Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bugün tonguç beyde muayenemi oldum, erkek doktorlardan çekinirdim ama bayan doktorlardan daha nazik davranıyorlar..yarın kısmetse yumurtamı onlara emanet edicem,:) bu arada sizlerde de oldumu , benim başım 2-3 gündür çok ağrıyor..hocaya sormuştum stres ve ilaçlardandır demişti...ağrı kesici kullandınız mı ne yaptınız

şimdiden hayırlı olsun inşallah altın yumurtan seni bulur güzel sonuçlar alırsın... benimde sonuç alana kadar başım çok fena ağrımıstı ama hiç ilaç kullanmadım hatta grip oldum belki ondan ağrıdı benimkisi doktor parol içebilirsin dediği halde ben yinede hiç ağrı kesici kullanmadım ... ama stresin büyük etkisi var bence

hayırlı olsun canım kaliteli güzel yumoşların olsun inşallah
benim olmamıştı baş ağrım kasık ağrım oldu biraz ama yinede içmedim
dayanabilirsen içme bence
ben pek ilaç içmeyi sevniyorum o yüzden içmedim

Canım benim de ilaçlara başladığım ilk günlerde olmuştu. Stresten ve ilaçlar da yapıyor olabilir. Ben dayanmıştım. İlaç içmedim. Ama opudan sonra bana Parol verdiler. Parol içersen sorun olmaz sanırım. Yine de ben içmemeyi tercih ederim.

bende ilaç içmeyi çok sevmiyorum...sanırım bu ağrı daha çok stresten oluyor...güzel şeyler düşünerek üstesinden gelmeye çalışıyorum:) sizlerinde bebişleri hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahh

merhaba canım, bende ilaç kullanmayı tercih etmeyenlerdenim. Sana tavsiyede bulunayım baş ağrısı için bende işe yarar gerçekten. Evde varsa 1yemek kaşığı nar ekşisi iç. Üzerine de bol miktarda su yaklaşık 1 litre. Beynimizin %90'ı sudan oluşuyor ve sıvı miktarı azalınca da baş ağrısı yapabiliyor, nar parasetemol içerdiğinden o da iyi geliyor. Geçmiş olsun

iyi akşamlar kızlar
ben devlette bir tüp denedim olmadı,şimdi tekrar başlamak istedim ama tedavi bayrama denk geliyor diye başlamadılar. memorialde böyle tedavisi bayrama denk gelen varmı onlar nası geçirecek bu süreci biliyor musunuz ??

Hangi devlette denemek istedinde yapmadılar arkadaşım

Hayırlı olsun.İnşallah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın

Kızlar bu ilaçlar hiçbirinizde gaz yapmadı mı ya Ben resmen gazwoman olmuştum Gece uykudan uyandırıyordu o derece

sağol cnm allah razı olsun darısı başına inşallahhh

Kızlar bu ilaçlar hiçbirinizde gaz yapmadı mı ya Ben resmen gazwoman olmuştum Gece uykudan uyandırıyordu o derece

canım tedaviye mi başladın da ben kaçırdım acaba:26::26:
eğer öyleyse bana çok fena yapmıştı
hayırlı olsun canım arkadaşım
bol bol kaliteli yumoşun olsun inşallahhhhh

canım tedaviye mi başladın da ben kaçırdım acaba:26::26:
eğer öyleyse bana çok fena yapmıştı
hayırlı olsun canım arkadaşım
bol bol kaliteli yumoşun olsun inşallahhhhh

Yok canım başlamadım. Yaklaşık 1,5 ayım var nasipse. İlk tedavilerim için sormuştum. Nasılsın? Paşan nasıl? İsim düşündünüz mü?

Tamam merakla bekleyeceğim izlenimlerini :)
Zeynep Kamil bana 1 ay süre verdi ama raporda kan verdiğim tarihten 2 hafta sonrasını sonuç tarihi olarak yazmışlar.

özel hastanede 1 ayda çıkıyor diyor. ben çalıstıgım ıcın mecbur ozelden yapcam bır daha ızın ıstersem kovulcam :))

bende olmadı gaz çok olmuştu:)) Ama olsaydıda içmeyı tercıh etmezdım her ilaç içtiğimizde vücutta etkı bırakıyor. Yumurtaların bebek olarak sana dönsün inş. Güzel haberlerını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…