yok canım çalışmıyorum ben yenibosnada oturuyorum mecbur metrobüsle gitcem
karlar başladığı için insanlarımız özel arabaları pek tercih etmiyor oyüzden çok
kalabalık dayancaz artık servisle eşim konuşmuş hastaneden onay al fark etmez neresi olursa olsun demiş
yarın gitmişken sor istersen
ben de çalışmıyorum evdeyim ayy evet ben perşembe günü gittim kar ın ilk günü çok ama çok zor döndüm metrobüsler rezaletti elimde ilaçlar bişey olmasın diye kolum havada bindim metrobüseçok sağol canım yarın sorucam mutlaka sen benden daha yakınsın gene ben tam 1.5 saatte
gidiyorum olsun buna da şükür
yarın gelince yazarsın canım rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin
dualarımdasın allaha emanet ol
ben de çalışmıyorum evdeyim ayy evet ben perşembe günü gittim kar ın ilk günü çok ama çok zor döndüm metrobüsler rezaletti elimde ilaçlar bişey olmasın diye kolum havada bindim metrobüseçok sağol canım yarın sorucam mutlaka sen benden daha yakınsın gene ben tam 1.5 saatte
gidiyorum olsun buna da şükür
yarın gelince yazarsın canım rabbim hakkından hayırlısını nasip etsin
dualarımdasın allaha emanet ol
tabii yazarım canım sen de allahıma emanet ol iyi akşamlar
kızlar crınıno%8 jelkullanan varmı ?
bende gelmek istiyorum bende bende
slm kızlar nasılsınız tedaviye başlamış olanların allah yardımcısı olsun inşallah tevaileri sorunsuz geçer ve bebeklerine kavuşurlar
benim gibi başlamayı düşünenlerde bir an önce zaman gelsede başlasam artık bebişimi istiyorum ,
inci gerçekten bende bunu düşünmüştüm ama gelen olmaz diye teklif etmedim ama eyer müsait bir cumartesi buluşursak hiç fena olmaz
bu arada sana özel mj atıyoru fecede arkadaş olmak için
Nur hanım ne zaman doğum yapıyo izine ayrılıyo bileniniz varmı
kızlar bişer soracam her salı hasta bilgilendirme toplantısı oluyomuş bana verdikleri kağatta yazıyo haberiniz var mı geçen sefer bilmiyodum
ben beylikdüzünde oturuyorum nurmecim aa servisten hiç haberim yoktu yaa sen çalışıyomusun niye yoğunsun bide nerde oturuyosun
Ben kullanmıştım canım.
Gel tabi :)
Özel mesaj atıyorum sana.
Doğum nisan sonunda. Ne zaman izne ayrılacağı belli değil.
Evet canım. Genel bilgiler veriliyor.
Yakınmışız :)
Özel mesaj atıyorum sana.
kızlarrrrrr
nasılsınız ? tedaviler ins iyi gidiyordur
bebekdls hoşheldin tedavin hayırlı olsun aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 5. denemem senin şimdiye kadar hiç gebelik olmadımı canımallah kurtarsın canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına benim dr um da mustafa bey ben de memnunum kendisinden allah razı olsun
bebekdls hoşheldin tedavin hayırlı olsun aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 5. denemem senin şimdiye kadar hiç gebelik olmadımı canım
inşallah seninde son tedavin olur bendede hiç gebelik oluşmadı sebepsiz infertilite senin ne sorunun var ben 3 aşılama 4 tüp bebek iki rahim filmi bir histeroskopi yaptım ve 23 yaşındayım ama kendimi 50 yaşında hissediyorumölemi inşallah son tedavilerimiz olur hepimizin yok canım hiç gebe kalamadım ne tedaviyle ne de normal 4 yıllık evliyim 35.5 yaşındayım
bu arada evliliğimin 8. yılana giricem bir kaç ay sonraölemi inşallah son tedavilerimiz olur hepimizin yok canım hiç gebe kalamadım ne tedaviyle ne de normal 4 yıllık evliyim 35.5 yaşındayım
inşallah seninde son tedavin olur bendede hiç gebelik oluşmadı sebepsiz infertilite senin ne sorunun var ben 3 aşılama 4 tüp bebek iki rahim filmi bir histeroskopi yaptım ve 23 yaşındayım ama kendimi 50 yaşında hissediyorum
bu arada evliliğimin 8. yılana giricem bir kaç ay sonra
kızlaarrrr hazırmısınız perşembe transferım warrr :)
bu arada cok yazamayacagım ama sızlerı cok sewıyorum :)
Selam canım. İyiyim. İki gündür evdeyim. kar tatili rapor aldımGeçen hafta CVS işlemi yaptılar. Pazartesi ya da salı sonucum belli olacak. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.:18: Bu aralar beklemede ve kendimi teselli etmeye çalışmaktayım canım. Sen ne yaptın ?
inş.temiz çıkıcak canım dualarımız seninle başka şeylere vermeye çalış kendini biraz zor olacak biliyorum ama dene hiçbir sıkıntı olmayacak inş.bende salı günü hastanede olucam canım bilmiyorum nasıl gelişicek semra hanım ve nur hanımla ortak randevum var.ne uygun görürlerse ona göre ilerliycez artık:))))
Evet canım Avrupa yakasındayız.
inş. diyelim canım o zaman ben anadolu yakasındayım uygun olursam gelmeye çalışırım gelemesemde size iyi eğlenceler.....
karlar başladığı için insanlarımız özel arabaları pek tercih etmiyor oyüzden çok
kalabalık dayancaz artık servisle eşim konuşmuş hastaneden onay al fark etmez neresi olursa olsun demiş
ay heryere gidiyorsa eğer çookkk memnun olurum vallahi ulaşım tam bir işkence bununla ilgili gelişmeleri bizede bildirin kızlarrr:)))
canıımm bişey kalmamış evlatlarına kavuşmana bir ömür boyu seninle kalsınlar inş.
anladım canım bu yoğunlukta nasıl gitcem rabbim yardım etsin
hastanenin servisi varmış ama bakalım bizi kapsıyormu sen nerde
oturuyorsun
kızlar tedaviniz başladı inşallah güzel sonuçlanacak..ben de çalışmıyorum evdeyim ayy evet ben perşembe günü gittim kar ın ilk günü çok ama çok zor döndüm metrobüsler rezaletti elimde ilaçlar bişey olmasın diye kolum havada bindim metrobüseçok sağol canım yarın sorucam mutlaka sen benden daha yakınsın gene ben tam 1.5 saatte gidiyorum olsun buna da şükür
ne kadar güzel canancım..kızlaarrrr hazırmısınız perşembe transferım warrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?