bugün tonguç beyde muayenemi oldum, erkek doktorlardan çekinirdim ama bayan doktorlardan daha nazik davranıyorlar..yarın kısmetse yumurtamı onlara emanet edicem,:) bu arada sizlerde de oldumu , benim başım 2-3 gündür çok ağrıyor..hocaya sormuştum stres ve ilaçlardandır demişti...ağrı kesici kullandınız mı ne yaptınız
bugün tonguç beyde muayenemi oldum, erkek doktorlardan çekinirdim ama bayan doktorlardan daha nazik davranıyorlar..yarın kısmetse yumurtamı onlara emanet edicem,:) bu arada sizlerde de oldumu , benim başım 2-3 gündür çok ağrıyor..hocaya sormuştum stres ve ilaçlardandır demişti...ağrı kesici kullandınız mı ne yaptınız
şimdiden hayırlı olsun inşallah altın yumurtan seni bulur güzel sonuçlar alırsın... benimde sonuç alana kadar başım çok fena ağrımıstı ama hiç ilaç kullanmadım hatta grip oldum belki ondan ağrıdı benimkisi doktor parol içebilirsin dediği halde ben yinede hiç ağrı kesici kullanmadım ... ama stresin büyük etkisi var bence
hayırlı olsun canım kaliteli güzel yumoşların olsun inşallah
benim olmamıştı baş ağrım kasık ağrım oldu biraz ama yinede içmedim
dayanabilirsen içme bence
ben pek ilaç içmeyi sevniyorum o yüzden içmedim
iyi akşamlar kızlar
ben devlette bir tüp denedim olmadı,şimdi tekrar başlamak istedim ama tedavi bayrama denk geliyor diye başlamadılar. memorialde böyle tedavisi bayrama denk gelen varmı onlar nası geçirecek bu süreci biliyor musunuz ??
iyi akşamlar kızlar
ben devlette bir tüp denedim olmadı,şimdi tekrar başlamak istedim ama tedavi bayrama denk geliyor diye başlamadılar. memorialde böyle tedavisi bayrama denk gelen varmı onlar nası geçirecek bu süreci biliyor musunuz ??
bhcim nerelerdesin?
Hamilelerimiz unuttu bizi
mustuba
silgi
kekyiyelim
n_ozkan
Kızlar kayboldunuz...
bende ilaç içmeyi çok sevmiyorum...sanırım bu ağrı daha çok stresten oluyor...güzel şeyler düşünerek üstesinden gelmeye çalışıyorum:) sizlerinde bebişleri hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahh
bak hamıleler unuttu ama dogran unutmadı.nasılsın canım nasıl gıdıyor?
Kızlar bu ilaçlar hiçbirinizde gaz yapmadı mı yaBen resmen gazwoman olmuştum Gece uykudan uyandırıyordu o derece 
bak hamıleler unuttu ama dogran unutmadı.nasılsın canım nasıl gıdıyor?
canım tedaviye mi başladın da ben kaçırdım acaba:26::26:
eğer öyleyse bana çok fena yapmıştı
hayırlı olsun canım arkadaşım
bol bol kaliteli yumoşun olsun inşallahhhhh
Tamam merakla bekleyeceğim izlenimlerini :)
Zeynep Kamil bana 1 ay süre verdi ama raporda kan verdiğim tarihten 2 hafta sonrasını sonuç tarihi olarak yazmışlar.
inşallah cnm inşallah sende yavruna tez zamanda sağlıcakla kavusursun... hergün dualarımdasınız... allahım tez zamanda önce göbüşünü sonra kollarını doldursun...
inş canım inş duaların için çok sağol. allah isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsın kuzucuklara da sağlıklı uzun ömür wersın :)
hayırlı olsun canım kaliteli güzel yumoşların olsun inşallah
benim olmamıştı baş ağrım kasık ağrım oldu biraz ama yinede içmedim
dayanabilirsen içme bence
ben pek ilaç içmeyi sevniyorum o yüzden içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?