Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

esracım tebrik ederim canım yaaaaaaa............................hayırlı olsun bebişiniz.....................Rabbim eline ayagına kavuştursun canım kardeşim.............

imkanınız varsa herşeyi tedavi göreceğin merkezde yaptırmak en doğrusu bence. başka merkezlere gitmek insanın kafasını karıştırsa da kesin karar alabilmek için en iyisi gidip görmek. şimdi en azında için rahat bi şekilde tedavi olacaksın. senin adına sevindim canım.umarım herşey yolunda gider.

esracım tebrik ederim canım yaaaaaaa............................hayırlı olsun bebişiniz.....................Rabbim eline ayagına kavuştursun canım kardeşim.............

nzmye histereskopi olacaktın değilmi günü belli oldumu arakadaşım?açıkcası biraz endişeleyim nasıl bi işlem acaba kolay diyorlarda insan yine de endişeleniyo...

sagolun kızlar yarın bidaha tahlil yaptırıcaz 2 ye katlanması gerekiyo.inş sağlıklıdır artar değerim.hastanede çok ağladım sevincimden kendime gelemedi sakinleştiğimde herkes bana gülüyoduuu çok komiktii....

esr0411 çok ama çok tebrik ediyorum seni Allah sonuna kadar sağlıkla yanında olmasını sağlasın bebişinin, darısı başımızakaydirigubbakcemile3

Çok merak ediyordum seni ve hep takip ediyordum, doktorun kimdi? benimki Hale hanım ama dün sabah Nur hanım muayene etti, tam biz muayenede iken bir pozitif haber alındı telefon ile, Allahım isteyen herkese versin...:teytey:

:)) saol teşekkür ederim.ben dün hbr verdim belkide benimkini duymussundur.benim dr.nur hanım semra hanım.ama onların izinli olduğu zamanlar diğerlerinede mua olmustum.transferimi semra hnm yaptı ama.inş sizde hayırlı hbrler alırsınız.yarında hastaneye gelcem dondurulmuş embiryomuz var onun için imza vericem:))
hayırlısı yarın tahlil bidaha yapılacak inş artmıştır.optm çok

esracım allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah. hep iyi haberlerini okuruz umarım bundan sonra buradan canım.

haklısın canım ama ben ilk görüşmeyi memorialle yapmıştım ve görüşmeden sonrada aklımda hiç tereddüt kalmamıştı ama ameliyat işide çıkınca tüp bebek maliyeti ve ameliyat biraz pahalı geldi bana şimdi ameliyatı ve tüp bebeği karşılayacak bir birikimimiz var ama eğer tutmazsa tkr tüp bebek yaptırmak için bi süre beklemem gerekecek ameliyatıda memorialde yaptırırsam. malesef yaşadığımız en büyük dezavantaj bu bizim . maddi ve manevi zorlu süreçler yaşıyoruz ama sonucu allaha kalmış o yüzden olumsuzunuda düşünerek hareket edeyim diye medical parka gittim ve bu işi ticarete döktüklerini farkettim malesef. şimdi tüp bebek için memorialde kesinleştik ama laparoskopiyi (çok korkmama rağman )başka bir hastanede yaptırabiliriz fikri var hala aklımızda kesinleşmemiş olsada bu fikrimiz. buarada birsürüde tahlil istemişti hale hnm benden daha önce sorunlu gebelikler yaşadığım için bugün onları hallettim kafam o anlamdada rahatladı çok şükür.

nzmye histereskopi olacaktın değilmi günü belli oldumu arakadaşım?açıkcası biraz endişeleyim nasıl bi işlem acaba kolay diyorlarda insan yine de endişeleniyo...

canım ben hisretoskopi olmadım ama enyakın arkadaşım tüp bebek tedavisinden önce yaptırmış. normalde anestezi altında yapılan bir işlemmiş ama arkadaşım kolay bir işlem olduğunu düşünerek anestezi istememiş ve çokta zorlanmadığını söyledi (çarşamba günü medical parka gittiğimizde anlattı ) korkman için bir neden yok yani bence cnm içini ferah tut.

işte dedim ya sana geçenlerde aynur hoca aradı diye............................histeroskopiden bişey çıkacagını sanmıyorum dedi bu kez de bana......................adetin 19. da gel rahmi uyaralım dedi........artık o nedemekse...................senin bi fikrin varmı????????????

Herkese selam,

esr0411 naptın, tekrar tahlil yaptırdın mı?

Benim tedavim ertelendi, hayırlısı olsun.

Sevgiler..a.s.

arkadaşlar yarın ben de istanbula geliyorum salı günü memorialde olucam orda da kontrol olmam gerekiomuş herşey yolunda giderse çarşamba günü toplayacaklar.çooooooook heyecanlıyım. esra0411 tatlil sonuçlarını aldın mı? çiğdo senin problem ne neden ertelendi tedavin?

kızlar merhaba yaptırdım tahlilimi değerim artmış çok şükür ayın sonunda etiler şubesinde mua.gidicem bakalım inş.sağlıklıdır.ay sonuda gelmez şimdi yaa.tgbtgl hayırlı olsun seninde inş iyi sonuç alırsın.herkesi öptm çokkk

evet hale hanım söz etti. rahimde bi kaç yere küçük dokunuşlar yapıp uyarıyorlarmış embriyo tutunmasında etkili oluyormuş. histereskopi yapılırken bana da uygulayacaklarını söylediler. inşallah faydasını görürüz...

çok şükür canım gözün aydın. için rahat etmiştir şimdi. kendinede bebişide iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…