Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

randevuyu aldım kızlar ayın 17
dualarınızı eksik etmeyin bendende

Kızlar çok sinirliyim çok.Neden insanlar bu kadar meraklı.Neden halimizden anlamıyorlar.Herkese ayrı ayrı cevap mı vereceğiz.Annem, ablam, kardeşim,damadımız,görümcem.Hepsi arayıp naptınız diye soruyor.Sıkıldım artık.Ablama çok kızgınım.Herkes aynı soruları soruyor.Değerin ne çıktı, testini nerde yaptırıyorsun, nasıl gidiyorsun, kayınvaliden geldi mi, tozlarla aran nasıl, eşini senden çekiyordur (biraz temizliğe önem veririmde)...En sonunda annemi aradım ve beni kimse arayıp aynı soruları sormasın.Ben sana çıkan sonuçları söylerim sende diğerlerine söylersin dedim.Anlıyoruz merak ediyorlar ama onlarda bizim halimizden biraz anlasınlar.

ah tatlım ah aynı dertten müzdaribiz benide işte bunun korkuları sardı
evdekileri hep tenbehledim kimseye söylemiycez tedaviye başladığımı
ilkinde ev dolup taşıyordu doğum yapsam bukadar kişi gelmez inanki
anlıyorum onlar olmasını istiyor ama sıkmadan zaten biz dünya sitrese
giriyoruz ama kim anlar cemilecim

hadi bakalım hayırlısı. benım son iki randevum sanırım malesef memorial çok pahalı ve devam etmek zor gibi görunuyor. rabbim sağlık sıhhatten aksılık vermezse biz şimdiden hastane araştırmalarına girdik bile. ben eyüp de oturuyorum. ya balat hastanesı yada medipol diye düşünüyorduk. daha karar veremedik. ne yapsak acaba??? peki sen ne yapacaksın?

ben sırf bu nedenle kimseye söylemek istemiyorum tedavimi cemilecim ama eşim saolsun herkese ama herkese anlatıyo yok iğneleri yaptı yok tuttu tutmadı heyecandan herkese yetiştiriyo sonra uğraş dur herkese laf anlat ,zor ya her halimiz zor allah yardımcımız olsun..

umutege nasılsın canım? bebeğimiz nasıl? bi yaramazlık yok inş.. sen hangi hastaneye gidiyordun? doktor ve ücret hakkında bilgi verir misin?

canım ben topçular haseki de yaptırmıştımm

maşallah sana yolu yarılamışsın nerdeyse darısı bizim de başımıza inş. ben kendi adıma bulantılar haricinde iyiyim çok şükür. iki haftada bir gidiyorum bebeğimi görmeye. ama haaala inanamıyorum iki hafta sonra benım de randevuda belli olur belki ne cins olacağı. bakalım tatlıyı yiyip hakkı yı mı doğuracağız yoksa ekşiyi yiyip ayşeyi mi

kıyamammmm nasılda gerilmiş. öncelikle Hayırlı olsun canım. çok sevindim yaaa. annemlerdeyken aklım hep sendeydi naptınız die. çok şukur emeklerınızın sonucunu almışşınız. kızma bu kadar kimseye, üzülme. bu dönemler hassas biliyorum. hepimiz bu yollardan geçtik. senın de farkında olduğun gibi sırf ii niyetli olup senı merak ettikleri için arayıp soruyorlardır. bak sende bulmuşsun bi yol annene açık açık söylemişsin. o da güsel. yıpratma kendini bu kadar sakın sakin ol. inş geçecek bunların hepsi..

saol sevdacım orayada bakıyorum hemen ..

olurda orda yaptırırsan önden bilgi vereyim. tek doktor var. adı mustafa, soyadını hatırlayamadım. test yazdırmaya gelmiştim diyorsun. olur ama önce senı muayene edeyim diye tutturuyor. testleri yazdıktan sonrada mutlaka bana da gel göster diyor. ilk gördüğümde bu ne yaa demiştim ama sonradan sevdim kendisini. ii bi insan :)

çok teşekkür ederrim çok iyisin, bende muayene edeceklerini tahminederek bayan dr dan randevu aldım erkek drda hala rahat edemiyorum,şimdi baktım okmeydanı ssk dan aldım umarım sorunsuz yaparlar.çoğu dışardan istenen testleri yapmıyor inşallah burasıda geri çevirmez.

inş canım. hadi bakalım inş rabbim işini rast getirsin..

bız ıyıyız canım umarım kolay gecıyordur hamılelıgın dıycemde bunlar kolay gunlerın bı 30 haftayı gor o zaman ne demek ıstedıgımı anlıycaksın.evet kızım buyudu artık 4 ayına gırdı arada nur hnm zıyarete gıdıyoruz.resmımızı ıstemıstı onu verdık.mutluyuz yanı yaza 2 tedavı baslamayı dusunuyoruz.
Hangi hastanede doğum yaptın canım.
memnunum ama ben memorıal hazırlamıstım kendımı maddı ve manevı olarak.bagcılar medıpol mega.

günaydın canım
sen ne zaman gittin yenimi
birde ikili test için kan alınıyormuş o da bu paranın içindemi
bana muayene ve ikili test için ayrı ayrı para söylediler
ben ikili test için gideceğim zaten cihangir beye, ne muayene parası ben anlamadım
senin doktorun cihangir beymi?

yok canım benim doktorum nur hanım değil
daha doktor bulamadım kendime
devlete gittim ben haftaya cuma ikili test günü verdiler
ama ben cihangir beyede gitsemmi diye düşünüyorum
nur hanım git dedi
napsam acaba
cihangir bey için sorduğumda bana hem muayene hemde ikili test için ücret söylediler hatta baya pahalı geldi bana
ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum tekrar arayıp soracağım
ben niye muayene ve ikili test için ayrı ücret aldıklarını anlamadım

cemilecim bir tek sen değil hepimiz yaşıyoruz bu durumları bunun içinde kendini ve bebeğini üzmeye değer mi ? biz bu bebeklere ulaşmaya çalışırken neler çekiyoruz neler yaşıyoruz umut kaygı stres bunu sadece ve sadece sen yaşıyorsun ailemiz hatta annemiz bile bizi anlamaz anlamalarınıda hiç bekleme seni sadece bu hasreti çeken bu tedaviyi yaşayan anlar evet sevincimize ortak olmak istiyorlar ama malesef bazen kaş yapıyım derken göz çıkarıyorlar bu durumlar içinde hiç üzülme sıkılma herkese detaylı anlatmak zorunda değilsin şimdilik iyiyyiz herhangi bişi olursa biz söyleriz de ve konuyu kapat yada benimde çok bilgim yok gibi geçiştir boşverrr cemile bebişine sahip oldun şimdi onunla zaman geçirme vakti :)) hiç sıkılıp üzülme benim durumum dahada vahim ama banane umrumda değil çünkü yaşadığımı bir ben birde allah bilir geriside teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…