hepinize hayırlı sağlıklı hamilelikler dilerim arkadaşlar.
umutege ben sana birşey sormak istiyorum. ben gebelik testimi 1 aralıkta yaptırdım. kalp atışı için 22 aralık randevu günüm.
çok geç değil mi bu tarih.
sen kaçıncı gün gitmiştin hatırlıyor musun
uyutmuyor ama olsun o yeterkı benımle olsun.evet ekım gıbı tekrar dusunuyoruz zaten bakalım.kısmet olursa.ılk denememde oldu ece.tüğçecim maşallah sanada bebişinede ama anlaşılan seni uyutmuyor bu güzellik sabahın erken saatleri ve burdasın.nasıl gidiyor annelik.kaçıncı denemede evladını aldın kucağına sen .eğer çok yorulmadıydan denemelerle 1 yaşına gelince yine yap bence
gectı bıttı bıle canım.ben herseyımı memorıalde yaptırdım yaklasık 12 bın tl para harcamısım.dogumuda yapsaydım 19 bın tl olucaktı ama kısmet olmadı anıden olunca nur hnm aradım sakın gelme dogur orda dıyınce cok uzuldum agladım hatta ama yolda dogurmaktansa o hastanede dogurdum.o kadar parayı eylulde tamamlamıs olucaz baslarız hemenSevdacığım ;
Test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. Darısı başıma.. Benim ikili testim henüz olmadı. Pazartesi Aynur Hanım ile randevum var. O zaman ikili testim yapılacak. Sen takibine Memorial'da mı devam edeceksin ?
Tuğçeciğim o günler de unutuluyor Allah'ın izniyle.. Kızına ve sana sağlıklı sıhhatli güzell ve uzunn bir ömür dilerim canım.. Darısı evlat hasreti çekenlerin ve gün sayan bizlerin başına
Günaydın Mikrocuğum.. Amin inşallah
Canım benim tedavim çeşitli sebeplerle defalarca ileri bir tarihe kaldı. Ama hamileyim. Geç olsun da en hayırlı zamanda olsun. Bence Nur Hanım ile bir görüş. Büyük ihtimalle seni muayene etmek isteyecektir. En azından neden sökülemediğini öğrenirsin.
arkadaşlar devlet hastanesinde kan ve hormon testlerini yaptıran varmı? Nur hanım istek yaptı ama zeynep kamilde yapmadılar,dışardan yazılan tahlilleri yapan bi hastane varmı istanbul avrupa yakasında,bir tek onlar kaldı bide eşimin kan tahlilleri hiv falan yapılacak işte ,bunları yaptırabileceğim (ücretsiz)bildiğiniz bir hastane varsa bana yardımcı olurmusunuz lütfen??
evet benimde ilki izmirdeydi hamilede kaldım ama büyümedi..8 haftalıkken aldırdım..neyse inşallah ikinci sağlıklı olur..
Bizde ocakta ön görüşme için gideceğiz canım..aynı duyguları paylaşıyoruz..aslında ist.da akrabalarımız var ama kimseye hem yük olmak istemiyoruz hemde laf anlatmak istemiyoruz..
Burda bir arkadaşımız memorialda yaptırdı çok memnun kalmış çok yere gitmiş hiç birinde olmamış en sonunda memoriala gittim dedi şimdi ikiz kızları var..ne diyelim darısı başımıza :))
ARKADASLAR MERHABA,
COKKK UZUNN ZAMAN OLDU.. ISLER MISLER DERKEN GIREMEZ OLDUM...
NASILSINIZ GORUSMEYELI? AKASYAM, INCIM, SEVDALINKA VE DIGER ADINI HATIRLAYAMADIGIM ARKADASLARIM CANLARIM....
TUGCECIM BEBEK MASSSALLLAHHHKOCA KIZ OLMUS..
UMUTEGECIM SENIN GERI SAYIMIN BASLAMISTIR:)
CEMILEYDI HAMIS OLMUS...MASSALLLAH..
VALLAHI ANCA BU KADAR OKUYABILDIM.. ADINI ATLADIGIM ARKADASLARIM KUSURA BAKMASIN DUALARIM HEEPPP SIZINLE..
BIZ IYIYIZ COK SUKUR.. TOP YUTMUSUM GIBI ORTALARDA GEZINIYORUM..
BEBISE CICILER ALIYORUM, BI SEYLER BAKIYORUM DERKEN GUNLERI GECIRIYORUM..
AN ITIBARIYLE 18HAFTALIK OLDUM.. 20CM BOYUNDA 250 MARGARIN AGIRLIGINDA BI ERKEKLE YASIYORUM..
DUALARIM HEPP SIZINLEEE.. COOOOKK OPUYORUM.
