Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşaallah tutar canım yaa.................sende relax ol tamam mı??????

arkadaşlar gittim c.tesi günü hale hnm a gerçekten güleryüzlü ve sıcak bir doktor . hemen tüp bebeğe başlayamayacağız sanırım biz daha önce tkr layan düşüklerim olduğu için birkaç tahlil istedi ve sol tüpümde hidrosalpenks olduğu için laparoskopi olmam gerektiğini söyledi. ameliyat olmayabilirmişimde ama bu bebeğimin tutunma ihtimalini %10- 20 arası düşürürmüş doktordan çıktıktan sonra kesin olmalıyım o ameliyatı diyordum çünkü eğer tutmazsa keşke ameliyat olup öyle deneseydim diyeceğimden eminim ama çok pahalı başka bi hastanede yaptırmayada korkuyorum. ameliyatın risklerini okudum dahada tedirgin oldum sanırım ben sadece tahlillerimi yaptırıp başlayacağım tedaviye
umutsuz ve mutsuzum ikigündür . rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin .

arkadaşlar çok saolun. gidiyorum şimdi 2. iğneye...... şimdilik relaxım ama ilerde nasıl olurum bilemem... dualarınızı bekliyorum....

bende varım kısmetse nisan ortasında istanbuldayımmmmm

canım bende aynı senin gibiydim.sol tüpüm alındı.evet kendi şehrimdede olabilirdim daha ucuza.ama tereddütüm oldugu için semra hanım yaptı.toplam 4700 tl ödedik.......şimdi sıra tüpbebekte.güvenç beye muayene olan yokmu....................bendemi hale hanımı seçsemmmmmmmmm

yok canım illa hale hanım olucak diye bişey yok.................sen hangi doktora ısınmışsan ona git............unutma bebegini sana doktorlar degil Allah vericek..............
ben mesela hale hanımada tedavi oldum ama hiç muhabbetimiz olmadıgı için aynur hocaya gittim..........

merhabalar..memorialde tedaviye başlayacak olanlara önerim,doktorum şu olsun dıye takıntı yapmayın....çünkü hangı doktoru secersenız seçin tedaviniz boyunca aynısında devam edemiyorsunuz zaten..kim denk gelirse o bakıyo..hepside işlerinde iyiler...
benim doktorum güvenç beydi...ama kontrollerımde hıc bır araya gelemedık, 10-12 gun boyunca güvenç beye, nur hanıma ve hale hanıma muayene oldum,yumurtalarımı aynur hanım topladı,transferı guvenc bey (o gun ordaydı tesadüfen) yaptı...yani böyle..benim doktorum şu,diye birşey yok...ve en onemlısı doktorlardan oyle uzun sohbetler ve ılgı alaka beklemeyın...işlerini iyi yapmaları bence yeterli..allaha sukur benımkı pozitif sonuclandı..su an gebelik doktorum semra hanım ve arada sorularım oluyor ve kendısıne ulaşamıyorum,sorularımı dr. hande hanıma soruyorum ..dediğim gibi onlar cok iyi bir ekip,,ekıbe guvenın ve kendınızı rahatlıkla emanet edin derim..herkeze hayırlı tedaviler..bu arada problemımız morfoloji idi....

kızlar soruma cevap veren olmadı da merak ediyorum hala:)
memorial'da tedaviye başlayınca şehir dışından gidenler tüm tedavi süreci orada kalmak zorundalar mı? yani kendi doktorumuz takip edip yumurtalar gelişince yollasa bizi, yumurta toplamaya ve transfer zamanı oraya gitsek oluyor mu? ben tedavi boyu orada kalamayacağım sanırım..
tabii uzun protokol mu kısa mı değişir ama ooof tereddüt içindeyim ben
nasıl başlayacağım bilmiyorum

merhaba ben samsunda tedavi görüyorum doktorum burada bir özel hastanede ama memorialle anlaşmalı çalışıyormuş şimdi burada tedavi görüp toplama ve ekim için oraya gideceğiz. doktorum bana gerekirse orada hiç kalmayabileceğimi sabah gidip toplamayı yaptırıp geri dönebileceğimi yne aynen de ekimi yaptırabileceğimi söyledi bence sen memorialle bir görüş. ankarada anlaşmalı bir doktorları var mıymış? yada bir doktorla anlaşırsan orada işlem yapabiliyorlar mıymış?

