah.bize transfer sonrası diye bir liste vermişlerdiya orda da yazıyordu testten sonra lekelenme olursa corasprini bırakın diye.
canım çok sevindim.inşallah bir sürüde sağlıklı yumoş olarak geri döner sana. canım gerçekten sayın mutlu etti çünkü senin özel bir durumun vardı.
tedaviniz hayırlı olsun.ben muayene olmuştum ve doktorum artık başlayabiliriz rahimde sorun görünmüyor demişti.ilaçlarımı yazdı ve aldım.bu arada ateş eczanesinden alırsan elinde kalanları geri verme ve paranı alma şansın olur.bu topikte umut ege arkadaşımızın tavsiyesi ile oradan aldım ve elimde kalan açılmamış her paketi geri alıp paramı iade ettiler.hastaneden çıkışta 50 mtre felandır yokuşta sağdaki eczanelerden biri.ilaçlarımı alınca tekrar hastaneye gittim hemşireler nasıl kullanılacağını anlattılar.eve gitttim ve onlardan telefon bekledim.telefonda ilacı hangi miktarda yapmam gerektiğini söylediler.kontrol günü ve saati hakkında da onlar seni aryıp bilgi veriyorlar. canım hastaneden önlük giydiriyorlar.çıkıştada kıyafetlerini giyersin.sorun olmuyor.acılı ve ağrılı bir işlem değil hiç biri.gözün korkmasın.her anın tadını çıkar.
sağol arkadaşım verdiğin bilgiler için.çok korkuyorum.beceriksiz biriyim.inşlh bu tedavinin üstesinden gelebilirim.
akasyacım hadi hayırlı olsun, hepsi döllenir inşallahh...transferini kim yapacak belli mi...bir de neden 2 tane çatlatma iğnesi yapıyoruz..senin yumurtan 9 taneymiş sen 2tane yapsan anlarım, eee benimki 1 tane ben niye 2 tane çatlatma iğnesi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?