Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Aynen öyle
Canım bir 10 gün kadar sonra ufak bir operasyon geçireceğim. Umarım temiz çıkar sonuçlar.

Aynen öyle
Canım bir 10 gün kadar sonra ufak bir operasyon geçireceğim. Umarım temiz çıkar sonuçlar.

İNŞALLAH İNŞALLAH..her şey temiz çıkar tedavine başlarsın ve mutlu sona sağlıkla bebeğin kucağında ulaşırsın..

burası herzaman diyorum...bizi tek anlayan yer.yaşamayan bilemez..özellikle memorial platformu çok samimi.bayramda yazamayınca üzüntülü olmama rağmen aklımdaydınız walla..herkes herkes için gerçek ve içten duygularını yazıyor buraya..yazamadım diye sorumsuz hissettim kendimi.

ALLAH hepimizin gönlüne göre ikiz üçüz versin walla...

Amin canım hepimiz yavrularımıza kavuşalım inşaallah. Kesinlikle öyle. Bizi en iyi biz anlıyoruz. Birine anlattığın zaman üzülme olur diyorlar ama içimizde kopan fırtınaları bilmiyorlar. Onlar da haklı gerçi anlamamakta. Büyük bir imtihan ama ben hepimizin bu sınavdan alnımızın akıyla çıkacağına inanıyorum Allah'ın izniyle...

Canım çok üzüldüm.İnşallah birdahaki kontrolde güzel gelişmeler olur ve bebeğini kaybetmezsin.Biliyorum ne söylense boş ama herşeyde bir hayır vardır.

sağol cemileyd ALLAH tan gelene yapacak bişi yok..ben brükselde tedavide idim oradan bi arkadaş daha aynı şekilde benim gibi olmuş.kalbi durmuş bebeğin.değerler sonradan artmış falan ..yani sonuç olarak sağlıklı gitmeyen gebelik.aslında kürtaj yapacaktı hocada kendi düşsün diye bi hafta bekliyecek.artık sağlıkla devam etmez hamilelik.yine de sağol temennilerin için..
ALLAHRAZIOLSUN..herşey bi sınav ..şükür etmeye ve yola devam...ALLAH beterinden saklasın...

Ben 90 gun igne oldum.Jel de kanama oluyordu.uzerinden 3 sene geciyor igne yerinde hala ufak bezeler var.ara da sizladikca oglusa bakiyorum iyi ki diyorum..Bebisin icin deger biraz daha sabir..Igne yerlerini kesinlikle ovalamayin alkolle uzerine tampon yapilmasi yeterli.

Canim hangi yakada doktor ariyorsun? Gebeligin zor ilerleyecek ama sende bu azim varken bununda ustesinden gelirsin.sonra saglikla mis kokulun kucaginda...

canim Nur hnm bana ciddi bir durum olmadikca gerek yok demisti.yaptirmadim.35.haftada dogum yaptim. gelisim geriliginden acil doguma aldilar .cok sukur akciger sorunu olmadi 1740 gr la evimize donduk.dogumuna az kalmis..ikiz annemiz vardi ismini hatirlayamadim 38.haftada kucakladi..insallah sende 38.haftayi gorursun..Nur hnm dan bilgi alabilirsin.

Kızlar bu arada isteyenler isimlerini yazsın, birbirimize ismimizle dua edelim ne dersiniz?
Ben başlayayım :) Ben Hülya efendim

okudum ama cok bılgı vermemıssın arkadasım ıns hersey olumludur gçireceğin operasyondan sonra başlıyckmısın tedaviye
tedavıye baslayan arkadaslar şenlendırın formu :))
bende ekımde olmam gerekenı bugun oldum:)) Kasımıda aralıkta olursam kısmet olursa baslıcam :)
gecen gun formun eskı sayfalarına bakarken benım negatif yazımı gördüm korktum yıne aynısı olacak dıye (((((((

teyze sen çok güçlüsün helal olsun sana

İNCİ TANESİ

allah yardımcın olsun canım
herşey gönlünce hayırlısıyla olur inşallah
herşey çok güzel olucak
hepberaber bebişlerimizi büyüteceğiz :)

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Sağol canım. Rahim ağzında hücresel değişiklikler var. Temizlenmesi gerekiyormuş. 2-3 ay beklemem gerekecek. Geç olsun güç olmasın diyorum. Korkma, Allah'ın izniyle biz de bir gün pozitif yazacağız buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…