Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Cok sagol arkadasim peki ucretli mi oluyor bu on gorusme..

Arkadasim cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Umarim bir sekilde Nur hanima ulasabilirim... Aynur hanima varmis sadece pazartesi icin ama ben Nur hanimi istiyordum bakalim kismet. bu arada benim problemim amh dusuk(0,5).

işin gerçeği maaştan kesinti oldu mu hiç dikkat etmedim. Ben raporu hiç görmedim. Hastaneden yöneticime fakslamışlardı. Ama doktor raporu yazarken idrar yolu iltihapı yazarım demişti. Sen de konuşursun.

Arkadasim cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Umarim bir sekilde Nur hanima ulasabilirim... Aynur hanima varmis sadece pazartesi icin ama ben Nur hanimi istiyordum bakalim kismet. bu arada benim problemim amh dusuk(0,5).

birşey değil canım. ön görüşme ücretli olmuyor bizden ücret alınmadı . adetimin ikinci günü tedavi ücretinin (2100 euro) onun 650 eurosunu ödedik.
ilaçlara para ödedik. birde sperm testi 180 tl. tahlilleri memorialda yaptırırsan diğer hastanelere göre biraz daha pahalı sanırım.
benim bugünkü öğleden sonra muayenemi müstecep bey yaptı. bundan önceki 2 muayenemide funda hanım yaptı
ben nur hanımı ön görüşmede bide adetin ikinci günü olan muayenede gördüm :) birde bu sabahki muayenede.
aynur hanıma hiç denk gelmedim daha, nasıl bi doktor bilmiyorum canım.

Arkadasim cok tesekkur ederim cevap verdigin icin cok yardimci oldun.. Sanirsam sen tedavidesin insallah o mutlu haberi en yakin zamanda alirsin. sizi takip etmeye devam edicem ..tedavide olan butun arkadaslarin guzel haberlerini bekliyorum...

kızlar çarşamba 5yumurtam toplanmıştııı 1gun sonra tel actıklarında 3ü döllendi demişlerdi bugun telde 5ide dollenmıs sonradan 2 kuzumda kendıne gelmıs bolunmeye başlamış nolur dualarınızı eksik etmeyinnnnnnn...sizcee hangi gün transfer ederler canlar yarın 4gun, pazartesi 5gun olacak ?????

Meryem Aynur hanım cok iyi bir doktor... Benim doktorum betül hn ama bugun Nur hanım kontrol etti.... Yarında 10 45 de Nur hn kontrol edicek... Aynur hanım benim ilk tedavimde doktorumdu ben memnun kaldım... Ekip olarak hepsi iyiler merak etme...

Canım benim 6. gün transfer etmişlerdi. Genetik test olduğu için benim durumum farklıydı.5. gün genetik teste girmişlerdi. O yüzden 6. gün transfer ettiler .Ama eğer embiryolar iyiyse bence 5. güne kadar beklerler. 5. güne kalan embiryolar blastosist aşamasına geldiği için tutunma şansı yüksek oluyor. Tabii ki önemli olan Rabbimin nasip etmesi.. Şansın bol olsun..

işin gerçeği maaştan kesinti oldu mu hiç dikkat etmedim. Ben raporu hiç görmedim. Hastaneden yöneticime fakslamışlardı. Ama doktor raporu yazarken idrar yolu iltihapı yazarım demişti. Sen de konuşursun.

hay allah razı olsun senden bende öyle derim artık çok iyi ya :) ben tutarsa eğer bu sefer biraz yatayım diyorum

merhaba CEYDA..
tedaviye başlamadan önce folbiol dışında ilaç veya vitamin gibi birşey kullandınızmı?
birde TİROİTten şüphelendi demişin.sende belirtileri varmıydı hissettiğin.
güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yar ve yardımcınız olsun tüm arkadaşlarımızın.
nasipse haftaya bende başlıyacam inş.

folbiol kullandım canım başka bi vitamin kullanmadım. biraz yediklerime dikkat ettim. sigara alkol zaten kullanmıyordum.
tiroitle ilgili hiçbir belirtim yoktu.
tiroitten şüphelenme sebebi elimde daha önce yaptırdığım bi hormon testi vardı ve tsh 3,20 görünüyordu. sınırda olduğunu söyledi
ve t4 antitpo anti tg testleri istedi. ama yeni yaptırdığım testte tsh 3,50 aslında 3,50 de normal aralıkta ama sınırda sayılıyormuş.
diğerleri ise normal çıktı.
eğer gebe kalırsam tiroidime baktırmamı dahada yükseleceğini ilaç kullanmamın gerekebileceğini ama tüp bebek tedavisi için sorun olmadığını
söyledi.

bu arada güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
tedavin hayırlı olur inşallah. Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…