tedavin hayırlı olsun canım, ön görüşmede daha önceki testler değerlendiriliyo ve daha önce deneme yaptıysan onlara bakılıyo ve yei testler istiyo onların sonuçlarını da ayrıca görüşüyorsunuz ve ona göre tedavi planlanıyor..he bide muayene ediyo onlarıda not alıyolar ve dosyana işliyorlar bu kadar
canım ben ön görüşmemi nur hanımla yapmıştım. kaç yıllık evli olduğunuzu yaşınızı, problemin ne olduğunu soruyor. ultrasonla muayene ediyor.
yumurta durumuna bakıyor. eğer önceden yaptırmış olduğunuz testler varsa onlara bakıyor.
bize erkek kaynaklıydı sorun . benim elimde rahim filmim hormon testim eşiminde bi kaç tane sperm testi vardı.
15 dakikalık bi görüşme oluyor zaten. yeni testler istiyor. benden tam kan tahlili hepatit c hepatit b hiv testleri istedi tiroitten şüphelendiği için bi kaç test istedi.
bu testleri istediğin yerde yaptırabilirsin dedi eşimdende yeni bir sperm testi istedi onuda memorilda yaptırmanız gerekiyor dedi.
biz bütün bu testleri 2 hafta içinde hazırlayıp sonuçlandırma görüşmesine gittik ve adetimin 2. günüde tedavi başladı. başka soruların varsa yine cevaplandırırım.
akasya saol canım 3 günde fena değil ama 2 günden fazla yazılan raporun parası sskdan alınıyo dimi? birde raporda tüp bebk tedavisi diye yazıyormu canım ben sadece bi kaç kişiyle paylaştım tedavimi bu durumda herkesin haberi olucaktır
Arkadasim cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Umarim bir sekilde Nur hanima ulasabilirim... Aynur hanima varmis sadece pazartesi icin ama ben Nur hanimi istiyordum bakalim kismet. bu arada benim problemim amh dusuk(0,5).
birşey değil canım. ön görüşme ücretli olmuyor bizden ücret alınmadı . adetimin ikinci günü tedavi ücretinin (2100 euro) onun 650 eurosunu ödedik.
ilaçlara para ödedik. birde sperm testi 180 tl. tahlilleri memorialda yaptırırsan diğer hastanelere göre biraz daha pahalı sanırım.
benim bugünkü öğleden sonra muayenemi müstecep bey yaptı. bundan önceki 2 muayenemide funda hanım yaptı
ben nur hanımı ön görüşmede bide adetin ikinci günü olan muayenede gördüm :) birde bu sabahki muayenede.
aynur hanıma hiç denk gelmedim daha, nasıl bi doktor bilmiyorum canım.
canım ben ön görüşmemi nur hanımla yapmıştım. kaç yıllık evli olduğunuzu yaşınızı, problemin ne olduğunu soruyor. ultrasonla muayene ediyor.
yumurta durumuna bakıyor. eğer önceden yaptırmış olduğunuz testler varsa onlara bakıyor.
bize erkek kaynaklıydı sorun . benim elimde rahim filmim hormon testim eşiminde bi kaç tane sperm testi vardı.
15 dakikalık bi görüşme oluyor zaten. yeni testler istiyor. benden tam kan tahlili hepatit c hepatit b hiv testleri istedi tiroitten şüphelendiği için bi kaç test istedi.
bu testleri istediğin yerde yaptırabilirsin dedi eşimdende yeni bir sperm testi istedi onuda memorilda yaptırmanız gerekiyor dedi.
biz bütün bu testleri 2 hafta içinde hazırlayıp sonuçlandırma görüşmesine gittik ve adetimin 2. günüde tedavi başladı. başka soruların varsa yine cevaplandırırım.[/m
merhaba tatlim.elimizde ki yeni yapilmis sperm testini kabul etmiyorlarmi.ve bu yapiliyorsa tüp bebek ücretinin icindemi yoksa ekstrami ödeniyor
Arkadasim cok tesekkur ederim cevap verdigin icin cok yardimci oldun.. Sanirsam sen tedavidesin insallah o mutlu haberi en yakin zamanda alirsin. sizi takip etmeye devam edicem ..tedavide olan butun arkadaslarin guzel haberlerini bekliyorum...[/QUOT
önemli değil canım. kafana ne takılırsa sorabilirsin ben sık sık giriyorum foruma biliyorsam cevap veririm.
evet tedavideyim bugün çatlatma iğnemi yaptırıcam pazarteside yumurtalar toplanacak çarşambayada transfer yapılır herhalde.
güzel dileklerin için teşekkür ederim. inşallah hepimiz için güzel neticelenir.
biz bütün bu testleri 2 hafta içinde hazırlayıp sonuçlandırma görüşmesine gittik ve adetimin 2. günüde tedavi başladı. başka soruların varsa yine cevaplandırırım.[/m
merhaba tatlim.elimizde ki yeni yapilmis sperm testini kabul etmiyorlarmi.ve bu yapiliyorsa tüp bebek ücretinin icindemi yoksa ekstrami ödeniyor
merhaba canım. bizim elimizde çapa tıp fakültesinde yapılmış yeni iki sperm testi vardı. böyle bi durumda bile memorialda yapılmış bir sperm testi istiyorlar
çünkü memorialda spermler 8000 kat büyütülüyormuş ve daha doğru ve sağlıklı sonuç görüyorlar. birde laboratuvar uzmanı buna göre tedavi şekli öneriyor.
mesela bizde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu olduğu için sperm testinin altına mikroenjeksiyon ve imsi önerilir yazıyordu. kimisinde hiç çıkmıyor mesela ondada mikro tese
önerilir yazıyor. yada sizin sperminiz çok çıktı diyelim o zamanda belki bunların dışında bi tedavi önerilecek.
