Herkese selam,
Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim yardımcınız olsun...
Hulicim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin inşaallah...
Nur Hanım'dan haber bekleyen arkadaşlarım kendisi henüz bir yere gitmiyor, içiniz rahat olsun :)
Kızlar ben nasipse yarın ameliyat oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...
merhaba Gamz, bende Nur hanıma gidiyorum ve hesaplamalarıma göre benim kontrolümde 24 kasıma denk geliyor:) Nur hanımın da hamile olduğunu bilmiyordum valla çokkk sevindim:) bebişi hepimize uğurlu gelir umarım... ben kısmetse ilaç tedavisine başlıcam gittiğimde senin ne zaman başlıyor yada başladın mı?
yeni tedavin şimdiden hayırlıolsun bende memorialde kavuştum bebelerime..2100 eur tedavi şuan raporla gidince 400 eur indirim yapıyorlar.
Herkese selam
Soran, merak eden arkadaşlar çok sağolun. İyiyim hamdolsun. Hafif bir ağrı dışında bir şeyim yok şükür. 1 hafta sonra patoloji sonuçlarım çıkacak. Onlar da temiz gelir umarım. Bu gece hastanedeyim. Akasyam geldi ziyarete, kontrolü varmış. Ne güzel bir tevafuk oldu...
Nur Hanım'ın bebeğini soran arkadaşlar, prensesi geliyor inşaallah
selam inci tanesi..
geçmiş olsun.
niçin ameliyat olmuştun? kaçırmışım.
Teşekkür ederim
Smearımda sorun çıkınca kolposkopi yapıldı (rahim ağzı kamerayla incelendi) Bunun sonucunda doktor leep denilen işlemi yapmaya karar verdi. Rahim ağzımda oluşan lezyonlar temizlendi.
Herkese selam
Soran, merak eden arkadaşlar çok sağolun. İyiyim hamdolsun. Hafif bir ağrı dışında bir şeyim yok şükür. 1 hafta sonra patoloji sonuçlarım çıkacak. Onlar da temiz gelir umarım. Bu gece hastanedeyim. Akasyam geldi ziyarete, kontrolü varmış. Ne güzel bir tevafuk oldu...
canımmmm cccoookkkkkk gecmiş olsun... Allah a coookkkk sukur bu aşamayıda atlattın Allah ın izniyle...
opuyorum canım Allah yardımcın olsun hafif olan agrilarini da duyurmasın amin..
optum
İncim canım çok güzel oldu gerçekten de.. Randevumun bugüne kaymasına çoook sevindim.Kısa da olsa görüşmüş olduk. Tekrar geçmiş olsun. Öpüyorum seni
kızlarr bugun 4.cü günüm tedavide .....sağda 4yumurtam olusmuş gelısmekteymıs solda da 2tane rahmın arkasındaymıs sımdılık,yumoşlar olusmaya ve buyumeye basladılar gayet ıyı ,daha cok yenı dedı dr....
1-2 saate arıcak iğne dozumu ve dier iğneye gecıp gecmememı soyleyecekler...
yumurta sayısı boyle kalmaz degılmı kızlrar çoğalırmı?
canım ben 24 haftalarda felan gıttım medıpol megada nese hayırlıoguluna en az nur hnm kadar guler yuzlu oda.cok ılgılı...dogumdan sonra kac kez odama geldı muayene etmeye degıl kızıma bakmaya benım halımı hatrımı sormaya...muayene ucretı almıyolar canımm.sadece docentlere 25 tl alıyolar sssk
Herkese selam kızlar :))
Biz cumartesi hasteneye ilk muayehenemize gittik. Ve bebişin herşeyi gayet sağlıklı kese normal biraz daha minikmiş sadece 3mm
Miniğimin kalp atışlarını duyduk inanılmazdı.... bu kadar gümbür gümbür ses duyunca şok oluyor insan..
İlk defa evet bebeğim benimle diyebildim.. allahım hepimizin gönlüne göre versin tanrım, sağlıkla kollarımıza alalım meleklerimizi
kocaman sevgiler herkese
arkadaşlar bende cumartesi itibariyle tedaviye başladım bugün 3.gün iğnelerimi vurucam yarın randevum var nur hanım müsait olmadığı için aynur hanıma verdiler nasıl bir dr bilgisi olan varmı ben nur hanıma alışınca telaş ettim biraz benim için dua ederseniz çok sevinirim erken yumurta yetmezliği var bende bu ay 3 tane ymurtam var (benim durumumdakiler için iyi aslında) o yüzden biraz korkuyorum inşallah hepsi sağlıklı olurlar
birde gonal f kullanıyorum bu ilaç buzdolabındamı saklanıyor
Kaderdaslarim Merhaba,
buraya yazamiyorum ama sizi takip ediyorum.. Yeni tedaviye baslan arkadaslarin Allah yar ve yardimcii olsun Amiiinnnnnn...
Ben iyi gibiyim yani bugun iyi yarin kotu seklinde gunler geciyor..
Hepinizi opuyorum..
Saglik ve sihhatle kalin..
Allah a emanet olun
Herkese selam,
Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim yardımcınız olsun...
Hulicim çok sevindim. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin inşaallah...
Nur Hanım'dan haber bekleyen arkadaşlarım kendisi henüz bir yere gitmiyor, içiniz rahat olsun :)
Kızlar ben nasipse yarın ameliyat oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun...
mrb kızlaar yeni tedaviye başlayan arkadaşlar nasılsınız kullandığınız iğnelerin sizlere ne gibi sıkıntıları oldu benim bugün 3. günüm aşırı mide bulantısı ve ağrısı oldu ilk yediklerime bağladım ama sanırım iğnelerden sizdeki durumlar nedir birde tonguç bey nasıl biri kontrolde tonguç beyi vermişler bana
kız diye okumuştum canım
benimde merak ettiğim kaçıncı bebesi acaba bu:44:
Herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?