canım çok sevindim.inşallah bir sürüde sağlıklı yumoş olarak geri döner sana. canım gerçekten sayın mutlu etti çünkü senin özel bir durumun vardı.
Benim de bugün opum vardı canım. Müstecep Bey girdi opuma. Gerçekten çok çok iyi bir doktor. Sakın üzülme endişelenme. İnsana çok pozitif elektrik veriyor. Ve yaklaşımı da çok iyi. Üstelik benim 5 yumurta görünmesine rağmen 9 yumurta toplamış. Yani benim için elinden geleni yapmışAllah binlerce kere razı olsun ondan..
kızlar yarın tedaviye bşalıyorum doktorum nur hanım ama yoğunmuş yarın.betül hanımdan randevu verdiler nasıl bir doktor betül hanım?birde sekreter hormon testleriniz yapılacak sonuçlarını 1-2 saat bekleyeceksiniz sonra ilaçlarınız belli olcak dedi.böyle mi olacak hergün hastanede 1-2 saat tahlil sonucumu bekleyeceğim?
çok sevindim canım senin için inşallah hepsi çok iyi kalitede olurlar duarımız seninle
Canım Betül Hanım'a hiç muayene olmadım ama gayet tecrübeli ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Bana verdiği elektrik bu yönde. tedavi için de hiç stres yapma. Hastane çok profesyonel. Herşeyi zaten ayarlıyorlar. Sen sabah hastaneye gittiğinde kan vereceksin. Muayene olacaksın. Normal şartlarda reçeteni yazıp eve gönderecekler seni. Kan tahlillerin belli olduğunda saat 3-4 gibi seni arayıp hangi iğneyi hangi dozda yaptırman gerektiğini bildirip ; ertesi gün için randevu saatini ve doktorunu bildirecekler. süreç böyle devam edecek.. Hayırlısı olsun inşallah
teşekkür ederim canım.inşlh sende bebeğine kavuşursun.peki aç mı gitmeliyim tahliller için?
Canan, Adenes ve Yasemin sonuç sonrası doktorlarınızla görüştünüz mü? Bazı testler var, bir de rahim filmi. Bir sonraki deneme için mutlaka yaptırın...
teşekkür ederim canım.inşlh sende bebeğine kavuşursun.peki aç mı gitmeliyim tahliller için?
çok sevindim canım senin için inşallah hepsi çok iyi kalitede olurlar duarımız seninle[/QUO
Müstecep bey gerçekten hasta psıkolojısından anlıyor cok rahatlatıyor ınsanı bende cok sewerım kendısını inş sana sans getırır canım allah yardımcın olsun hamıs haberlerını duyarız ins :)
Canım Betül Hanım'a hiç muayene olmadım ama gayet tecrübeli ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Bana verdiği elektrik bu yönde. tedavi için de hiç stres yapma. Hastane çok profesyonel. Herşeyi zaten ayarlıyorlar. Sen sabah hastaneye gittiğinde kan vereceksin. Muayene olacaksın. Normal şartlarda reçeteni yazıp eve gönderecekler seni. Kan tahlillerin belli olduğunda saat 3-4 gibi seni arayıp hangi iğneyi hangi dozda yaptırman gerektiğini bildirip ; ertesi gün için randevu saatini ve doktorunu bildirecekler. süreç böyle devam edecek.. Hayırlısı olsun inşallah
çok sevindim canım senin için inşallah hepsi çok iyi kalitede olurlar duarımız seninle[/QUO
Müstecep bey gerçekten hasta psıkolojısından anlıyor cok rahatlatıyor ınsanı bende cok sewerım kendısını inş sana sans getırır canım allah yardımcın olsun hamıs haberlerını duyarız ins :)
Ben de çok sevdim. İyi bir doktor. Amin canım. İnşallah sen de yeni tedavinde bebişine kavuşursun. Tüm testleri yaptırıp ; sonucuna göre tedaviyi planlaman bence çok iyi. En azından içinde şüphe kalmadan yeni tedavine başlarsın.
