:) hayırlısıyla bı saglıklı hamılelık yasasam dogursam kurban kesıcem :) sorunu bulması dert baslamması ayrı dertmıs :)
zaten nur hanımın methını duya duya ayrı bı sempatım olustu kadıncagıza :) ınsallah guzel haberlerle ayrılırım nur hanımdanda bı baslasam tedavıye stresım bıraz daha azalıcak heralde.ben kendımı cok ıyı bılıorum.
Bu dusuklerımdede aynısı oldu.doktora gıdıorum kafama takılı bısey kalıo,sonra bebek dusuyo baslıorum bak bana o ılacı vermedı bak bana ıgneyı vermedı gıttı gene bebegım dıye kendımı paralıyorum
en mantıklısı rısklerı bıdaha konusmak aydınlanmak.sımdı betul hanım bana %60 dedı ama kendımı ona adapte edıp beklersem sonucundada negatıfı gorursem cok uzulurum uzun sure kendımı toparlayamam.
Memorıaldan once 3 tup bebekcıyle daha gorustum bana %30 sans vermıslerdı cunku.saglıklı yumurta bulunamayabılır demıslerdı cunku....sımdı oyle bı sorun yokmus gıbı konusulunca kafam bı haylı karıstı...ama yıne de verıcekse rabbım saglıklısınıı hayırlısını nasıp etsın cumlemıze...
Kızlar hamileliğinde Şişli Memorial'a devam eden var mı ? Ücret nasıl oluyor ? Doktor muayenesi ne kadar :26: Her gittiğimizde mi ödüyoruz ? Bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.
bhcim nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlıklar?
iyiyim canım.bebişin odasını hazırladık şimdi kıyafetlerini ütülüyorum.cuma saati de dua ediyorum.hepimiz tadalım bu duyguyu diye.
Hamile değilim ama hemen cevap vereyim AkasyamMuayeneler 210 lira. Muayeneden sonra 15.gün kontrole gidersen ücret ödemiyorsun ama 15 günü geçerse yeniden ücret alınıyor.
Henüz değilsin tatlımAma çok yakın.. Yakında kendin için araştıracaksın.. İncim ben de şu an doktor ve hastane araştırıyorum. Karşıda oturduğumuz için Şişli biraz zor ama oradaya da çok alıştım. Benim durumumu onlar biliyor. Nur Hanım ile bir görüşeceğim.. Bakalım. Duruma göre orada da devam edebilirim.
dün gerçekten çok berbattım diyorum ya 1 saat wc den çıkamadım
umarım kötü birşey olmamıştır
nur hanımı aradım ulaşamadım ama notumu iletmişler
nur hanımda duphalac alsın günde 1 defa demiş eşim akşam aldı eczaneden onu içtim evdede yürüdüm bir ileri bir geri
kuru kayısı yedim su içtim yumuşadı karnım
bakalım bugün ne olacak
bebişlerim hala benimlemi acaba çok tedirginim
biz de bugün oğluşumuzu görmeye gittik herşey yolundaymış şimdilik çok şükür
kan pıhtılaşmasıyla ilgili ufak bir sıkıntı varmış ama 5 aydan sonra kendiliğinden geçeblir dedi 1 ay sonra tedaylı ultrasyona çağırdı yine
sorun devam ederse kontrolleri sıklaştırırz dedi inşallah geçer kendiliğinden
kızlar dun 12 tane yumos um toplanmıstı bugun aradılar ve 9 tane sı döllenmıs yumoslarımın cumartesı tekrar arayacagım
artık hiç umursamayacam..özel olarak para biriktirmeyecem kalan olursa köşeye atarım,yine gider yaptırırım..o da yumurta kalırsa..KEŞKE müslüman olarak dünyaya gelmeseydim..inançlı olupta istediğin bişey olmayınca, daha çok koyuyo insana
canim 4. hafta bitimine yakin sut icerken "bu sutun tarihi gecmisssss diye bi estim gurledim".. Meger benim dengem sasmis... Su an 9+6 dayim sabahlari anormal oluyor ama Allah in izniyle gecerrr heralde. Ama hala sut icemiyorum alakasiz ama dereotunun kokusu burnuma geliyor ondan bile midem bulaniyor
arkadaşalar aranıza yenı katıldım 5 yıllık evlıyız 2009 da anatolyada tüp bebek denedık olmadı sımdıde memorıala gıtmek ıstıyorum ama hangısıne gıdecem hangısı daha ıyı bılmıyorum bana yardımcı olursanız çok sevınırım
daha ortada bişey yok ama dayanamadım ve bebeğimin doğacağı tarihi yazdım
daha test tarihim bile gelmedi
Kızlar hamileliğinde Şişli Memorial'a devam eden var mı ? Ücret nasıl oluyor ? Doktor muayenesi ne kadar :26: Her gittiğimizde mi ödüyoruz ? Bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.
Sevdaaaa sen de takvim yapsana
nasıl oluyo ki o :)))) ya bide hiç ayva ile problemi olan oldu mu???? bugun ayva yiyeyim dedim. böyle içimde bi kasılma gibi sızı gibi birşey. arkasından kanama! şaştım kaldım. acaba ayvanın da böyle birşey yapma durumu var mı. ben bidaha ayva falan yemem yaaaaa :44:
not almazmaıyım koskoca bı dosyaayla gıttım ama soramadan dondum...kısa öz acıklamayla gerı dondum ıste..bu sefer basarıcagıma ınanıyorummmm :):) hepimiz adaklar adamışız :)) Nur hanım gönülleri feth etmiş zaten gerçekten çok sempatik biri inş sende onunla anneliği yaşarsın canım. Soracaklarını not al istersn bende de aynı sorun var eve gelıyorum ben şunu sormadım dıyorum bu sefer evde kendıme eziyet ediyorum.
İnş güzel sonuçlar alırız hepimiz
Incımm saol canım.annemınde ıknasıyla pazartesı saat 3 e nur hanıma yıne on gorusme ıcın randevu aldım :)
bana da pazar gunu bakılamazsın mantıgı sacma geldı.sonucta paramızı zamanımızı emegımızı harcıyoruz.bana nıye oyle davrandı aklım ermedı hala.bende sızdeen okuduklarımla ogrendım bayramda dahı doktor oldugunu.dur bakalım pazartesı gun kı gorusmemı ınsalllah gene ıptal etmezlerde gorusurum nur hanımla..bıde sımdı cagrı merkezındekı kız dedıkı muayene ederse eger 265 tl odeme yapıcaksınız..bunu odeyınce tup bebek fıyatından dusuyolarmı yoksa oyle gıdıyormu para..bazılarınında muayene edılmıs ama ucret alınmamıs ..
Kızlar canlarım yine bennn sersem gibi araştırmalar içindeyim. Çözüm buldunmu derseniz hayır sadece beynimi yoruyorum.
Nur hanımla mailleştik ben 3. yapacak cesareti bulamıyorum dedım oda gel görüşelim konuşursak daha ii olur dedi.
Benim dr Nur hanım değil aslında. Kendi doktorumun bilgisine güveniyorum ama iletişimimiz yok birşey sorduğumda kestirip atıyor buda benim canımı sıkıyor.
Şimdi ben Nur hanımı istiyorum desem olurmu.
5 Kasımda Semra Hoca ile görüşcez 3. tedavi için ne diyecek nasıl yol izlenecek onu söyler diye düşünüyorum. Nur hanımlada o gün mü konuşsam Semra Hanımla birlikte baksa dosyaya olur mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?