tek embriyoda ne kadar şans veriyorlar biliyormusunuz

merhaba sema ben yeni tedavi oldum memorial da çok memnun kaldım.sonucumu perşembe günü alıcam çok heyecanlıyım.bu ikinci tüp bebek denemem.ilki yeditepede yapıldı.memorial daki doktorum hepsi diyebilirim hepsıne mua oldum hangisi denk gelirse ama inanın hepsı de çok iii.transferimi semra hnm yaptı sansıma:))çok tatlılar iiler.eğer tutmasza laporoskopi yapılacak bana tek endişem o.bakalım hayırlısı perşembeyi beklicemm:)

tek embiryo transfer edildi.geçen sefer 3 taneydi.ama semra hnm bu sefer daha yüksek sansın dedi önemli olan kalitesidir dedi.

bence kal orda çünkü mesela benim tam yumurtalar toplanmaya yakın birikinti oldu rahimde semra hanım cumartesi enjekteyle aldı acil müdahale gerekebilir sonra pişman olma yumoşlar toplanınca bende evime geldim 5 gün sonra gittim tekrar transfer için bugün transferimin 5. günü belirti arayıp duruyorum hepiniz gibi hafta sonuna dayanamam herhalde yaptırırım test inşallah hayırlısı olur rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz

benim transferimide semra hanım yaptı ne ilginçtirki bana da tutmazsa histereskopi yapıcam dedi şu var sizden farkım benim muanelerimde pazar günü hariç hep semra hanım oldu birebir ilgilendi allah razı olsun

esra ve pretty hadi kızlar ya.......................hayırlısıyla güzel gelicek sonuçlar........................
hadi inşaallah ..........................bebişlerinizi bekliyoruz bizde sizin gibi heyecanla....................çok heyecanl ya bu sonuç bekleme zamanı..............habersiz bırakmayın bizi:...........

canım geçmiş olsun sanada. semra hnm ameliyattan önce riskli bi ameliyat olduğunu söyledimi? gerçekten risklimi yoksa benim internette okuduğum riskler biraz abartılımı anlamış değilim burada laparoskopi olan arkadaşlar çokta zor bir ameliyat olmadığını söylemişler ? birde daha önce semra hnm a muayne olmuşmuydun yoksa direk ameliyat içinmi görüştünüz ben şimdi hale hnm a muayne oldum ameliyatımı semra hnm ın yapmasını isteyebilirmiyim?
ben 2 kez gittim memoriale ön görüşmemi aynur hnm la yapmıştım muayne için hale hnm dan randevu aldım (burada okuduklarımdan sonra ) hale hnm dan daha çok memnun kaldım ilgili bir doktor ama güvenç beyle ilgili hiçbir bilgim yok. ameliyatınıda semra hnm yapmışken onda devam etmeyi düşünmezmisin ?

tek embiryo transfer edildi.geçen sefer 3 taneydi.ama semra hnm bu sefer daha yüksek sansın dedi önemli olan kalitesidir dedi.

canım bende üzülmüştüm başlarda embiryo sınırlamasına ama eğer nasipse tek embiryoylada tutar diye düşünüyorum artık. inş iyi haberlerinizi duyarız bizlerede sevinç ve moral kaynağı olur ...

inş arkadaşlar.kendimi dinlemekten yoruldum valla.pretty sen nezaman oğreniceksin sonucunu.kaldı 2 gün.dua edin allah herkese versin günler geçmiyo şimdi sanki yavaşladı yaa.uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…