- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
kızlar ben bu aralar biraz tedirginim benim adetim yine geçikti bu gecikmeler tedaviyi olumsuz etkilicek diye korkuyorum
adet düzensizliği olup tüp bebekte başarı oranı ne kadardır bir fikriniz varmı
tuğçemm sağol canım elde olmadan olur olmaz şeylere takılıyor malesef biran önce randevu alıp görüşmeye gidicembenım cok cok duzensızdı bılıyosun kı 2 aylık bır kızım var..hıcbısey olmaz ıcını ferah tut
hoşgeldin nasılsın canımCANLARIMMM ,
KUSURA BAKMAYIN UZUN ZAMADIR GIREMEDIM.. GECMIS BAYRAMINIZI KUTLUYORUM..
YAZILANLARI OKUMADAN YANİ GECMİSİ OKUMADAN HEMEN BI YAZAYIM DEDIM...
INCIM,HULI,BH.., SEVDA, AKASYA,tugceserdar,PORTAKALL, UMUTEGE VE SIMDI RUMUZLARINI ANIMSAYAMADIGIM ARKADASLARIM KADERDAŞLARIM NASILSINIZ....
OZLEDIM MUHABBETINIZI..
OPUYORUM HEPINIZI
tuğçemm sağol canım elde olmadan olur olmaz şeylere takılıyor malesef biran önce randevu alıp görüşmeye gidicem
sen nasılsın kızın nasıl
hoşgeldin nasılsın canım
ıyı olmaya calısıyoruz mınık kızımızla.sen nasılsın?CANLARIMMM ,
KUSURA BAKMAYIN UZUN ZAMADIR GIREMEDIM.. GECMIS BAYRAMINIZI KUTLUYORUM..
YAZILANLARI OKUMADAN YANİ GECMİSİ OKUMADAN HEMEN BI YAZAYIM DEDIM...
INCIM,HULI,BH.., SEVDA, AKASYA,tugceserdar,PORTAKALL, UMUTEGE VE SIMDI RUMUZLARINI ANIMSAYAMADIGIM ARKADASLARIM KADERDAŞLARIM NASILSINIZ....
OZLEDIM MUHABBETINIZI..
OPUYORUM HEPINIZI
kızlar selamlar
memorıal hastanesinde raporlu olarak tüp bebek yaptıranlar acaba ortalama ne kadar ödediler bilgi verebilir misiniz?ilk kez tüp bebek yaptırıcam ve merkez arastırıyorum
1600 euro ödedim ben ama şubat ayındaydı benim tedavim tabi bununla beraber ilaçlarda ek bi ücret
toplamda ne kadara mal oldu canım sana tl olarak ilaçlarla birlikte?ve birde tuttu mu canım hamile misin allahın izniyle..
cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun
tatlım İNŞALLAH HAMİLEYİM yazarsın ve sağlıklı bi gebelikle sağlıkla bebeğini veya bebeklertini kucağına alırsın.AMİNNNN...
merhaba lilyum123, sizin ilk tüp bebek denemesimiydi. bu ağrılar bebeğini sana hissettiriyor bence.
canım özel olmazsa sizin probleminiz ne idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?