canım sende pko mu varda verdi doktorun şeker ilacını banada vermişlerdi önceki tedavide 1 hafta kullandıktan sonra mide bulantısı geçmişti ama sana şunu söyliyim en uzun gebeliğim o zaman olmuştu olacağından öyle denk gelmiştir .aslında hala da kullnmak isterim onu ama şeker tahlillerim yapıldı nur hanım gerek olmadığını söyledi glucophageydi benimkisi.canım antibiyotik hakkında bişey diyemiycem yeni tedavide olan arkadaşlarımız san bilgi verecklerdir.tedavin hayırlı olsun inş.
nurme merhaba canım ben de kullanıyorum şeker ilacı bana da yapıyo bulantı ilk başlarda daha fazla yaptı şimdi alıştım 3 aydır içiyorum yemek aralarında almanı tavsiye ederim biraz daha azaltıyo bulantıyı o antibiyotiği de eşinle birlikte içeceksin tedaviye başladığın zaman ben dün içtim mesela biz de dün başladık tedaviye ama eşim kardan dolayı eve gelemedi o bu akşam içecek hayırlı olsun tedavin arkadaşım
amin begonvil senin kaçıncı denemen kaç yaşındasın karyotip kromozon testi kanda bakılıyo
tedaviye başlıyorsun değilmi esencim şimdi adetın 2. yada 3. günü muayene oluyorsun sonra ilaçları kullanmaya başlıyorsun yumurta toplama gününe kadar dedıklerı sekılde ılacları kullanıyosun yumurta toplama gununde olgunlasmıs yumurtaları alıyorlar embrıyo halıne getırıyorlar sana ya 1 yada 2 tane transfer edıyorlar ellerınde dondurulmaya uygun embrıyo kaldıgında dondurtmak ıstermısınz dıyor kabul edersen donduruyorlar canım ucretıde dedıgım gıbı eğer zam gelmedıyse 410 tl
Hayırlı akşamlar kızlar
Tedaviye başlamış ve başlamak için gün sayan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.
Denturcum evet beklemek çok zor ama sabır lütfen arkadaşım. Her şey bizler için... Allah'ım yardımcın olsun.
Bugün Canan'la muhabbetin dibine vurduk resmen
Bir cumartesi görüşelim diyoruz, katılmak isteyen olursa çok seviniriz
incitanesi aynı şehirde olsak ben gelirdim :)) forumlardaki dostluklar kalıcı olabiliyor gerçekten,,bundan 6 yıl önce ilk atandığım şehri öğrendiğim zaman oradaki kişilerin oluşturduğu bi gruba ev sormuştum sonrasında hepsiyle tanıştık hala da görüşüyoruz ayrı bi güzel bekarlar evlendi,evlilerden boşananlarda oldu gerçi ama acısıyla tatlısıyla hayata ortak olmaya devam ediyoruz :))
Çok güzel oluyor değil mi :)
Hangi şehirdesin?
o grup çanakkaledendi,ben bir yıldır kırklarelindeyim sizler istanbuldasınız sanırım
Yakınmışız. Evet İstanbul'dayız.
birgün görüşürüz umarım,,,
haftaya cumartesi 29unda, memorialde olacak arkadaşlar olursa tanışmak isterim :))
İki defa boş gebelik yaşadım.ocak ayı gibi 3.tüpbebek tedavisine başlıycaz .sol tüpte genişleme oldugu için laporoskopi oldum.pko ve tiroid hastasiyım birazda kilom var.çok korkuyorum buda boş keseyle sonuçlanır diye.Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.çok zor.12yıldır bekliyorum...:-(
canım ben 1 ocak itibariyle istanbulda olucam ve doğumu memorialde m.acet ile yapacağım için hamileliğimin geri kalan 10 haftasında istanbullu olucam.25 debaşlıyacaksa tedavin transferinde bile orda olma ihitmalim var,ayrıca tedavisi sürenlerlede tanışmak isterim..bende sizleri merak ediyorum.
İki defa boş gebelik yaşadım.ocak ayı gibi 3.tüpbebek tedavisine başlıycaz .sol tüpte genişleme oldugu için laporoskopi oldum.pko ve tiroid hastasiyım birazda kilom var.çok korkuyorum buda boş keseyle sonuçlanır diye.Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.çok zor.12yıldır bekliyorum...:-(
aralık 17gibi m.acet beye gıtmeyi düşünüyuorum.bilgilendiriseniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?