Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

slm kızlar keyifler yerindedir inşallah ben bu ara çok fazla giremiyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizi hepinize dua ediyoruz

sevda canım değerin gayet iyi artmış maşallahhh

Hamile arkadaşlarım allah kucağınıza almayı nasip etsin inş :) Sevdacım cok sevindim değerinin artmasına:)

Test tarihini bekleyen canlarım allah sabır versin güzel haberlerınızı beklıyoruz:)

Tedaviye başlayacak beklemede olan bizler içinde allah bebeğımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş :)

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

MTHFR1298 Mutasyon analizi Mutasyon adı Sonuç

A1298C Mt/N

Mt/N : Heterozigot (mutasyonu tek alelde taşıyor) Bu nedemek nettenn bakıyorum farklı şekılde çıkıyor. Bu testi yaptırıp da bu şekılde çıkar arkadas varmıdır ?

Factor II : Sonuç Min. Maks.
%132 70 130

İNş bilgisi olan biri vardır

Bende de benzer sonuç çıkmıştı doktorun bana söylediği transfer sonrası kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş bildiğim bu haftaya ben de memorial ve umut tüp bebekle görüşücem tekrar sorucam

Canım pıhtılaşma çıkmış ama homosistein vs. bunları yaptırdın mı?

Bende de benzer sonuç çıkmıştı doktorun bana söylediği transfer sonrası kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş bildiğim bu haftaya ben de memorial ve umut tüp bebekle görüşücem tekrar sorucam

benım anladığım kadarıyla taşıyıcıyız sanırım bakalım ne olcak Senin kaçıncı denemen arkadasım nerde yaptırdın öncekıni

benım anladığım kadarıyla taşıyıcıyız sanırım bakalım ne olcak Senin kaçıncı denemen arkadasım nerde yaptırdın öncekıni

Benim ikinci denemem ismi lazım değil bir yerde yaptırdım.Düşüklerim olduğu için benden istediler bu testi kromozon ve faktörleri .Taşıyıcıyız ama önemli değilmiş dediğim gibi sadece iğne olacağız kafana takma rahat ol ben araştırdım biliyorum

teş ederım verdığın bılgıler ıcın yanlız şöyle bir durum war ben test yaptırdıgım da 45 cıktı sonra ıkıncı testte 22 ınmıstı gebelık testı degerı bu da kımyasal gebelık mı dıye dusunuyorum dr bununla ılgılı acıklama yapmadı bana kan pıhtılasması ilk bu evrede etkılı oluyor mu acaba ne karısık dururmmus

arkadaşalar cumartesi günü tedaviye başlıcam inşallah ilk olarak 650 euro istediler kredi kartı geçiyomu bilginiz varmı?

incicim homosistein diye birsey vermedıkı başka yaptırmam gereken ne var acaba nedne vermedıkı

Sen doktorundan kağıt almış mıydın? Pıhtılaşma testlerinin üzerinde 7-8 adet daha değer var. Yine pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili. Onlara da bakılması lazım.

Sen doktorundan kağıt almış mıydın? Pıhtılaşma testlerinin üzerinde 7-8 adet daha değer var. Yine pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili. Onlara da bakılması lazım.

hsg- prolaktin- antikardiolipin IgG- Antikardıolopin IgM- Protein C Aktivetisi-Protein S Aktivetisi- Antitrombin III aktivetisi- FactorII- FactorV leiden mutasyonu- MTHF redustase 677 - MTHF redustase 1298- PAI-1 4G-5G Polimorfozmi benım testlerım bu kadar

tunaydın kızlar uzun uykusuz bır geceden sonra ayakta durmaya calısıyorum var mı dogranınız veya hamıle kalanınız????gecmısı okuyamıyorumda..

Bunlara ilaveten homosistein ve lupus antikoagülan var canım.

of ya nıye eksık soluyorlar anlamıyorum yada nıye ıstemedı

Bende pıhtılaşma çıkınca doktorum bana homosistein önemli demişti. Değer aralığın dışında çıkarsa hamilelikte iğne gerekir dedi. Lupus da bağışıklıkla ilgili o da önemli yani :) Yaptır mutlaka. Bu arada sen bu testleri nerede yaptırdın. Ben Zeynep Kamil'de yaptırdım, 1 ayı geçti alamadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…