- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
not almazmaıyım koskoca bı dosyaayla gıttım ama soramadan dondum...kısa öz acıklamayla gerı dondum ıste..bu sefer basarıcagıma ınanıyorummmm :)
ıyı kı varsınızzz kızlarrr
nasıl oluyo ki o :)))) ya bide hiç ayva ile problemi olan oldu mu???? bugun ayva yiyeyim dedim. böyle içimde bi kasılma gibi sızı gibi birşey. arkasından kanama! şaştım kaldım. acaba ayvanın da böyle birşey yapma durumu var mı. ben bidaha ayva falan yemem yaaaaa :44:
Cayazcım benim bir arkadaşım şehir dışından geldi. Semra Hanım'la görüşecekti ama şansına Semra Hanım'ın o dönemde işi çıkmıştı. Ben de Nur Hanım'a yönlendirdim onu. Hatta birlikte gittik hastaneye. İnanır mısın kızın elinde kapkalın bir dosya vardı. Yaptırdığı tüm testleri getirmiş. Nur Hanım'ın odasına bir girdiler 45 mi 50 dakikada mı ne çıktılarMuayene de etmiş Nur Hanım. Tahlillerine tek tek bakmış, herşeyi güzelce izah etmiş. Arkadaşım inanılmaz memnun ayrıldı oradan. Aynı şekilde ben de ilk görüşmeye gittiğimde o sıcacık gülümsemesiyle karşılamıştı bizi. Gitmeden önce o kadar tedirgindim ki bizi neler bekliyor diye. Tek tek dinlemişti bizi, neler yapılacağını anlatmıştı. Nur Hanım böyle bir doktor, herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyor. Soruların varsa cevaplıyor. Muayenede hastasının canı acıyacak, hastası utanacak diye inanılmaz titizilikle çalışıyor. En önemlisi de psikolojik olarak insanı inanılmaz rahatlatıyor. Hastaneden çıktığımızda eşimin de benim de yüzlerimiz gülüyordu. İçin rahat olsun
Tüm sözlerini aynen onaylıyorum İncim.. Nur Hanımı tek geçerim bu alemdeHamile kaldım yine de kopamıyorum. Orada doğum yapamaya çalışıyorum. çok alıştım Nur Hanım'a. Allah ondan binlerce kere razı olsun. Uğurlu elleriyle transferimi de yaptı...
Kızlar hamileliğinde Şişli Memorial'a devam eden var mı ? Ücret nasıl oluyor ? Doktor muayenesi ne kadar :26: Her gittiğimizde mi ödüyoruz ? Bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.
Cayazcım benim bir arkadaşım şehir dışından geldi. Semra Hanım'la görüşecekti ama şansına Semra Hanım'ın o dönemde işi çıkmıştı. Ben de Nur Hanım'a yönlendirdim onu. Hatta birlikte gittik hastaneye. İnanır mısın kızın elinde kapkalın bir dosya vardı. Yaptırdığı tüm testleri getirmiş. Nur Hanım'ın odasına bir girdiler 45 mi 50 dakikada mı ne çıktılarMuayene de etmiş Nur Hanım. Tahlillerine tek tek bakmış, herşeyi güzelce izah etmiş. Arkadaşım inanılmaz memnun ayrıldı oradan. Aynı şekilde ben de ilk görüşmeye gittiğimde o sıcacık gülümsemesiyle karşılamıştı bizi. Gitmeden önce o kadar tedirgindim ki bizi neler bekliyor diye. Tek tek dinlemişti bizi, neler yapılacağını anlatmıştı. Nur Hanım böyle bir doktor, herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyor. Soruların varsa cevaplıyor. Muayenede hastasının canı acıyacak, hastası utanacak diye inanılmaz titizilikle çalışıyor. En önemlisi de psikolojik olarak insanı inanılmaz rahatlatıyor. Hastaneden çıktığımızda eşimin de benim de yüzlerimiz gülüyordu. İçin rahat olsun
Cayaz gerçekten çok şaşırdımPazartesi günü görüşmeden sonraki izlenimlerini merakla bekleyeceğim :)
ben pzt. ordaydım canımarkadaşlar şişli memorialde tüp bebek fiyatı nedir?2. denemem olduğu için araştırıorum
iyi geceler arkadaşlar bikaç saat önce 4. negatifimi aldım çok kötüyüm
:) buyuk bı tıtızlılıkle tek kelıme gecmeden aktarıcam sanada incicim :)
haklıymısım dımı 2. on gorusmeyı ıstemekte :)
6. ayıma kadar memoraida devam etim. akabinde gelen gebelik takiplerini etilerdeki klinkte yapıyorlar pazartesi günleri.
ikili test, detayşı test memorailda cihangir bey de yaptırdım. nasa istasyonu gibi muayenesi var dr un :) onun ücreti biraz daha pahalı
nasıl oluyo ki o :)))) ya bide hiç ayva ile problemi olan oldu mu???? bugun ayva yiyeyim dedim. böyle içimde bi kasılma gibi sızı gibi birşey. arkasından kanama! şaştım kaldım. acaba ayvanın da böyle birşey yapma durumu var mı. ben bidaha ayva falan yemem yaaaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?