Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

cnm 2. denememde kavustum bebegıme memorılade 1. denememdı güvendım gittim ve sonucunu aldım çok şükür allahım herkezın kucaklarını bebişlerle doldursun

Maşallah canım sana ve bebeğine aminnn inş....

2.denememdi.şimdi dondurulmuşlara başlıyacağız ama aynı olumsuzluğu görcem diye korkuyorum.30.bide kromozom testi yani genetik yaptırdık bişey çıkmadı.

canım mutlaka tedirgin olursun ama şu yönden düşün dondurulmuşlarda rahim daha rahat hormon yok sen daha sakinsin bende bir tanesinde dondurulmuşlarla gebe kalmıştım inş. sende hamileyimmm diye yazarsın kısa zamanda rabbim yardımcın olsun......

canım 25 inde gidicem ama ne zaman başlanır o gün belli olur heralde inş. karşılaşırız doğum zamanında burdan bize bildrme imkanın olursa hep birlikte dua ederiz sana arkadaşlarla:)))

canım inş. tez zamanda evladını kucağına alırsın evet zor ama düşe kalka yürüyoruz canım inş. kabul olucak dualarımız bir gün

Bugün Canan'la muhabbetin dibine vurduk resmen
Bir cumartesi görüşelim diyoruz, katılmak isteyen olursa çok seviniriz

inş. canım haber verirseniz katılmaya çalışırız avrupa yakasındasınız değilmi

inş. bizide seçen birileri olur diyelim o zaman.....

canım naber iyimisin bebişle kış nasıl geçiyor.sağlığınız sıhhatiniz yerindedir umarım

Selam canım. İyiyim. İki gündür evdeyim. kar tatili rapor aldım Geçen hafta CVS işlemi yaptılar. Pazartesi ya da salı sonucum belli olacak. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.:18: Bu aralar beklemede ve kendimi teselli etmeye çalışmaktayım canım. Sen ne yaptın ?

Ama yapılmaz ki buuu teyzesii.. Çok duygulandım. Ben de bazen bunu düşünüyorum. Bir de insan acaba onun sorumluluğunu taşıyabilecek miyim diye korkuyor :18: Bu bebeği çok istememe rağmen korkularım oluyor. Sanırım hormonlardan ve sanırım normal

canım benım hayırlı olsunnnnnnn rabbim en kısa zamanda tedavıye sağlıklı bir şekilde başlamanı nasip etsın inş

tecrübesi olanlara birşey soracağımmm. ayıptır söylemesı ben bugun şu dışarda satılan çiğköftelerden yedimmm ama etsiz olanlardan. napim yaaaa gözum dönduuuu markası oses. sizce birşey olur mu? hanı yasak ya yemek. ondan sonrdum

Evet canım Avrupa yakasındayız.
bende gelmek istiyorum bende bende
slm kızlar nasılsınız tedaviye başlamış olanların allah yardımcısı olsun inşallah tevaileri sorunsuz geçer ve bebeklerine kavuşurlar
benim gibi başlamayı düşünenlerde bir an önce zaman gelsede başlasam artık bebişimi istiyorum ,

inci gerçekten bende bunu düşünmüştüm ama gelen olmaz diye teklif etmedim ama eyer müsait bir cumartesi buluşursak hiç fena olmaz
bu arada sana özel mj atıyoru fecede arkadaş olmak için

cnm gecen gun bende dayanamadım yedım vala vıcdan azabı cekerek bısyolmaz sanırım yaa..bugunde oturdum bır tabak solemeıs ayıptır yesıl zeytın ydım mıdem berbat suan

nasılsınız kızlar yarın 9 30 da oradayım dr mustafa bey ama kendisi opu da olucağı için murat bey yapacak kontrolümü

allah kurtarsın canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına benim dr um da mustafa bey ben de memnunum kendisinden allah razı olsun

kızlar bişer soracam her salı hasta bilgilendirme toplantısı oluyomuş bana verdikleri kağatta yazıyo haberiniz var mı geçen sefer bilmiyodum

aminnn canım öncekin de 3.günden sonra hergün gittim bunda da perşembe başladık yarın ilk kontrolüm sanırım artık hergün gidicem

anladım canım bu yoğunlukta nasıl gitcem rabbim yardım etsin
hastanenin servisi varmış ama bakalım bizi kapsıyormu sen nerde
oturuyorsun

anladım canım bu yoğunlukta nasıl gitcem rabbim yardım etsin
hastanenin servisi varmış ama bakalım bizi kapsıyormu sen nerde
oturuyorsun

ben beylikdüzünde oturuyorum nurmecim aa servisten hiç haberim yoktu yaa sen çalışıyomusun niye yoğunsun bide nerde oturuyosun

ben beylikdüzünde oturuyorum nurmecim aa servisten hiç haberim yoktu yaa sen çalışıyomusun niye yoğunsun bide nerde oturuyosun

yok canım çalışmıyorum ben yenibosnada oturuyorum mecbur metrobüsle gitcem
karlar başladığı için insanlarımız özel arabaları pek tercih etmiyor oyüzden çok
kalabalık dayancaz artık servisle eşim konuşmuş hastaneden onay al fark etmez neresi olursa olsun demiş
yarın gitmişken sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…