arkadaşlar bugün adetimin 2. günü ve doktora gittim iğnelerimi verdi yarın başlıyoruz. çok heytecanlıyım inşallah tutar. Dağlar doktorla konuştum bugün öyle ayarlıyorlarmış ki isytanbulda 1 gün bile kalmana gerek kalmıyormuş. uçakla gidip yuımurtaları aldırıp dönüyormuşsun. sonra tekrar gidip ekim yapılıyormuş 3 saat sonra da uçakla dönebiliyormuşsun. bu sene 4 hasta yollamış 4üde tutmuş. 5. si de sensin dedi. eğer bir karar veremediysen Dr Alaattin Balcıya bir git bence...
belginim sen ne zaman deniycen yaaaa..........................yakınsa zamanın belki karşılaşırız orda nasipse...........gelincikle biz orda tanıştık...belki nasip olur senlede karşılaşırız..........
bu arada kızlar memorıale gidecekler kimler ne zqaman düşünüyorlar yazsın..........
arkadaşlar gittim c.tesi günü hale hnm a gerçekten güleryüzlü ve sıcak bir doktor . hemen tüp bebeğe başlayamayacağız sanırım biz daha önce tkr layan düşüklerim olduğu için birkaç tahlil istedi ve sol tüpümde hidrosalpenks olduğu için laparoskopi olmam gerektiğini söyledi. ameliyat olmayabilirmişimde ama bu bebeğimin tutunma ihtimalini %10- 20 arası düşürürmüş doktordan çıktıktan sonra kesin olmalıyım o ameliyatı diyordum çünkü eğer tutmazsa keşke ameliyat olup öyle deneseydim diyeceğimden eminim ama çok pahalı başka bi hastanede yaptırmayada korkuyorum. ameliyatın risklerini okudum dahada tedirgin oldum sanırım ben sadece tahlillerimi yaptırıp başlayacağım tedaviye
umutsuz ve mutsuzum ikigündür . rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin .
kızlar soruma cevap veren olmadı da merak ediyorum hala:)
memorial'da tedaviye başlayınca şehir dışından gidenler tüm tedavi süreci orada kalmak zorundalar mı? yani kendi doktorumuz takip edip yumurtalar gelişince yollasa bizi, yumurta toplamaya ve transfer zamanı oraya gitsek oluyor mu? ben tedavi boyu orada kalamayacağım sanırım..
tabii uzun protokol mu kısa mı değişir ama ooof tereddüt içindeyim ben
nasıl başlayacağım bilmiyorum
tek embriyoda ne kadar şans veriyorlar biliyormusunuz
allah yardımcın olsun.tek embiryo transfer edildi.geçen sefer 3 taneydi.ama semra hnm bu sefer daha yüksek sansın dedi önemli olan kalitesidir dedi.
kızlar soruma cevap veren olmadı da merak ediyorum hala:)
memorial'da tedaviye başlayınca şehir dışından gidenler tüm tedavi süreci orada kalmak zorundalar mı? yani kendi doktorumuz takip edip yumurtalar gelişince yollasa bizi, yumurta toplamaya ve transfer zamanı oraya gitsek oluyor mu? ben tedavi boyu orada kalamayacağım sanırım..
tabii uzun protokol mu kısa mı değişir ama ooof tereddüt içindeyim ben
nasıl başlayacağım bilmiyorum
merhaba sema ben yeni tedavi oldum memorial da çok memnun kaldım.sonucumu perşembe günü alıcam çok heyecanlıyım.bu ikinci tüp bebek denemem.ilki yeditepede yapıldı.memorial daki doktorum hepsi diyebilirim hepsıne mua oldum hangisi denk gelirse ama inanın hepsı de çok iii.transferimi semra hnm yaptı sansıma:))çok tatlılar iiler.eğer tutmasza laporoskopi yapılacak bana tek endişem o.bakalım hayırlısı perşembeyi beklicemm:)
canım bende aynı senin gibiydim.sol tüpüm alındı.evet kendi şehrimdede olabilirdim daha ucuza.ama tereddütüm oldugu için semra hanım yaptı.toplam 4700 tl ödedik.......şimdi sıra tüpbebekte.güvenç beye muayene olan yokmu....................bendemi hale hanımı seçsemmmmmmmmm
tek embiryo transfer edildi.geçen sefer 3 taneydi.ama semra hnm bu sefer daha yüksek sansın dedi önemli olan kalitesidir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?