iyi hafta sonları arkadaslar
bende 15 gun ıcınde baslıyorum hayırlısı ıle ılk tedavime
tüp bebek için ilaç raporu çıkaran arkadas varmı aramızda? hangı belgeler gerekıyor?
raporu cıkardıgımıza degermı?
ben çapa tıp fak. çıkarmayı dusunuyorum ne dersınız bılgısı olan yardım rıca edıyorum
ee millet incir kürü falan yapıyor ballar tarçınlar ne bulursa yiyor ,bende deniyim belki daha sağlam olurlar dedim ama kararsız kaldım şimdi
sen bişey yapmıyomusun peki yoksa akışınamı bıraktın
inşallah sabredebilirim canım.Bu akşam kasıklarım çok ağrıyor.Korkuyorum...
kızlar çok üzücü bir durum sanırım bebek düşücek
1.gün 62,93
2.gün 110,9
3.gün 180,4 değerler çok yavaş arttığı için doktor pazartesi günü 4. istedi böyle durum yaşayan oldu mu aranızda boş gebelikten bahsetti biraz doktor
kızlar merhaba nasılsınız
yarın zeynep kamilden genetik bolumunden randevum var test yaptıracagım kanda kromozom ve pıhtılaşma testleri haricinde test yapılabiliyor mu?
allahtan umut kesilmez sakın kendini bırakma, canım herşeye hazırlıklı olmalıyız anlamında söylemiştir;ama kaderi dua değiştirirmiş dualarımdasın.allah yardımcınız olsun ...
merhaba canım bende orda yaptırdım 2 hafta önce. ordaki dr ne gerekiyorsa SENİN hikayene göre ve genelde hepsini istetiyor merak etme, eşinle gidiceksin değilmi?
merhaba ben tek kendi adıma randevu aldım eşime randevu almadım oyuzden onunla gitmeyecektim ama beraber mi gitmemiz lazım bide biz capada kanda kromozom yaptırdık baska test yapmıyorlarmıs oyuzden ben sadece kendim icin randevu almıstım diger kalan testlerimi yaptırayım istiyordum ne yapsak ki acaba eşimle mi gitsem ki?
herkese günaydın
kızlar ben çok kötüyüm. yarın test günüm. ama hiç hamilelik belirtim yok malesef. adet belirtilerimin hepsi var olmadı galiba tutmadı.
yarını beklemeden bugün gidip kan vereceğim. daha fazla acı çekmek istemiyorum. ne olacaksa sonuçlansın istiyorum artık.kendimi teselli edecek hiç bir kelime bulamıyorum.
canım sakın ol hepimiz aynı şeylerden geçtik 1 gün kalmış çok değilki benimde belirtilerim yoktu halada yok gerçi şuan ben kendime hamilemiyim diye soruyorumya neyse az daha sabır
kızlar benim değer 287,9 olmuş doktor 300 ve üzeri olması gerekir demişti kendisiyle daha görşemedim ama sanırım bizimde bir yerde sonlanıcak heralde değerler düzgün artmadıına göre var bunda bir aksilik nasip değilmiş ya
canım sakın ol hepimiz aynı şeylerden geçtik 1 gün kalmış çok değilki benimde belirtilerim yoktu halada yok gerçi şuan ben kendime hamilemiyim diye soruyorumya neyse az daha sabır
kızlar benim değer 287,9 olmuş doktor 300 ve üzeri olması gerekir demişti kendisiyle daha görşemedim ama sanırım bizimde bir yerde sonlanıcak heralde değerler düzgün artmadıına göre var bunda bir aksilik nasip değilmiş ya
Insallah o guzzle haberi alirsin. Herkesde belirti olmuyor o yuzden hence Rahaol
bu konuyu kafamdan atamıyorum bir türlü.son 3-4 gündür sürekli gözlerim dolu dolu. nasıl dayanacağım bilemiyorum.
günaydınlar
almina yeni negatif almış biri olarak daha fazla stresle beklemendense bencede bugün testini yaptır ,zaten olduysa çıkmaması gibi bişey sözkonusu değil canım
mümkün değil ama sakin olmaya çalış eğer bebeğin seninleyse oda üzülmesin,
memorialde kaçıncı denemen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?