yattığın yerden mı giriyorsun nete? çok yorma kendini. hadi bakalım gözun aydın. rabbim inş temiz temiz sonuçlar almayı nasip eder..
incim geçmiş olsun canım birşey çıkmayacak inşallahhhhhhhhhh
herkesee hayırlı günler
benim tedavide 8. günüm. dün bütün umudumu kaybettim
bu ikinci denemem. Rabbim inşallah ikinci kez hayal kırıklığı yaşatmaz.
tüm isteyenlerle birlikte bana da sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.
Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
bana da dua edin yalvarırım kızlar
herkesee hayırlı günler
tüm isteyenlerle birlikte bana da sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.
canım kaç zamandır yoksun gerçektende nasıl gidiyor? bi ii bi kötu derken? bi sıkıntı yoktur inş..
Okuyan herkese merhaba,
Ben de 2011 Eylül'de Memorial'da tedavi oldum, eşimde morfoloji sorunu vardı (%0 sonuç aldığımız bile oldu!). Çok uzun süre araştırdık yurtdışı ve Türkiye içi tüm merkezleri, bu topiği çok okuduk. Sonuçta Memorial'da karar kıldık. Klinik biraz kalabalık olsa da doktorlardan ve özellikle laboratuvardan, embriyologlardan çok etkilendim. 6 tane yumurta toplandı, 6sı da döllendi. 2 embriyomuz 5. güne kaldı, ikisi de transfer oldu. İlk denememde hamile kaldım, 37. haftada ikiz erkek çocuklarımı doğurdum. Kararsız olan, merkez araştıran ve özellikle morfoloji sorunu yaşayan herkese canı gönülden tavsiye ederim. Yurtdışında olmamıza ve tedavi sonrası Memorial'a hiç uğramamıza rağmen sürekli takip ettiler, doğumdan sonra da arayıp bilgi aldılar, bu da hoşuma gitti (tabii istatistikleri için bilgi istiyorlar muhtemelen ama olsun!).
Bugün nasılsın?İnşallah daha iyisindir.
Okuyan herkese merhaba,
Ben de 2011 Eylül'de Memorial'da tedavi oldum, eşimde morfoloji sorunu vardı (%0 sonuç aldığımız bile oldu!). Çok uzun süre araştırdık yurtdışı ve Türkiye içi tüm merkezleri, bu topiği çok okuduk. Sonuçta Memorial'da karar kıldık. Klinik biraz kalabalık olsa da doktorlardan ve özellikle laboratuvardan, embriyologlardan çok etkilendim. 6 tane yumurta toplandı, 6sı da döllendi. 2 embriyomuz 5. güne kaldı, ikisi de transfer oldu. İlk denememde hamile kaldım, 37. haftada ikiz erkek çocuklarımı doğurdum. Kararsız olan, merkez araştıran ve özellikle morfoloji sorunu yaşayan herkese canı gönülden tavsiye ederim. Yurtdışında olmamıza ve tedavi sonrası Memorial'a hiç uğramamıza rağmen sürekli takip ettiler, doğumdan sonra da arayıp bilgi aldılar, bu da hoşuma gitti (tabii istatistikleri için bilgi istiyorlar muhtemelen ama olsun!).
çok geçmiş olsun allahın izniyle bişey çıkmaz merak etme
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Bu sabah hastaneden çıkarken 2 hamile geldi, ikisi de ikiz doğuracaktıBirinde 2 kız birinde 2 erkek Karınlarına baktım, çok da büyük değildi. Allah'ım hayırlısıyla bizlere de nasip et dedim...
Teşekkür ederim
Smearımda sorun çıkınca kolposkopi yapıldı (rahim ağzı kamerayla incelendi) Bunun sonucunda doktor leep denilen işlemi yapmaya karar verdi. Rahim ağzımda oluşan lezyonlar temizlendi.
herkesee hayırlı günler
inci_tanesi çok geçmiş olsun canım. sonuçlarında tertemiz gelecek inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?