canım geçmiş olsun sanada. semra hnm ameliyattan önce riskli bi ameliyat olduğunu söyledimi? gerçekten risklimi yoksa benim internette okuduğum riskler biraz abartılımı anlamış değilim burada laparoskopi olan arkadaşlar çokta zor bir ameliyat olmadığını söylemişler ? birde daha önce semra hnm a muayne olmuşmuydun yoksa direk ameliyat içinmi görüştünüz ben şimdi hale hnm a muayne oldum ameliyatımı semra hnm ın yapmasını isteyebilirmiyim?
ben 2 kez gittim memoriale ön görüşmemi aynur hnm la yapmıştım muayne için hale hnm dan randevu aldım (burada okuduklarımdan sonra ) hale hnm dan daha çok memnun kaldım ilgili bir doktor ama güvenç beyle ilgili hiçbir bilgim yok. ameliyatınıda semra hnm yapmışken onda devam etmeyi düşünmezmisin ?
inş arkadaşlar.kendimi dinlemekten yoruldum valla.pretty sen nezaman oğreniceksin sonucunu.kaldı 2 gün.dua edin allah herkese versin günler geçmiyo şimdi sanki yavaşladı yaa.uff
gelincik nasılsın canım biz cuma kaan aydosa gidiyoruz eşim onla tedavideydi spermiyogram yaptıracagız inşallah hormonlar düzelmiştirde daha önceki bulunan sperm hücreleri sperm olarak dışarı çıkar dua et bana olurmu.
rabbim hepimizin yuzunu güldürsun arkadaşlar.cigdo merhaba.. şansın bol olsun emin ellerdesin.ben öle düşünüyorum hayırlısıyla inş.hepimiz olumlu sonuçlar alalım bebişler tutunmuş olsun..........
gelincik nasılsın canım biz cuma kaan aydosa gidiyoruz eşim onla tedavideydi spermiyogram yaptıracagız inşallah hormonlar düzelmiştirde daha önceki bulunan sperm hücreleri sperm olarak dışarı çıkar dua et bana olurmu.
arkadaşlar yarın buyük gün dua edin sabahtan gidicem tahlil için ama eve geç gelirim merakta bırakıcam biraz sizi kızlar sonuçtan sonra tozuturum heralde:)))
arkadaşlar yarın buyük gün dua edin sabahtan gidicem tahlil için ama eve geç gelirim merakta bırakıcam biraz sizi kızlar sonuçtan sonra tozuturum heralde:)))
allah yardımcın olsun...arkadaşlar yarın buyük gün dua edin sabahtan gidicem tahlil için ama eve geç gelirim merakta bırakıcam biraz sizi kızlar sonuçtan sonra tozuturum heralde:)))
tamam canım yazarım...belgicım had hayırlıs olur ıns ..ama sonuclarını yaz merak ettım..bir cok kanal var takip ettıgımız aslında bende karar veremedim ..nerden yazayım die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?