Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

soyledım gıttıgımızde cok ters ters baktı.evet sezeryan oldum.benım esım keske varıkosel amelıyatı olmasaydı cok dustu amelıyattan sonra degerlerı.olmasada uzulmem artık o duyguları tadım allaha bınlerce kez sukur

merhaba arkadaşlar..
ben 3 yıllık evliyim 2 negatif aşılama ve 1 tüp( düşükle sonuçlandı) denemem var..
2. denemeyi memorial nur hnda düşünüyorum..bir arkadaşım orada yaptırdı ve memnun kaldı..
aslında ataşehirdeyim ama nur hnma çok umut bağladım o yolu çekmeye razıyım..

sizinde nur hnla ilgili deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız..
teşekkürler..

Aslında memorialın ekibi hakikaten takdire şayan... Ancak oranın hastalarından biri olarak şunu söyleyebilirim ki, Semra hanımın katlanamadığı en büyük unsur dersine iyi çalışmamış doktordur.Eğer hastayı takip eden doktora sorduğu bir soruya anında mantıklı,doğru düzgün cevap alamazsa hiç affetmez.Sanırım senin de şahit olduğun an, o an olmuş.Bu yüzden bu durumda bence canını sıkma ve kendini gönül rahatlığı ile bu ekibe teslim et derim ben. Zira Semra hanım doktora gereken cevabı da vermiştir ve yapılması gerekeni de enine boyuna tetkik etmiş ve ettirmiştir.

gerçektende çok enteresan bi durum. incinin de dediği gibi açık vermekten mi korkuyorlar. saçmalığa bak. tüpte sıvı birikmesi olayına gelince, nur hanım bize hafif sıvı toplanmalarının genelde ultrasonda görunmediğini, hatta ultrason göruntulerının bazen yanıltıcı olduğunu,dolu gibi gözukup boş çıkanın, boş gıbı gözukup dolu çıkanın da çok olduğunu anlatmıştı. ben ilk negatifimden sonra az daha bu sıvı birikiminden dolayı ameliyat olacaktım. hem ultrasonla hemde rahim röntgenıne bakarak semra hanım ikinci denemeyı yapıp tutmazsa o zaman ameliyat ederiz demişti. allahtan gerek kalmadı. çok mu karışık anlattım :))

biz eşimle ilk tüp bebek tedavimiz için ist tüp bebeğe gidip aret beye görunmuştuk. son anda memorial e geldik. benım duyumlarıma göre (ki bi arkadaşım orda tedavi ile hamile kaldı) aret beyin ilgi alakası çok güsel. orası bir nevi klinik gibi. fiyatı memorial e göre daha uygun. dışardan gelen hastalar için kolaylık sağlıyorlar. fakat şöyle bir sorun var. hastane olmadığı için 7/24 hizmet vermiyorlar. o yuzden gece ani bir sıkıntı meydana gelse koştura koştura başka hastane aramanız gerekecek. ama dışardan geliyorsanız o konuda sıkıntı yok. ben ilk denemem de transferin ertesi gunu acıllık olmuştum. gece koştura koştura memoriale gittim. içim rahattı en azından..

canım ne yaptın sen tekrar gittin mi dr nedir durum şuanda:26:

tatlım,ben geçen hafta gitmiştim,gebelik kesesini ve plesantayı görmüştü.net bişi diyemiyor..çarşamba yani yarın saat 16:30 a randevum var.(öleceğim heyecan ve stresten) tekrar bakacak.ALLAHIM İNŞALLAH bebeğimi,miniğimi,sevgilimi görürüm..karnım güzel yuvarlandı.şimdiye kadar olmayan bi göbek yuvarlaklığı var.hep aynanın karşısında göbek,meme kontrolündeyim:)) büyüdüler mi diye:)) ALLAH HEPİMİZ HAKKINDA HAYIRLISIN VERSİNN...AMİNNN...