ALLAH IM YARR VE YARDIMCINIZ OLSUNNN AMİNNNNN
kızlar eşimde karar verdi ve tüp bebek tadavisine başlıyalım diyor ama hiç
benim hiç cesaretim yok ne olur dua edin banada adetim 19 alalım randevu
diyor rabbim sen hayırlısını nasip et
öncelikl hayırlı olsun kararınız nurmecim..
sakın korkma korkacak hiç bişey yok..
tam tersine artık bişeylere karar vermek belirsizlikten kurtulmak çok ama çok rahatlatıyor insanı..
hangi doktorla tedavine başlamayı düşünüyorsun??
canımya ben aşırı sitres yapıyorum inşallah atlatırım
bu korkumu benim arkadaım sebebsiz infertiliteydi sorunu
ilk denemede tuttu nur hanıma gitti oda çok met etti
olursa nur hanım olsun inşallah önce allah son nur hanıma
güveniyorum
artık attlatın allahın ıznıyle hamılesın sekerım sevın,endıselenme.
amın ınsallah hepımızınkı.ben hergun dua edıyorum sıze.esımde hergun.allahım bıze verdın orda umutla bekleyen herkese bır evlat nasıp et dıyor.tum samımıyetlıme soyluyorum yanı.her gece dua edıyoruz
Cemileceğim gözün aydın arkadaşım..Hamileler klubüne hoşgeldin
mrb kızalr nasılsınız hamiş kalanlar allah tamamına erdirsin inşallah... ben bebeğimin cinsiyetını öğrendim allahın izni ile kızım olacakmıs çok sevındım allahım bunuda gonlume göre verdı babamızla bırlıkte hep kız istedik çok şükür onu bana verene....
ARKADASLAR MERHABA,
COKKK UZUNN ZAMAN OLDU.. ISLER MISLER DERKEN GIREMEZ OLDUM...
NASILSINIZ GORUSMEYELI? AKASYAM, INCIM, SEVDALINKA VE DIGER ADINI HATIRLAYAMADIGIM ARKADASLARIM CANLARIM....
TUGCECIM BEBEK MASSSALLLAHHHKOCA KIZ OLMUS..
UMUTEGECIM SENIN GERI SAYIMIN BASLAMISTIR:)
CEMILEYDI HAMIS OLMUS...MASSALLLAH..
VALLAHI ANCA BU KADAR OKUYABILDIM.. ADINI ATLADIGIM ARKADASLARIM KUSURA BAKMASIN DUALARIM HEEPPP SIZINLE..
BIZ IYIYIZ COK SUKUR.. TOP YUTMUSUM GIBI ORTALARDA GEZINIYORUM..
BEBISE CICILER ALIYORUM, BI SEYLER BAKIYORUM DERKEN GUNLERI GECIRIYORUM..
AN ITIBARIYLE 18HAFTALIK OLDUM.. 20CM BOYUNDA 250 MARGARIN AGIRLIGINDA BI ERKEKLE YASIYORUM..
DUALARIM HEPP SIZINLEEE.. COOOOKK OPUYORUM.
ALLAH IM YARR VE YARDIMCINIZ OLSUNNN AMİNNNNN
uyutmuyor ama olsun o yeterkı benımle olsun.evet ekım gıbı tekrar dusunuyoruz zaten bakalım.kısmet olursa.ılk denememde oldu ece.
gectı bıttı bıle canım.ben herseyımı memorıalde yaptırdım yaklasık 12 bın tl para harcamısım.dogumuda yapsaydım 19 bın tl olucaktı ama kısmet olmadı anıden olunca nur hnm aradım sakın gelme dogur orda dıyınce cok uzuldum agladım hatta ama yolda dogurmaktansa o hastanede dogurdum.o kadar parayı eylulde tamamlamıs olucaz baslarız hemen
kızlar eşimde karar verdi ve tüp bebek tadavisine başlıyalım diyor ama hiç
benim hiç cesaretim yok ne olur dua edin banada adetim 19 alalım randevu
diyor rabbim sen hayırlısını nasip et
evet canım bende çalışıyorum artık müdürlerime durumu açıkladım yoksa tiye almaya başlamışlardı sürekli izin alıyorum diye şimdi daha da anlayışlılar,ben raporumu süleymaniyede çıkardım ama benimde canım çıktı , resmen psikolojim bozuldu, ama bazılarına iki ayda çıkıyoru yoğunluğa göre değişiyor, avrupa yakasındaysan görüşmeye gidebilirsin hemde sana randevuda verirler eşinede spermiyogram için randevu verirler , böylece zaman kazanmış olursun,çapada da yapıyorlar ama orası sanırım daha da yoğun , allah yardımcın olsun...
Canım hiç korkulacak birşey yok.Aksine tedaviye başladığında tedavi bitsinde biran önce bebeğime kavuşayım diyeceksin.Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?