Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ben de çalışmıyorum evdeyim ayy evet ben perşembe günü gittim kar ın ilk günü çok ama çok zor döndüm metrobüsler rezaletti elimde ilaçlar bişey olmasın diye kolum havada bindim metrobüseçok sağol canım yarın sorucam mutlaka sen benden daha yakınsın gene ben tam 1.5 saatte gidiyorum olsun buna da şükür

kızlar crınıno%8 jelkullanan varmı ?

Ben kullanmıştım canım.

Gel tabi :)
Özel mesaj atıyorum sana.

Nur hanım ne zaman doğum yapıyo izine ayrılıyo bileniniz varmı

Doğum nisan sonunda. Ne zaman izne ayrılacağı belli değil.

kızlar bişer soracam her salı hasta bilgilendirme toplantısı oluyomuş bana verdikleri kağatta yazıyo haberiniz var mı geçen sefer bilmiyodum

Evet canım. Genel bilgiler veriliyor.

ben beylikdüzünde oturuyorum nurmecim aa servisten hiç haberim yoktu yaa sen çalışıyomusun niye yoğunsun bide nerde oturuyosun

Yakınmışız :)
Özel mesaj atıyorum sana.

allah kurtarsın canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına benim dr um da mustafa bey ben de memnunum kendisinden allah razı olsun
bebekdls hoşheldin tedavin hayırlı olsun aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 5. denemem senin şimdiye kadar hiç gebelik olmadımı canım

bebekdls hoşheldin tedavin hayırlı olsun aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 5. denemem senin şimdiye kadar hiç gebelik olmadımı canım

ölemi inşallah son tedavilerimiz olur hepimizin yok canım hiç gebe kalamadım ne tedaviyle ne de normal 4 yıllık evliyim 35.5 yaşındayım

ölemi inşallah son tedavilerimiz olur hepimizin yok canım hiç gebe kalamadım ne tedaviyle ne de normal 4 yıllık evliyim 35.5 yaşındayım
inşallah seninde son tedavin olur bendede hiç gebelik oluşmadı sebepsiz infertilite senin ne sorunun var ben 3 aşılama 4 tüp bebek iki rahim filmi bir histeroskopi yaptım ve 23 yaşındayım ama kendimi 50 yaşında hissediyorum

aminn canım inşallahh bizim sorunumuz spermler ne ararsan var sorun olarak sayı morfoloji ileri doğru hareketlilik vs... ben 1 kere aşılama yaptırdım o da mecburen oldu tüp diye başladık ama 6. gün yumurtalarım çatladı tutmadı tabi kii şimdi 5. tedavimdeyim ben de 2 hsg 2 de hist. oldum

anladım canım bu yoğunlukta nasıl gitcem rabbim yardım etsin
hastanenin servisi varmış ama bakalım bizi kapsıyormu sen nerde
oturuyorsun

merhaba..
hastanenin sevisi derken memorial den mi bahsettin.
ben il dışından gelicem ve BEŞİKTAŞ ta yakınımızda kalıcaz.
eğer servis varsa bu çok iyi olur.
nasıl öğrenebiliriz ki?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

kızlar tedaviniz başladı inşallah güzel sonuçlanacak..
dualarım sizinle..

bu arada istanbulda kar buzlanma çok var ben korkmaya başladım inşallah biz gidene kadar kalkar diyeceğim ama zor..

kızlaarrrr hazırmısınız perşembe transferım warrr :)

bu arada cok yazamayacagım ama sızlerı cok sewıyorum :)
ne kadar güzel canancım..
hayırlı olsun bebişlerini al gel..sımsıkı tutunsunlar sana inş..

kızlaarrrr hazırmısınız perşembe transferım warrr :)

bu arada cok yazamayacagım ama sızlerı cok sewıyorum :)

Canımmm çok sevindim. Hayırlı olsun inş. Bütün gün aklım sendeydi, kontörüm olmadığı için arayamadım. İnş buraya yazar diye dua ettim :) Yarın detayları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…