Son düzenleme:

canım ben de 7 yıllık evliyim. 5 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. kalan 3 embriyoyu dondurduk. doktorum işi bırakınca açıkta kaldım. ne yapsam diye düşünürken memorial hakkında çok iyi şeyler duymuştum. embriyolarımın transferini orda yaptırdım. şimdi 27 günlük hamileyim. sıfırdan işleme başlamadığım için %'de 100 bişey söyleyemesem de şunları söylemek istiyorum: Profesyonel çalışıyorlar. Hastaları ekip halinde tedavi ediyorlar. Semra hanımı tercih edebilirsin ama ekibinde tercih edeceğin diğer bir doktorla daha çok muhatap oluyorsun. Semra hanım son rütuşları atıyor. tedavi süresince hastanede doktorun bulunmazsa başka bir doktor devam ediyor. mesela takipte bir doktor, yumurta toplamaya başka bir doktor, transfere başka doktor girebiliyor. her aşamada bilgilendiriyorlar. bayan doktor hassasiyetiniz varsa saygıyla karşılıyorlar ama bunu bi şekilde sürekli vurgulamak gerekiyor. biraz pahalı ama çok kaliteli bir hastane. tavsiye ederim.

günaydınnnnnn

başdönmelerimden dolayı pc ye bakamıyorum sizleri merak ettim ama çok ilerlemiş okuyamadım başım dönüyor

her zaman dualarımdasınız...

nurcu arkadaşlar nur hanım hamileymiş

dün bir arkadaşımın randevusu vardı nur hanımda.. başka dr.a yönlerdirmek istemişler arkadaşta ısrar edince nur hanım hamile rahatsız biraz demişler...akşam üstü olduğu için yoruldu sanırım...biz kendimizi bebişimizi emanet edecek iyi bir dr.ararmaktan kabus görür hale geldik : ne güzel nur hanımın böyle bir derdi olmayacaknasıl bir duygudur acaba????

günaydın arkadaşlar; bu habere hem sevindim hem üzüldüm.Benim devlette 2 deneme hakkım var.Şu an birini deniyoruz.Allah göstermesin bu iki denemede tutmazsa nur hanıma gidecektim.Ben gittiğimde ya nur hanım orda olmazsa...Ben daha onu tanımadan sizlerin sayesinde çok güvendim.Aklımda kesinlikle nur hanım vardı.Napıcam yaaaa:18::18:

Hehe Ben de bu konuda mağdur oldum. Nur hanım sayesinde çok güzel bir tedavi dönemi geçirdim. Hamile kaldım. Onunla devam etmek istedim ama mümkün olmadı. Şu an Aynur Hanım muayenelerimi yapıyor.

Herkeze günaydın
nasılsınız bakalım .
Benim midem iki gündür bulanıyor bulanmıyor gibi bi tuhafım canım bişey yemek istemiyor
karnım gurulduyor açlıktan ama yemek yemek istemiyorum nolacak benim bu halim

avrupa yakasında iyi bir kadın doğumcu tavsiye edebilen varmı acaba

bende nur hanıma çok güvenmiştim kesinlikle ona devam ederim diyordum ama kısmet olmadı.
şimdi onun kadar iyi bir doktor bulmam lazım.birde hastane :)
yardımlarınızı bekliyorum

öptüm hepinizi

hehe Ben de bu konuda mağdur oldum. Nur hanım sayesinde çok güzel bir tedavi dönemi geçirdim. Hamile kaldım. Onunla devam etmek istedim ama mümkün olmadı. şu an aynur hanım muayenelerimi yapıyor.

benimde nur hanımdan sonra gidebileceğim doktorlardan biri sanırım aynur hanım olur

Canım ben Memorial'da devam edeceğim. Ama benim riskli gebelik statüsünde olduğu için 12. haftadan sonra Cihangir Yılanlıoğluna aktaracaklar. Fiyatlar epey yüksek ama ben Memorial'a çok güveniyorum.

canım ben memorial'da devam edeceğim. Ama benim riskli gebelik statüsünde olduğu için 12. Haftadan sonra cihangir yılanlıoğluna aktaracaklar. Fiyatlar epey yüksek ama ben memorial'a çok güveniyorum.

hayırlısı olsun canım benim
bende doktor aramaya başlayım dedim bakalım inşallah iyi birini bulabilirim

ben cesaretin için seni kutluyorum
tesekur ederım canım da ben o kadar mutluyum kı geceler uykusuz gecsede.yıllar gectıkce sansımız dusucek o yuzden bu acelem...

canım benım bende nur hnm hastasıyım doguma kadar o muayene ettı alternatıf olsun dıyede medıpol mega hastanesı nde nse hnm a gıttım oda nur hnm gıbı sıcak kanlı gulyuzlu memnun kalırsın bagclarda...

Evet kızlar Nur Hanım hamile O kadar çok sevindim ki onun adına Allah'ım sağlıkla kucağına almasını nasip eder inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…