kızlarr sonucum pozitifff çok şükürrr inanamadım yaaaa şok oldummm allahım herkese versinnn
gözün aydın allahım kucagına almayı nasip etsin...kızlarr sonucum pozitifff çok şükürrr inanamadım yaaaa şok oldummm allahım herkese versinnn
kızlarr sonucum pozitifff çok şükürrr inanamadım yaaaa şok oldummm allahım herkese versinnn
ben bugün medical parkla ön görüşmeye gittim arkadaşlar iyiki gitmişim çünkü memorialin işini ne denli titiz yaptığını görmüş oldum bu sayede. kesin kararımı verdim ameliyatımıda tüp bebeğide memorialde yaptıracağım . evet pahalı bir merkez ama kaliteli hizmet herzaman daha pahalı oluyor .
esracım tebrik ederim canım yaaaaaaa............................hayırlı olsun bebişiniz.....................Rabbim eline ayagına kavuştursun canım kardeşim.............
sagolun kızlar yarın bidaha tahlil yaptırıcaz 2 ye katlanması gerekiyo.inş sağlıklıdır artar değerim.hastanede çok ağladım sevincimden kendime gelemedi sakinleştiğimde herkes bana gülüyoduuu çok komiktii....
esr0411 çok ama çok tebrik ediyorum seni Allah sonuna kadar sağlıkla yanında olmasını sağlasın bebişinin, darısı başımızakaydirigubbakcemile3
Çok merak ediyordum seni ve hep takip ediyordum, doktorun kimdi? benimki Hale hanım ama dün sabah Nur hanım muayene etti, tam biz muayenede iken bir pozitif haber alındı telefon ile, Allahım isteyen herkese versin...:teytey:
imkanınız varsa herşeyi tedavi göreceğin merkezde yaptırmak en doğrusu bence. başka merkezlere gitmek insanın kafasını karıştırsa da kesin karar alabilmek için en iyisi gidip görmek. şimdi en azında için rahat bi şekilde tedavi olacaksın. senin adına sevindim canım.umarım herşey yolunda gider.
nzmye histereskopi olacaktın değilmi günü belli oldumu arakadaşım?açıkcası biraz endişeleyim nasıl bi işlem acaba kolay diyorlarda insan yine de endişeleniyo...
nzmye histereskopi olacaktın değilmi günü belli oldumu arakadaşım?açıkcası biraz endişeleyim nasıl bi işlem acaba kolay diyorlarda insan yine de endişeleniyo...
:)) saol teşekkür ederim.ben dün hbr verdim belkide benimkini duymussundur.benim dr.nur hanım semra hanım.ama onların izinli olduğu zamanlar diğerlerinede mua olmustum.transferimi semra hnm yaptı ama.inş sizde hayırlı hbrler alırsınız.yarında hastaneye gelcem dondurulmuş embiryomuz var onun için imza vericem:))
hayırlısı yarın tahlil bidaha yapılacak inş artmıştır.optm çok
işte dedim ya sana geçenlerde aynur hoca aradı diye............................histeroskopiden bişey çıkacagını sanmıyorum dedi bu kez de bana......................adetin 19. da gel rahmi uyaralım dedi........artık o nedemekse...................senin bi fikrin varmı????????????
kızlar merhaba yaptırdım tahlilimi değerim artmış çok şükür ayın sonunda etiler şubesinde mua.gidicem bakalım inş.sağlıklıdır.ay sonuda gelmez şimdi yaa.tgbtgl hayırlı olsun seninde inş iyi sonuç alırsın.herkesi öptm çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?