Sağol canım. Rahim ağzında hücresel değişiklikler var. Temizlenmesi gerekiyormuş. 2-3 ay beklemem gerekecek. Geç olsun güç olmasın diyorum. Korkma, Allah'ın izniyle biz de bir gün pozitif yazacağız buraya :)
kzlar sizlerin affına sığınarak ve çok çok özür dileyerek bişi sormak istiyorum epilasyon işini nasıl yapıyorsunuz adanın tehlikesi olur mu ve günlerce git gel yapılacak diğer yöntemler bu süre zarfında yeterli kalır mı bilemedim benim cildim çok hassas bu konuda sürekli problem yaşıyorum o yüzden sordum lütfen kusura bakmayın
bende şimdi korkuyorum tam transferde yada yumurta toplama işleminde istediğim gibi olmazsa diye tü bebeği bıraktım şimdi bunun derdine düştüm ya :( sen nasıl kullandın
allah şifa versin geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda temizlenirler.
ya o zamana kadar hiç muayene olmuyor mu kızlar gerçekten çok özür diliyorum şuanda buna fena halde takılmış durumdayım birde bu tüp bebek işlemi kaç gün sürüyor transfere kadar kaç gün işlem yapılıyor
ya o zamana kadar hiç muayene olmuyor mu kızlar gerçekten çok özür diliyorum şuanda buna fena halde takılmış durumdayım birde bu tüp bebek işlemi kaç gün sürüyor transfere kadar kaç gün işlem yapılıyor
Sağol canım. Rahim ağzında hücresel değişiklikler var. Temizlenmesi gerekiyormuş. 2-3 ay beklemem gerekecek. Geç olsun güç olmasın diyorum. Korkma, Allah'ın izniyle biz de bir gün pozitif yazacağız buraya :)
teşekkürler inci..yılmak yok,devam..bebekler sağlıkla kucağımızda olana kadar...
ali ağaoğlu reklamda diyor ya ya olacak ya olacak:)) yaptık olacak..bu arada son reklamıda berbat,bu değil bu değil...komik yaa..biraz konulardan uzaklaşalım kafamız dağılsın diye yazdım...esprimi beğenir arkadaşlar umarım:))
şaka bi yana İNŞALLAH önce ALLAHIN izniyle sonra doktorların yardımıyla...inci çok detay bilmiyorum ama İNŞALLAH yolunda gitmiştir herşey senin için..
nur hnm bana yaptırdı ıykıde yaptırmıs o olmasaydı bebegım bu kadar saglıklı olamazdı.kuvede kalmadı ustelık7.5 aylık dogdu.dogum doktorum bunun yaraı oldugunu soyledıı...
okudum ama cok bılgı vermemıssın arkadasım ıns hersey olumludur gçireceğin operasyondan sonra başlıyckmısın tedaviye
tedavıye baslayan arkadaslar şenlendırın formu :))
bende ekımde olmam gerekenı bugun oldum:)) Kasımıda aralıkta olursam kısmet olursa baslıcam :)
gecen gun formun eskı sayfalarına bakarken benım negatif yazımı gördüm korktum yıne aynısı olacak dıye(((((((
teyze sen çok güçlüsün helal olsun sana
çok üzüldüm canım geçmiş olsun.sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun. bende yaşadım aynı şeyleri.değerim artmadı.ilk değerim 160 küsürlerde.bir hafta sonra ölçtürdüğümde 200 küsürlere kadar çıktı.12-13 gün sonra düşük yapmıştım.kürtaj olmama gerek kalmamıştı.adet kanamasıyla düşmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?