arkadaşlar selam:) bu gün saat 9 da randevum vardı, nur hoca yumurtamın 18 cm olduğunu kısmetse çarşamba toplayabileceklerini söyledi... . ama herzamanki gibi önce toplantı yapacaklar sonra uygunsa iğnemi söyliyceklermiş şuan onların aramasını bekliyorum:)....tedavim boyunca 1 yumurtam oldu... daha önceki tedavilerimde 5 yumurtam oluyordu, bu da beni daha çok motive ediyordu.... inşallahh bu 1 yumurtam altın yumurtadır.... çok heycanlıyım çooook dua edin lütfenn....İnşallah herşey çok güzel olur....bazen bi çokk seviniyorum bi çok korkuyorum sonra bi üzülüyorum sonra kendime gelip şükrediyorum...yani karmaşık duygular içindeyim
incim canım nasılsın ?seni seviyoruz.
kızlar bugün kontrolüm vardı.çok şükür her şey yolunda ve sağlıklılarmış.ense ölçümleri yapıldı gayet iyi olduğunu söyledi.2 li test için çoğul gebeliklerde yanıltır ama ense kalınlıkları ince çıktığı için risk yüksek gelmeyecektir.bu sebeple elimizde bulunsun diye istiyorum dedi.ileriki testleri yapmıyacağını 4 boyutlu ultrasonla bu testlerin işlevini rahatlıkla yapabildiklerini söyledi.elimizde bulunsun dedi.ayrıca haftaya proftan randevu verdi.seni birde o görsün içimiz rahat etsin dedi.aralarında 3 günlük gelişim farkı varmış.sonraki dönemde önemlidir şimdi buna takılma dedi.cinsiyet içinde birinin pozisyonu her zaman ters oluyor göremiyor diğerini önce erkek gibi ama emin olamıyorum rahat göstermiyor dedi.
iyi akşamlar arkadaşlar, ben birkaç gün içinde tedaviye başlıyorum.ama aklımda bir sürü soru var.şişli memorialda başlayacağım.adetimin ikinci günü gititğimde iğnelerim belirlencek ya bana o iğnenin nasıl yapılacağını göstercekler mi?bir sağa bir sola falan mı vuruluyor ben hiç bir şey bilmiyorum.önce gitcem iğne mi alcam tekrar hastaneye gitcem öylemi göstercekler.ilk iğnemi hastanedemi olcam.birde opu ameliyathanede mi oluyor.opuya girerken ne giyiyoruz.çıkınca odaya alıyorlarmış.bunun için pijama falan götürecek miyim.gerçi kalınmıyormuş ama nnasıl oldu sizin biraz anlatır mısınız?
kızlar yarın tedaviye bşalıyorum doktorum nur hanım ama yoğunmuş yarın.betül hanımdan randevu verdiler nasıl bir doktor betül hanım?birde sekreter hormon testleriniz yapılacak sonuçlarını 1-2 saat bekleyeceksiniz sonra ilaçlarınız belli olcak dedi.böyle mi olacak hergün hastanede 1-2 saat tahlil sonucumu bekleyeceğim?
incicim ben yenı gordum mesajı ben görüştüm proteinc aktivitesi felan var onları yaptırdım. yarında hsg cekılcek. Dr. dondurulmuşlar var yaşın genc gıbı tesellilerde bulunuyor testlerden sonra semra hocayla goruscez oda bır baksın bakalım napabılırz dedı ben bosda durmadım bu arada gorustugum dr lar vardı ama sanırım yıne memorıal de denıycem
Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah yardımcınız olsun. Hem heycanlı hem stresli hemde yorucu bir zamana adım attınız allah yüzünüze baksın. Beyninizi çok yormayın oldumu tuttumu ağrım yok felan gibi şeylere çok takılmayın bir bakmışsınız sizinle meleğiniz aksine tutmayabilirde bunun garantisi yok zaten olmadığında da ilk iki gün fena oluyorsunuz sonra arayışlar ıcınde oluyorsunz hatta kendınızı bu sayfada buluyoruz dıyebılırım inş rabbim kendı katında hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize :)
Transferi olan arkadaşlar beklemek gibisi de yok :)) Herşey gönlünüzce olsun inss müjdeleri bize verirsiniz de bizede umut olursunuz bol hamişlii günler bizimle olsun
Negatifcilerimiz bizde pozitif olacağız bunu biliyorum bizde bağıra bağıra söleyeceğizzz hamileyizz diye. Zor günlerden geçiyoruz ama hep umutlu olalım bundada hayır wardır. Şimdi ben diğer adetimde başlasam mı diye içimden geçiriyorum tiryakilik yapıyor bu tedavi:))) test sonuçlarıma göre bakacağım duruma. allahım büyük bizide güldürcek inş. Kromozom testi yaptıranlar oldumu acaba heryerde fiyat değişiyor. Çenem düştü resmenn sizleri tanımasam da hepinizi sewiyorummm çünkü sizler bana umut oluyorsunuz yerı gelıyor derman oluyorsunuz iyi ki warsınızz
Ben de çok sevdim. İyi bir doktor. Amin canım. İnşallah sen de yeni tedavinde bebişine kavuşursun. Tüm testleri yaptırıp ; sonucuna göre tedaviyi planlaman bence çok iyi. En azından içinde şüphe kalmadan yeni tedavine başlarsın.
