- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
ben buraya gidene kadar nur hanım doğurup izne ayrılır heralde ama ben ondan başkasını istemiyorum :2:
incimm tşk ederim gittim geldim.önce hsg yi çektirdik.tertemiz çıktı.bi sorun görünmedi.ama ben bekliyodumki orda bir sorun görünsün ve bebeklerimin düşüş nedeni o olsun.yine sıkıldım yani.homosistein değerin yüksek değil dedi nur hanım.kısacası yaptırdığım bütün tahliller temiz çıkmış.semra hanımın toplantısı vardı görüşemedik.25 aralığa ortak randevu aldım.belki hoca histeroskopi ve rahim yaralamayı önerebilir dedi .yok işte canım görünen bişey yok ama tutumuyor tutsada düşüyor.yine canım çok sıkkın.eşimde sperm verdi sonucu yarın çıkıcak.onunda morali bozuldu hep benim yüzümden diye napcam bilmiyorum.bu sefer olur inş.şimdi 25 ini bekliycez bakalım semra hanım ne diycek
kızlar nur hanım size hiç yumurtaların daha kaliteli ve daha çok olması için yardımcı vitamin ,hap vs birşey önerdimi acaba ??
benim rezervimde sıkıntı yok ama embriyolarım iyi kalitede olsun diye kullanmak istiyorum ama yanlış yaparmıyım diyede korkuyorum ,orda tedaviye tam başlaamdığım için nur hanıma mail atıp sormakta istemiyorum ayıp olur diye
1,değerim 74,86
2,değerim 166,06
kızlarrrr çok suan ıyı gıbı değilmii??
kızlar çok üzücü bir durum sanırım bebek düşücek
1.gün 62,93
2.gün 110,9
3.gün 180,4 değerler çok yavaş arttığı için doktor pazartesi günü 4. istedi böyle durum yaşayan oldu mu aranızda boş gebelikten bahsetti biraz doktor
1.gün 62,93
2.gün 110,9
3.gün 180,4 değerler çok yavaş arttığı için doktor pazartesi günü 4. istedi böyle durum yaşayan oldu mu aranızda boş gebelikten bahsetti biraz doktor
Allah razı olsun kızlar inş. Sizler böyle sıkıntılar görmeden haberini alırsınız inş. Işte cemilecim sana demek istediğim buydu testini erken yapma bekle değerlerin artsın kafan rahatlar bak şimdi sabahtan beri 1 tane elma yiyebildim ve stresten üzüntüden mahvoldum allahım kimselere yaşatmasın inş.
1.gün 62,93
2.gün 110,9
canım, hayırlı olsun inşallah evladına kavuşursun. o bekleme sürecini bilmez miyim. sadece 2 günüm kaldı benim sonucu öğrenmeme artık bitti ama
geçmeyecek gibi geliyor insana. Allahım inşallah gönlümüzdekini bize hayırlı eder ve nasip eder.
bebeklerin sımsıkı tutunsunlar inşallah canım sana..inşallah müjdeli haberini almak nasip olur..
doktorun nur hanımmıydı..bende onu düşünüyorum..
bide kızlar bız hamileliğimizi neye gore hesaplıcaz yumurta toplama gunune goremı yoksa normal hamılelıklerdekı gıbı son sat tarıhınımı baz alıcaz :44::44: çokmu soru sordum nee
bide kızlar bız hamileliğimizi neye gore hesaplıcaz yumurta toplama gunune goremı yoksa normal hamılelıklerdekı gıbı son sat tarıhınımı baz alıcaz :44::44: çokmu soru sordum nee
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplayacaksın canım
Son adet tarihine göre canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?