ben geldimmmmmmmmmmm
ne kadar çok sayfa birikmiş yaaaa. hepsine bakamayacağım sanırım. inş herşey yolundadır. ben yokken herkesın karnı bebeklerle dolmuştur inşşşşşallah
akasyacım ben cihangir beye gitmedim.192 lira istediler. bende gölcükte annemlerın yanında 40 liraya yaptırdım. sonuçlarım da ii çıktı çok şukur. inş senınde ii çıkmıştır.
tabı kızım bız ona ust bas alana kadar ısınamadı.hastane cıkıslarını gıydırıp havlu ve batanıyeye sardık usuyordu cunku dogumdan sonra.bıde ben kontrole gıttım dogurdum o gun hemen.sancım felan yoktu.anıden oldu dahada soktaydım.sana tavsıyem en ufak agrıda dr gıt ben cok gıttım bısey yoktur dıye bu en sonda gıtmedım.nur hnm la konustum.karnın gerılıyordur ondan agrın dedı.ama gel bakıyım dedı hastaneye bıle gıdıcek halım yoktu gıttmedım.keske gıtseydım..
hemde nasıl kaplanlar.4 aylık ama benım bıyere gıdıcegımı hemen hıssedıyor basıyor cıglıgı ben gelene kadarda uyku yok.
artık attlatın allahın ıznıyle hamılesın sekerım sevın,endıselenme.
amın ınsallah hepımızınkı.ben hergun dua edıyorum sıze.esımde hergun.allahım bıze verdın orda umutla bekleyen herkese bır evlat nasıp et dıyor.tum samımıyetlıme soyluyorum yanı.her gece dua edıyoruz
günaydın kızlarr rabbim hepimize sağlıklı huzurlu bebekli günler nasip etsin inş....
günaydın kızlar
ben testi aldım ama yapamadım bebiş yok canlar benim kırmızılar yine kendini gösterdi ama sökülmüyor deliricem
yarına kadar beklicem sonr nur hn. mail atmayı düşünüyorum
Sevdacığım ;
Test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Darısı başıma.. Benim ikili testim henüz olmadı. Pazartesi Aynur Hanım ile randevum var. O zaman ikili testim yapılacak. Sen takibine Memorial'da mı devam edeceksin ?
Tuğçeciğim o günler de unutuluyor Allah'ın izniyle.. Kızına ve sana sağlıklı sıhhatli güzell ve uzunn bir ömür dilerim canım.. Darısı evlat hasreti çekenlerin ve gün sayan bizlerin başına
Günaydın Mikrocuğum.. Amin inşallah
Canım benim tedavim çeşitli sebeplerle defalarca ileri bir tarihe kaldı. Ama hamileyim. Geç olsun da en hayırlı zamanda olsun. Bence Nur Hanım ile bir görüş. Büyük ihtimalle seni muayene etmek isteyecektir. En azından neden sökülemediğini öğrenirsin.
mrb kızalr nasılsınız hamiş kalanlar allah tamamına erdirsin inşallah... ben bebeğimin cinsiyetını öğrendim allahın izni ile kızım olacakmıs çok sevındım allahım bunuda gonlume göre verdı babamızla bırlıkte hep kız istedik çok şükür onu bana verene....
mrb kızalr nasılsınız hamiş kalanlar allah tamamına erdirsin inşallah... ben bebeğimin cinsiyetını öğrendim allahın izni ile kızım olacakmıs çok sevındım allahım bunuda gonlume göre verdı babamızla bırlıkte hep kız istedik çok şükür onu bana verene....[/QU
ayy çok tatlı yaa, allah kucağına almayı nasip etsin ,darısı başımıza inşallah..
Arkadaşlar niçin memorial seçtiniz yardımcı olur musunuz?
bilgi.deneyim.ilgi ve başarı...
sağlıkla gelsin canım minik prensesinnnnn
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhh
peki önerebileceğiniz bir dr. var mı gördüğüm kadarıyla bir çok dr. var bünyelerinde
merhaba canım
öncelikle hayırlı olsun tedavin
ben nur hanımın hastasıyım. çoğunlukta öyle sanırım. kendisinden ve hastaneden çok memnun kaldım. inşallah sen de senin için en hayırlı doktor seçimini yaparsın
Arkadaşlar dün sorularım vardı takmıyorsunuz beni demiştim ama lafımı geri alıyorum çünkü çok cevap gelmiş hepinize teşekkür ediyorum...:)))tereddütlerim vardı ama gördüğüm kadarıyla herkes memnun..evet bizde karar verdik ikinciyi memorialda yaptıracağız...birde kalacak yer problemimizi çözersek daha iyi olacakkkk...bebişlerini bekleyen herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum allah benim gibi bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah....
İnşallah canım yaa ben daha yolun çok başındayım rapor çıkarmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum uygun muyuz rapor çıkarmaya onu da bilmiyorum
sanırım sayımız uymuyor total sayımı yoksa cc'deki sayı mı 5milyonun altında olması gerekli o konuda tereddütteyim yaa eğer totaldeyse bizim sayımız tutmuyor ne yapacağınu bilememek çok kötü yaaa
merhaba canım bizde şehir dışından gideceğiz ve kalacak yerle ilgili araştırma yapmıştım...ara arada hala bakıyorum.
Hastanenin misafirhanesi var ama çok pahalıymış..istanbulda günlük kiralık daireler var günlüğü 50-60 tl olan bizde oyle biyerde kalmayı planlıyoruz çok daha uyguna geliyor çünkü..
Sahibinden.comda bi sürü karşılaştım..istersen sende kiralık evlere bakabilirsin...
yaaa gerçektenmi günlük kiralık evler var öylemi??bir bakalım canım zaten masraflı bir süreçteyiz uygun yerler arıyoruz..umarım bütçemize uygun bir yer buluruz...sanada banada allah kolaylık versin canım benim ikinci denemem senin ilkmi??
merhaba, bende rapor çıkarıcağım zaman böyle olmuştum canım seni çok iyi anlıyorum nereden başlıycağımı bilmiyordum, istanbuldamısın bilmiyorm ama tüp yapan sana yakın devlet hastanesinin tüp bebek servisinden bilgi alabilirsin onlar neler istiyor sana anlatırlar canım , benim rapor cıkarmam 6 ayı bulmuştu ben istanbuldayım,öncesindede 4 - 5 ay teşhis için dra gittik ameliyatım hsgm falan yapılması baya zamanımı aldı ama bazıları daha erken çıkartabiliyor sana kolay gelsin..
benimde 2.olacak ilkini ankarada yaptırdık ama olmadı...şimdi kısmetse memorialde başlayacağız ocakta ön görüşme için gideceğiz..
Ve evet günlük evler var zaten bizleree 15-16 gün kalsak yetiyor ozaman çok mastaflı olmaz..
Evet istanbuldayım ama çalışıyorum canım izin alma sıkıntım oluyor telefonla da bilgi vermiyorlar zaten. Bizim de 5aydır tetkiklerimiz yapılıyor çok sinir oluyorum bir test bir ayda çıkar mı yaaa bir de tek tek istiyorlar gıcık bir durum şu sayı meselesini bir öğrensem ona göre hareket edeceğim canım rapor çıkartabilirsek çok uyguna geliyormuş çünkü fiyatlar Allahım hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?