inş canım hakkımızda hayırlısı testlerı yaptırdım hsg ıle kromozom kaldı onlarıda yaptırayım da bakalım sonuc ne cıkcak ıns allahım 3 tedavımde kollarımı bos bırakmaz :)
Merhaba fıstık. İnşaallah o bir yumurta senin altın yumurtandır ve yavruna kavuşursun... Allah yardımcın olsun...
Çok şükür mercanım. Ben de sizi ve fındıklarınızı çok seviyorum
Her şeyinin yolunda olmasına çok sevindim. Hep böyle sürsün inşaallah...
Öncelkle tedavin hayırlı olsun canım. Arkadaşlar yazmış, ben de bildiklerimi ve yaşadıklarımı yazayım. İğnelerini arkadaşların dediği gibi ateş eczanesinden de alabilirsin hastanede ilaçlardan sorumlu biri var oradan da alabilirsin, 5 dk içinde getiriyorlar sana. Sonra hemşire sana nasıl yapılacağını gösteriyor. İnan bana çok basit. Yaptığın alan kanamıyor bile. İlk 7-8 gün sadece yumurta geliştirici iğne yapıyorsun. Bir gün sağdan yaptıysan diğer gün soldan yaparsın. Opu'ya 2-3 gün kala geliştiricilerin yanında bir de baskılayıcı iğne veriyorlar. Birer saat arayla yapıyorsun. Opu'dan 36 saat önce de çatlatma iğnesi yapacaksın. Hiç meraklanma seni yönlendirecekler. Opu odaları var, bildiğimiz ameliyathaneler gibi değil. Muayene odasından biraz daha geniş, o malum koltuktan var. Opu'ya girmeden seni odaya alıyorlar. Orada ameliyat önlüğü giyiyorsun sonra sandalyeyle opu yerine götürüyorlar. Eşyalarını odada bırakabilirsin. Opu'dan sonra sedyeyle odana çıkarılıyorsun. Kahvaltı getiriyorlar. Biraz dinlendikten sonra ayrılıyorsun. Yanında pijama götürmene gerek yok. Önlükle yatıyorsun, örtü de oluyor zaten.
Hormon testleri için aç gitmene gerek yok. Kan vereceksin ardından muayene sonra da ayrılacaksın hastaneden. Öğleden sonra seni arayıp ilaç dozunu ve ertesi gün kaçta geleceğini söyleyecekler.
Canancım hsg'yi nerede çektireceksin?
Amin inşaallah...
Kromozom testini ben Zeynep Kamil'de ücretsiz yaptırdım. Memorial'da kişi başı 400 tl istediler.[/QUOT
İncicim hsg yı radyomarda çektircem. yarın gelişmeleri yazarım sıze. MEmorıal çok ıstıyor ya devlette ne zaman gelıyor sonuc canım
İncicim hsg yı radyomarda çektircem. yarın gelişmeleri yazarım sıze. MEmorıal çok ıstıyor ya devlette ne zaman gelıyor sonuc canım
inş canım hakkımızda hayırlısı testlerı yaptırdım hsg ıle kromozom kaldı onlarıda yaptırayım da bakalım sonuc ne cıkcak ıns allahım 3 tedavımde kollarımı bos bırakmaz :)
inşallah cnm inşallah sende yavruna tez zamanda sağlıcakla kavusursun... hergün dualarımdasınız... allahım tez zamanda önce göbüşünü sonra kollarını doldursun...
Tamam merakla bekleyeceğim izlenimlerini :)
Zeynep Kamil bana 1 ay süre verdi ama raporda kan verdiğim tarihten 2 hafta sonrasını sonuç tarihi olarak yazmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?