inşaallah canım.
kanımı verdim. bakalım canım benimlemi....
ceydacım tebrikkkkkkkk ederimmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsın rabbimm değerin kaç çıktı
Dentur bebeğin seninle kuzum sakın stres yapma olur mu
canım hayırlı olsun.Allah kucagına almayı nasıp etsın.belırtılerın neydı?
Hayırlı olsun :) Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla.
Canım çok sevindim.Allah sağlıklı, sıhhatli ,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Kan değerin kaç çıktı?Kaçıncı gün transferinde ve kaç gün sonra test yaptırdın.
kızlar çok saolun doktor hiç güzel şeyler söylemedi dış gebelkten bahsediyor yarın muayene edicek değerler istediği gibi artmamış bu da sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor dedi muhtemelen sonlandırılacak dedi bugün karın ağrısı bayılma fenalık hissi olursa hemn gel dedi dış gebelik olup iç kanama yapabilir dedi buda ölüme bile sebeb olurmuş en kötüyü düşünmek zorundayız malesef dedi
ceydacım hayırlısı olsun değerlerin seni üzmeden sağlıklı bir şekilde artsın inş. kendine iyi bak
kızlar bi de bizim dondurulmuşlarımız da oldu.
acaba memorialde dondurulmuşlar ile tedavi ücreti ne kadar bilen varmı acaba. başka extra ilaç masrafı oluyormu.
ceydakaya tebrik ediyorum canım hayırlı olsun. ne güzel bi haber oldu. hayırlısıyla kucağına da aldığın günü görürsün inşaallah canım.
bende testimi yaptırdım az önce. ama senin ki kadar umutlu değilim malesef.
senin belirtin varmıydı canım. birşeyler hissetmişmiydin testten önce.
vücudunda nasıl değişiklikler oldu.
kızlar çok saolun doktor hiç güzel şeyler söylemedi dış gebelkten bahsediyor yarın muayene edicek değerler istediği gibi artmamış bu da sağlıklı bir gebelik gibi gözükmüyor dedi muhtemelen sonlandırılacak dedi bugün karın ağrısı bayılma fenalık hissi olursa hemn gel dedi dış gebelik olup iç kanama yapabilir dedi buda ölüme bile sebeb olurmuş en kötüyü düşünmek zorundayız malesef dedi
ceydacım hayırlısı olsun değerlerin seni üzmeden sağlıklı bir şekilde artsın inş. kendine iyi bak
Arkadaşlar bende daha beklemeyip bugün test yaptırıcam.Zaten iğne için hastaneye gidicem.Gitmişkende kan verip gelirim.İnşallah akşama o güzel haberi veririm.
tebrikler ceyda allah tamamına erdirsin inşallah
senin doktorun kimdi canım, kaçıncı denemen ve sorun neydi acaba
Ceydacığım ;
Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?