Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşallah ameliyatım başarılı gecer cnm..şimdiden geçmişler olsunn

canım bende ön görüşme ve muayene için gideceğim ondan sonra karar vereceğim ne zaman başlayacağımı

yeni tedavin şimdiden hayırlıolsun bende memorialde kavuştum bebelerime..2100 eur tedavi şuan raporla gidince 400 eur indirim yapıyorlar.

teşekkür ederim..
inş. bende kavuşurum bebelerime..
ikiz bekliyorsun değilmi?
ALLAHım sana ve dileyen herkese nurtopu yavrular bağışlasın..

selam inci tanesi..
geçmiş olsun.
niçin ameliyat olmuştun? kaçırmışım.

selam inci tanesi..
geçmiş olsun.
niçin ameliyat olmuştun? kaçırmışım.

Teşekkür ederim
Smearımda sorun çıkınca kolposkopi yapıldı (rahim ağzı kamerayla incelendi) Bunun sonucunda doktor leep denilen işlemi yapmaya karar verdi. Rahim ağzımda oluşan lezyonlar temizlendi.

Teşekkür ederim
Smearımda sorun çıkınca kolposkopi yapıldı (rahim ağzı kamerayla incelendi) Bunun sonucunda doktor leep denilen işlemi yapmaya karar verdi. Rahim ağzımda oluşan lezyonlar temizlendi.

canımmmm cccoookkkkkk gecmiş olsun... Allah a coookkkk sukur bu aşamayıda atlattın Allah ın izniyle...
opuyorum canım Allah yardımcın olsun hafif olan agrilarini da duyurmasın amin..
optum

İncim canım çok güzel oldu gerçekten de.. Randevumun bugüne kaymasına çoook sevindim. Kısa da olsa görüşmüş olduk. Tekrar geçmiş olsun. Öpüyorum seni

İncim canım çok güzel oldu gerçekten de.. Randevumun bugüne kaymasına çoook sevindim. Kısa da olsa görüşmüş olduk. Tekrar geçmiş olsun. Öpüyorum seni

Bence de süper oldu Sağolasın kuzum. Bunu saymam bir dahakine bol bol konuşuruz inşaallah

canım yumurta sayına bakma onemli olan kalitesi daha da onemlisi sana tutunması inş sana tutunacak yumurtaların olur sayıya takılma bence

inci tanesi ins patoloji sonucun iyi cıkar
umut ege Allah yardımcın olsun hersey gonlunce olsun inş
Allah herkesin yardımcısı olsun... inş hepimizin birgun bebişi olacak en kısa zamanda inş...

muayene ücreti almıyorlar derken? yani ben şimdi memorialı bırakıp medipol e başladığımda benım rutin bir takip dönemım olacak. o zaman her gittiğimde benden ücret olarak sadece 25 lira mı alacaklar?

rabbim kucağına sağlıkla aldığın gunleride göstersin inş canım

ayyy ben hiç hatırlamıyorum ama eczacı hangi ilacı buza sarıp sana verdiyse onu dolaba koy canım. dondurucu kısmına değil ama soğutucuya

canım kaç zamandır yoksun gerçektende nasıl gidiyor? bi ii bi kötu derken? bi sıkıntı yoktur inş..

canım nasılsın nasıl geçti ameliyat?

ben tonguç beye bir kere muayene olmuştum. çok konuşmuyor ama muayene esnasında dikkatli davranıyor.

yattığın yerden mı giriyorsun nete? çok yorma kendini. hadi bakalım gözun aydın. rabbim inş temiz temiz sonuçlar almayı nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…