Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlarr bugun 4.cü günüm tedavide .....sağda 4yumurtam olusmuş gelısmekteymıs solda da 2tane rahmın arkasındaymıs sımdılık,yumoşlar olusmaya ve buyumeye basladılar gayet ıyı ,daha cok yenı dedı dr....
1-2 saate arıcak iğne dozumu ve dier iğneye gecıp gecmememı soyleyecekler...

yumurta sayısı boyle kalmaz degılmı kızlrar çoğalırmı?

Hayirli olsun..Yumurta sayin artabilir..Sayiya takilma. kaliteli olsun, 1 tane olsun, senin olsun.bol sans.

hopefull72
canim benimmm...
ingilizceyi cok seviyorsun anladim da yenidene ne oldu?
Sessizden yaziyormussun da yeni haberim oldu.insan hello der:))
oldu oldu nasil bir cumle oldu bu

Hayirli olsun..Yumurta sayin artabilir..Sayiya takilma. kaliteli olsun, 1 tane olsun, senin olsun.bol sans.

kesinlikklee cnm allah yardımcımız olsun yüzümüze baksın inşallah birtane olsun ama benim olsun ne güzel dedin saol cnm..

canım sennde hayırlı olsun allah uğraşlarının karşılığını bebiş olarak geri versin :)) baş ağrısı bendede az var ama çokda üzerinde yoğunlaşmamaya çalışıyorum benim daha yeni diye şimdilik aynı kilodayım yediklerimede dün itibariyle dikkat ediyorum özellikle akşam yemeklerini azalttım meyveyle geçiştiriyorum canım belki seninki kilo değil şişkinliktir

tedavide olan ve başlayacak arkadaşların allah yardımcısı olsun kızlar. kısmet ise bizde cuma günü nur hanım ile görüşüp tedaviye başlayacağız inşaallah. herkese bol şans

Kızlar nur hanımın bebişi kızmı erkekmi bilen varmı ?

nerde okudun arkadaşım....

burda okumuştum canım kızlardan biri yazmıştı:44::44::44:

sayısı artar canım ama sayıya takılma kalitesi önemli inşallah herşey gönlünce olur bebeğine kavuşursunnnn
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
lilyum,umutege keyifler nasil?
Nur hnm in ilk bebegi olacak
incicim seni merak ettim.

iyiyz çok şükür canım haftaya 2.düzey ultrasyona giricez oğlumun videosnu cd ye çekip verecekler bize
rahimdeki daralma geçmiştir inşallah dua edin canım benimm için
senin küçük adamın nasıl bakalım

Kızlar nur hanımın bebişi kızmı erkekmi bilen varmı ?

nerde okudun arkadaşım....

burda okumuştum canım kızlardan biri yazmıştı:44::44::44:

sayısı artar canım ama sayıya takılma kalitesi önemli inşallah herşey gönlünce olur bebeğine kavuşursunnnn
allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
lilyum,umutege keyifler nasil?
Nur hnm in ilk bebegi olacak
incicim seni merak ettim.

iyiyz çok şükür canım haftaya 2.düzey ultrasyona giricez oğlumun videosnu cd ye çekip verecekler bize
rahimdeki daralma geçmiştir inşallah dua edin canım benimm için
senin küçük adamın nasıl bakalım

aminnn saol bırtanemm. hepimizin inşallah gönlüne göre versin rabbim..

Herkese selam
Soran, merak eden arkadaşlar çok sağolun. İyiyim hamdolsun. Hafif bir ağrı dışında bir şeyim yok şükür. 1 hafta sonra patoloji sonuçlarım çıkacak. Onlar da temiz gelir umarım. Bu gece hastanedeyim. Akasyam geldi ziyarete, kontrolü varmış. Ne güzel bir tevafuk oldu...
Nur Hanım'ın bebeğini soran arkadaşlar, prensesi geliyor inşaallah

Çok geçmiş olsun canım, inşallah temiz çıkacak patolojide içini ferah tut, bunca insanın duası üzerinde olsun bir an evvel sağlığına kavuş
Ne güzel ziyaretçinde varmış :)
Nu hanıma da hepmizede allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Çok öptüm canım sevgiler

Bilemiyorum canım inşallah şişkinliktir çok kilo almam.Çünkü tedaviye başlayabilmek için 9 kilo verdim.Bunun için bayağı uğraştım.Ve bebiş içinde kilo çok önemli.Bende dün kendime söz verdim.Yediklerime çok dikkat edeceğim.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah bir daha yaşatmasın.

şimdiden geçmişş olsun canım allah şifa versin yar ve yardımcın olsun
ameliyatı kim yapacak:26:
nur hn zaman verdimi ne zamana kadar ordaymışşş arkadaşıma msj atayım bari içi rahat etsin

içimi rahatlattınız Allahta sizin içinizi ferahlatsın inşallah..
bende yarın öngörüşmeye gidiyorum..
Allahım herkesin yolunu açık etsin kolayca gelsin herkesin bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…