Arkadasim cevapladigin icin cok tesekkur ederim. Umarim bir sekilde Nur hanima ulasabilirim... Aynur hanima varmis sadece pazartesi icin ama ben Nur hanimi istiyordum bakalim kismet. bu arada benim problemim amh dusuk(0,5).
sperm testi 180 tl ve tüp bebek ücretinin dışında. sendende tedaviden önce bikaç test istiyorlar onlar da tedavi ücretinin dışında.
kızlar çarşamba 5yumurtam toplanmıştııı 1gun sonra tel actıklarında 3ü döllendi demişlerdi bugun telde 5ide dollenmıs sonradan 2 kuzumda kendıne gelmıs bolunmeye başlamış nolur dualarınızı eksik etmeyinnnnnnn...sizcee hangi gün transfer ederler canlar yarın 4gun, pazartesi 5gun olacak ?????
işin gerçeği maaştan kesinti oldu mu hiç dikkat etmedim. Ben raporu hiç görmedim. Hastaneden yöneticime fakslamışlardı. Ama doktor raporu yazarken idrar yolu iltihapı yazarım demişti. Sen de konuşursun.
merhaba canım. bizim elimizde çapa tıp fakültesinde yapılmış yeni iki sperm testi vardı. böyle bi durumda bile memorialda yapılmış bir sperm testi istiyorlar
çünkü memorialda spermler 8000 kat büyütülüyormuş ve daha doğru ve sağlıklı sonuç görüyorlar. birde laboratuvar uzmanı buna göre tedavi şekli öneriyor.
mesela bizde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu olduğu için sperm testinin altına mikroenjeksiyon ve imsi önerilir yazıyordu. kimisinde hiç çıkmıyor mesela ondada mikro tese
önerilir yazıyor. yada sizin sperminiz çok çıktı diyelim o zamanda belki bunların dışında bi tedavi önerilecek.
canım peki imsi veya mikroenjeksiyon önerilir yazıyolarya bu işlemler ayrıcamı ücretlendiriliyo yanidiyelim spermler iyi o zaman klasik tüp yöntemimi kullnılıyo
Cok sagol arkadasim peki ucretli mi oluyor bu on gorusme..
biz bütün bu testleri 2 hafta içinde hazırlayıp sonuçlandırma görüşmesine gittik ve adetimin 2. günüde tedavi başladı. başka soruların varsa yine cevaplandırırım.
merhaba CEYDA..
tedaviye başlamadan önce folbiol dışında ilaç veya vitamin gibi birşey kullandınızmı?
birde TİROİTten şüphelendi demişin.sende belirtileri varmıydı hissettiğin.
güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yar ve yardımcınız olsun tüm arkadaşlarımızın.
nasipse haftaya bende başlıyacam inş.
merhaba CEYDA..
tedaviye başlamadan önce folbiol dışında ilaç veya vitamin gibi birşey kullandınızmı?
birde TİROİTten şüphelendi demişin.sende belirtileri varmıydı hissettiğin.
güzel haberlerini bekliyoruz.
Allah yar ve yardımcınız olsun tüm arkadaşlarımızın.
nasipse haftaya bende başlıyacam inş.
canım peki imsi veya mikroenjeksiyon önerilir yazıyolarya bu işlemler ayrıcamı ücretlendiriliyo yanidiyelim spermler iyi o zaman klasik tüp yöntemimi kullnılıyo
hayır ayrı ücretlendirilmiyor bunlar. hepsinin fiyatı içinde. paket fiyatı var. imsi ve mikroenjeksiyonda bunun içinde.
sadece bildiğim kadarıyla mikro tese ameliyatı yapılırsa onun için ayrı para ödeniyor. yada kadına bi cerrahi işlem yapılırsa onunda parası ayrı ödeniyor( laparoskopi yada hiteroskopi gibi ) yalnız spermler çok iyiyse nasıl bi tedavi izliyorlar onu bilmiyorum canım.
yanlış yönlendirmek istemiyorum seni.
ayrı ücretlendirilmiyor canım imsi ve mikroenjeksiyon paket fiyatının içinde. yalnız mikro tese ameliyatı gerekirse o ayrı ücretlendiriliyor diye biliyorum.
bide kadına yapılan cerrahi müdehaleler (laparoskopi , hiteroskopi gibi) ücretlendiriliyor.
spermler iyiyse nasıl bi yöntem kullanılıyor bilmiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?