Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım çok sevindim.inşallah bir sürüde sağlıklı yumoş olarak geri döner sana. canım gerçekten sayın mutlu etti çünkü senin özel bir durumun vardı.

Mercancığım ;

Çok sağol canım. Bugün arayıp durumlarını öğreneceğim.. İnşallah kaybımız fazla değildir... Allah hepimizin yardımcısı olsun..

çok sevindim canım senin için inşallah hepsi çok iyi kalitede olurlar duarımız seninle

kızlar yarın tedaviye bşalıyorum doktorum nur hanım ama yoğunmuş yarın.betül hanımdan randevu verdiler nasıl bir doktor betül hanım?birde sekreter hormon testleriniz yapılacak sonuçlarını 1-2 saat bekleyeceksiniz sonra ilaçlarınız belli olcak dedi.böyle mi olacak hergün hastanede 1-2 saat tahlil sonucumu bekleyeceğim?

Canım Betül Hanım'a hiç muayene olmadım ama gayet tecrübeli ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Bana verdiği elektrik bu yönde. tedavi için de hiç stres yapma. Hastane çok profesyonel. Herşeyi zaten ayarlıyorlar. Sen sabah hastaneye gittiğinde kan vereceksin. Muayene olacaksın. Normal şartlarda reçeteni yazıp eve gönderecekler seni. Kan tahlillerin belli olduğunda saat 3-4 gibi seni arayıp hangi iğneyi hangi dozda yaptırman gerektiğini bildirip ; ertesi gün için randevu saatini ve doktorunu bildirecekler. süreç böyle devam edecek.. Hayırlısı olsun inşallah

çok sevindim canım senin için inşallah hepsi çok iyi kalitede olurlar duarımız seninle

Allah razı olsun canım arkadaşım Dualarınızı esirgemeyin. siz tatlı hamişlerin duası kabul olurmuş.. Hastaneyi aradım. Ama kalbim duracaktı resmen :18: Bu tedavinin her aşaması ayrı bir stres gerçekten de.. 9 yumurtamdan 7'si olgun çıkmış ve 6'sı döllenmiş. Şimdi hepsinin yaşayıp PGT'ye girmesi ve 1 tanecik altın yumurta için dua ediyorum Hayırlısı Allah'tan..

teşekkür ederim canım.inşlh sende bebeğine kavuşursun.peki aç mı gitmeliyim tahliller için?

teşekkür ederim canım.inşlh sende bebeğine kavuşursun.peki aç mı gitmeliyim tahliller için?

Amin canım.. İnşallah hepimiz kavuşuruz.. Aç gitmene gerek yok canım. Sadece yumurta toplama işleminden bir gece önce birşey yemiyorsun. Yumurta toplama işlemi günü aç oluyorsun. Çünkü narkoz veriyorlar. Hastane seni her aşamada her konuda yönlendirecek.. Hiç merak etme. Sen sadece bebişlerine konstre ol..

Canan, Adenes ve Yasemin sonuç sonrası doktorlarınızla görüştünüz mü? Bazı testler var, bir de rahim filmi. Bir sonraki deneme için mutlaka yaptırın...

incicim ben yenı gordum mesajı ben görüştüm proteinc aktivitesi felan var onları yaptırdım. yarında hsg cekılcek. Dr. dondurulmuşlar var yaşın genc gıbı tesellilerde bulunuyor testlerden sonra semra hocayla goruscez oda bır baksın bakalım napabılırz dedı ben bosda durmadım bu arada gorustugum dr lar vardı ama sanırım yıne memorıal de denıycem

akasyanın dediğigibi canım. Hayırlı ugurlu olsun tedavın rabbım hepımızın yardımcı osun :)

Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah yardımcınız olsun. Hem heycanlı hem stresli hemde yorucu bir zamana adım attınız allah yüzünüze baksın. Beyninizi çok yormayın oldumu tuttumu ağrım yok felan gibi şeylere çok takılmayın bir bakmışsınız sizinle meleğiniz aksine tutmayabilirde bunun garantisi yok zaten olmadığında da ilk iki gün fena oluyorsunuz sonra arayışlar ıcınde oluyorsunz hatta kendınızı bu sayfada buluyoruz dıyebılırım inş rabbim kendı katında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize :)

