Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tabi isteyebilirsin canım. laparaskopinin risklerini bende okumuştum ama ehil ellerde yapılırsa bu risk en aza indiğini yazıyordu. bende histereskopi olacağım memorialda yaptırıcağım kısmetse başka bi yerde de yaptırabilirsin demişti hale hanım ama kendi doktorunun gözetiminde olması daha iyi tabi. hayırlısı artık zaman neyi gösterecek...

gelincik nasılsın canım biz cuma kaan aydosa gidiyoruz eşim onla tedavideydi spermiyogram yaptıracagız inşallah hormonlar düzelmiştirde daha önceki bulunan sperm hücreleri sperm olarak dışarı çıkar dua et bana olurmu.

esra, pretty inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz. o bekleme süreci yokmu tedavinin en zor aşaması bence Rabbim inşallah yüzünüzü güldürsün.

inş arkadaşlar.kendimi dinlemekten yoruldum valla.pretty sen nezaman oğreniceksin sonucunu.kaldı 2 gün.dua edin allah herkese versin günler geçmiyo şimdi sanki yavaşladı yaa.uff

Arkadaşım merhaba,

bende memorialdeyim menagon iğnesine dün başladım, doktorum hale hnm, inşalllah perşembe günü senden süpper haberler alırızzemuszemus

sevgiler..

çok tşk ederim iyiyim canım. inşallah arkadaşım emekleriniz boşa gitmez dua edeceğim senin için. sende hayırlı güzel haberler getir bize burda hep birlikte sevinelim inşallah...

rabbim hepimizin yuzunu güldürsun arkadaşlar.cigdo merhaba.. şansın bol olsun emin ellerdesin.ben öle düşünüyorum hayırlısıyla inş.hepimiz olumlu sonuçlar alalım bebişler tutunmuş olsun..........

hadi arkadaşlar haber bekleyenlerin hepsi hayırlı sonuçlar alır inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün......

Merhaba. Burada bir arkadaş endometri sorunu olduğunu ve Semra Hanımın başarılı bir tedavi uyguladığını yazmıştı. Onun mesajlarını arıyorum arıyorum bulamıyorum. Bu arkadaşı bulmamda yardımcı olabilirmisiniz ?

rabbim hepimizin yuzunu güldürsun arkadaşlar.cigdo merhaba.. şansın bol olsun emin ellerdesin.ben öle düşünüyorum hayırlısıyla inş.hepimiz olumlu sonuçlar alalım bebişler tutunmuş olsun..........

Arkadaşım merhaba,

Yarın büyük gün, Allah yardımcın ve hepimizin yardımcısı olsun...

:dance:

belgicım had hayırlıs olur ıns ..ama sonuclarını yaz merak ettım..bir cok kanal var takip ettıgımız aslında bende karar veremedim ..nerden yazayım die

Kızlar hayırlısı olsun hepimiz için,sağlıkla bebişlerimize kavuşalım artık inşallah, bu topikten okuduğum kadarıyla hepiniz memorialdan çok memnunsunuz, doğru karar verdiğimi düşünüyorum artık..
buarada sonuç bekleyenler biz de sabırsızlıkla bekliyoruz, inşallah güzel haberler verirsiniz...

bugün iğne kullanımından sonra ilk kez muayeneye gittim. doktorum yumurtalıklarıma baktı kuzular yatıyor dedi. okadar acaip oldum ki.. beklediğimden önce gelişti cumartesi de tekrar bir kontrol edelim pazartesi gidersiniz dedi. inşallah orda olurum inşallah herşey yolunda gider. arkadaşlar bir haber yok mu sizden de????

arkadaşlar yarın buyük gün dua edin sabahtan gidicem tahlil için ama eve geç gelirim merakta bırakıcam biraz sizi kızlar sonuçtan sonra tozuturum heralde:)))

ben bugün medical parkla ön görüşmeye gittim arkadaşlar iyiki gitmişim çünkü memorialin işini ne denli titiz yaptığını görmüş oldum bu sayede. kesin kararımı verdim ameliyatımıda tüp bebeğide memorialde yaptıracağım . evet pahalı bir merkez ama kaliteli hizmet herzaman daha pahalı oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…