Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ee millet incir kürü falan yapıyor ballar tarçınlar ne bulursa yiyor ,bende deniyim belki daha sağlam olurlar dedim ama kararsız kaldım şimdi
sen bişey yapmıyomusun peki yoksa akışınamı bıraktın

arkadaşlar benim işyerimde herkes hamile kızların hepsi erkeklerinde eşlerinin yüzde 90 ı doğm yaptı geri kalanlarda hamile.acaba öncedende böylemiydi şimdi algıda seçicilk mi olduda bana öyle geliyo nasıl bi bereketli seneydi yahu, kıskanmak değil ama bu eminim ama bu durumda çok zorlanıyorum sürekli bebek muhabbetleri kendimi lavaboya atıp yatıştıryorum..orda ağlıyorum müdürlerimin eşleri ne kadar herkes yeni doğum yaptı Allahım sabrımrı deniyo ...

evet canım bende aynen senin durumundayım etrafımda bebeği olmayan tek kişi var o da eltim...tüm arkadaşlarım akrabalarım abim etrafımda kim varsa bebekleri var..
yada biz bebek istiyoruz dedikleri ay hamile kaldılar
nereye gitsem hangi ortama girsem bebek...

allahım bize de bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri gösterir inşallah..önce Allaha sonra memoriale güveniyorum inşallah olacak bu iş..

Son düzenleme:

aysunaycım nasılsın sendemi bul yoldasın canım rabbim gönlündeki muradı versin kısa zaman

1,değerim 74,86
2,değerim 166,06

kızlarrrr çok suan ıyı gıbı değilmii??
çok güzel değerin cnm..bundan sonra herşey güzel olacak tadını çıkar
Canım gayet iyi.İnşallah bizde bu sonuçları görürüz.Ben galiba bekleyemeyeceğim ve yarın kan testi yaptırıcam.Test tarihim 12 sinde ama napıym bekleyemeyeceğim.

inşallah seninde güzl haberini alırız cnm...
son günler beklemek gerçekten çok zor oluyo haklısın..

inşallahhh...ben temmuzda ikinci denememe başladım meğer ablamda o ay hamile kalmış ben neatifi gördüm o 6. ayına gircek erkek bebek bekliyo.3. çocuğu 35 yaşıda kendisi bana 5. ayda söyleyebildi,herkes benden beklerken onun olcak inşallah,akrabalar ne zaman konuşsalar bana acıyarak bakıyorlar sanada nasip etsn falan diye çok seviniyorum çünkü ben ısrar ettim 3.de yap diye çokda mutlu oldum ama tarifsiz bişey bu boğazıma düğümleniyo..

aysunaycım nasılsın sendemi bul yoldasın canım rabbim gönlündeki muradı versin kısa zaman

merhaba canım...diyet topiğindeydik değil mi:):) hatırladım nasılsın..

evet canım bende bu yoldayım..
temmuzda burada zonguldakta 1 aşılama denedik..(aşılama denirseben evde daha yisini yapardım)
hemen ankaraya gittik ertesi ay ağustosta 1 tüp bebek denedik ankarada
negatif...

artık memoriale gitmeye karar verdik canım...bu ocakta ön görüşmeye gideceğiz 1 günlüğüne eşim test verecek..
bilmiyorum nurmecim inşallah kucaklarımız boş kalmaz..

sen neler yapıyorsun?? memoriale mi gideceksin sende..

benimde yengem (abimin eşi)benden tam 6 ay sonra bebek düşünmeye başladı...onların 2.bebekleri olacaktı tabi..
ve 1 yeğenim daha oldu erkek..

yani benden 6 ay sonra düşünmeye başladı bir iki ay denedi hemen hamile kaldı..bebiş doğdu 2 aylık olacak
yeğenlerimi ne kadar sevdiğimin tarifi yok inan ki..
ama resimlerini bile gördükçe ağlıyorum..
bilmiyorum nasıl dinecek ne zaman bitecek bu özlem..

evet canım diyet topiğindeydim tüpten sonra çok kilo aldım 8 verdim ama geri aldım
sonradan hamile kaldım kendiliğinden ama 2.5 aylık kürtaş oldum 6 aydırda bekliyoruz olmadı şubata kadar
bekliycez sonra arkadaşımın ısrarıyla nur hanıma gitcez inşallah

evet canım bende yeğenlerim için ölüyorum bitiyorum onlara,çok tatlılar Allahım acılaarını göstermesin, bizimde olucak inanıyorum ben buna ancak çok zor ve yıpratıcı bi süreç bide etraftaki herkes hamile olunca insan stres oluyo Allahım ne olur burdaki herkesin bebk özlemini biran evvel hayırlısıyla dindir yarabbim...

çok geçmiş olsun cnm.inşallah bu kez olacak nurmecim..

bende kilo vermiştim ama tüp bebek denemesi stres vs geri aldım..
ocak 25 gibi yarı yıl tatilimiz başlıyor bizde bir kaç gün sonra istanbula gideceğiz...

nur hanımla görüşeceğim bende kısmetse:):) telefonda görüştüm çok şeker br insan..

aminnnnnnnnnnnnn canım amin..

olacak yürekten inanıyorum ben hepimizin bebişleri olacak.

inşallah senin için hakkından hayırlısı olur bende düşündüm şimdi randevu alıp ön görüşmeye gitsenmi diye
telini hastanedenmi aldın

inşallah senin için hakkından hayırlısı olur bende düşündüm şimdi randevu alıp ön görüşmeye gitsenmi diye
telini hastanedenmi aldın

canım ben hastaneyi aradım ve nur hanımla görüşmek istediğimi söyledim..
telimi aldılar aynı gün nur hanım aradı beni..
tabi ön görüşmeye gidebilirsen daha iyi olur cnm..
bak biz ön görüşmeye gitmeyi düşünmüyorduk hiç.çünkü buradan zor 6 saat.
nur hanım çağırdı 1 günlüğüne gelin dedi daha iyi olur dedi.

Son düzenleme:

tamam canım inşallah hayırlısı bakalım biraz daha cesaret toplayayım arıyim
hayırlı geceler öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…