Transferi olan arkadaşlar beklemek gibisi de yok :)) Herşey gönlünüzce olsun inss müjdeleri bize verirsiniz de bizede umut olursunuz bol hamişlii günler bizimle olsun

Negatifcilerimiz bizde pozitif olacağız bunu biliyorum bizde bağıra bağıra söleyeceğizzz hamileyizz diye. Zor günlerden geçiyoruz ama hep umutlu olalım bundada hayır wardır. Şimdi ben diğer adetimde başlasam mı diye içimden geçiriyorum tiryakilik yapıyor bu tedavi:))) test sonuçlarıma göre bakacağım duruma. allahım büyük bizide güldürcek inş. Kromozom testi yaptıranlar oldumu acaba heryerde fiyat değişiyor. Çenem düştü resmenn sizleri tanımasam da hepinizi sewiyorummm çünkü sizler bana umut oluyorsunuz yerı gelıyor derman oluyorsunuz iyi ki warsınızz

Merhaba fıstık. İnşaallah o bir yumurta senin altın yumurtandır ve yavruna kavuşursun... Allah yardımcın olsun...

Çok şükür mercanım. Ben de sizi ve fındıklarınızı çok seviyorum
Her şeyinin yolunda olmasına çok sevindim. Hep böyle sürsün inşaallah...

Öncelkle tedavin hayırlı olsun canım. Arkadaşlar yazmış, ben de bildiklerimi ve yaşadıklarımı yazayım. İğnelerini arkadaşların dediği gibi ateş eczanesinden de alabilirsin hastanede ilaçlardan sorumlu biri var oradan da alabilirsin, 5 dk içinde getiriyorlar sana. Sonra hemşire sana nasıl yapılacağını gösteriyor. İnan bana çok basit. Yaptığın alan kanamıyor bile. İlk 7-8 gün sadece yumurta geliştirici iğne yapıyorsun. Bir gün sağdan yaptıysan diğer gün soldan yaparsın. Opu'ya 2-3 gün kala geliştiricilerin yanında bir de baskılayıcı iğne veriyorlar. Birer saat arayla yapıyorsun. Opu'dan 36 saat önce de çatlatma iğnesi yapacaksın. Hiç meraklanma seni yönlendirecekler. Opu odaları var, bildiğimiz ameliyathaneler gibi değil. Muayene odasından biraz daha geniş, o malum koltuktan var. Opu'ya girmeden seni odaya alıyorlar. Orada ameliyat önlüğü giyiyorsun sonra sandalyeyle opu yerine götürüyorlar. Eşyalarını odada bırakabilirsin. Opu'dan sonra sedyeyle odana çıkarılıyorsun. Kahvaltı getiriyorlar. Biraz dinlendikten sonra ayrılıyorsun. Yanında pijama götürmene gerek yok. Önlükle yatıyorsun, örtü de oluyor zaten.

Hormon testleri için aç gitmene gerek yok. Kan vereceksin ardından muayene sonra da ayrılacaksın hastaneden. Öğleden sonra seni arayıp ilaç dozunu ve ertesi gün kaçta geleceğini söyleyecekler.

Canancım hsg'yi nerede çektireceksin?

Amin inşaallah...
Kromozom testini ben Zeynep Kamil'de ücretsiz yaptırdım. Memorial'da kişi başı 400 tl istediler.

İncicim hsg yı radyomarda çektircem. yarın gelişmeleri yazarım sıze. MEmorıal çok ıstıyor ya devlette ne zaman gelıyor sonuc canım

Tamam merakla bekleyeceğim izlenimlerini :)
Zeynep Kamil bana 1 ay süre verdi ama raporda kan verdiğim tarihten 2 hafta sonrasını sonuç tarihi olarak yazmışlar.

Son düzenleme:
bhcim nerelerdesin?

Hamilelerimiz unuttu bizi

mustuba
silgi
kekyiyelim
n_ozkan

Kızlar kayboldunuz...

Tamam merakla bekleyeceğim izlenimlerini :)
Zeynep Kamil bana 1 ay süre verdi ama raporda kan verdiğim tarihten 2 hafta sonrasını sonuç tarihi olarak yazmışlar.

bende zeynep kamılde kanda pıhtılaşma tahlılı yaptırdım banada 1 ay sonra çıkar sonuçlar dedıler ama 1 hafta sonra çıkmıştı sonuçlarım dedıklerı tarihten önce çıkıyor genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…